>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

bwinner 150 % bonus do 75 euro

kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli cofneli ci kase na konto to spróbuj zlecic wyplate

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli cofneli ci kase na konto to spróbuj zlecic wyplate
Raz cofnęli jakoś parę miesięcy temu więc zleciłem jeszcze raz na Skrill. Teraz mam 0 na koncie w bwinner i nawet nie mam historii zakładów bo ją wykasowali. W skrócie wygląda to tak, jakbym tam nigdy nie grał ????

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Raz cofnęli jakoś parę miesięcy temu więc zleciłem jeszcze raz na Skrill. Teraz mam 0 na koncie w bwinner i nawet nie mam historii zakładów bo ją wykasowali. W skrócie wygląda to tak, jakbym tam nigdy nie grał ????

nie martw się za 3-5 tygodni wróci ci wszystko do normy i będziesz mógł po raz kolejny złożyć wniosek o wypłatę:grin:
buk nie jest taki zły regularnie wypłaca co 5-8 tygodni

E 10

eutanazy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
mnie tez w koncu po roku wyplacili ponad 200e i rowniez jak kolega mialem pusta historie a wyplaty ciagle wracaly na konto. zrobilem wiec wymagany obrot po raz drugi a nastepnie wyplaty po 50e na skrilla. kazda trwala kilka tygodni, ale w koncu cala kasa szczesliwie w mojej kieszeni, a juz tez myslalem ze nic z tego nie bedzie.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I już sam nie wiem co o tym myśleć. Dawno tą kasę spisałem na straty a tutaj znowu mi się nadzieja rozbudziła. Myślałem że to zwyczajny krzak, kompletnie niewypłacalny ale widać, że na szczęście przynajmniej niektórzy kasę dostali.
A kto z Was dalej czeka? Jest ktoś jeszcze kto po mękach, bólach coś wypłacił? Aż jestem tego ciekaw.