ja mam inny problem. zagrałem za w sumie 700euro (wymagany obrót to 625 po kursie 1.5) ,zleciłem wypłate, którą mi cofli ponieważ nie obróciłem kwotą freebetu 5euro (a nie starałem się o niego) dostałem też informacje,że aby go obrócić należy zagrać 5razy za kwotę freebetu o kursie 2. Miał ktoś podobną sytuację?Mam ponad 160euro i nie wiem czy zagrać za 25euro o kursie 2 czy pisać im o anulowanie tego freebetu o którego się przecież nie upominałem podczas rejestracji ????
powiesz mi jak rozwiązała sie ta sytuacja? bo jestem w podobnej tzn wogóle nic nie wiedziałem o jakimś 5 euro freebetu (ani tego nie miałem ani sie nie ubiegałem o niego) i obracałem tym 75 euro z bonusu 150%. już kończe obrót i jest pewne że bede wypłacał a zależy im na czasie i nie chce sie z nimi motać o jakies głupie 5 ojro. pozdrawiam
zagrałem surebeta za 25euro po kursie 2 i wypłacili mi całość w ciągu 30h an skrilla.
zagrałem surebeta za 25euro po kursie 2 i wypłacili mi całość w ciągu 30h an skrilla.
Kurs kazdego zdarzenia musi miec 1,5 czy wystarczy ako?
Ode mnie poprosili dokumenty przed dodaniem bonusu. Jak dojdzie wyplata dam znac ile dokladnie zajelo.