>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Brokerzy

S 14

szafa5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mordor
Czy ktoś z userów orientuje się co oferuje 3et w easysportbet, chodzi mi o szerokość oferty live? Tylko główne ligi w &quot;piłce kopanej&quot;, czy też możliwe są do zagrania niszówki typu np. Albania, Singapur albo 3 liga niemiecka.

W 0

winchester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miał ktoś z was problemy z wejściem na strony asianodds88 i asianconnect88? Mi wyskakuje komunikat:
Access Denied
The page that you are trying to access has been restricted in this location due to its regulatory rules. We apologize for any inconvenience caused. Dodam, że wyczyszczenie ciasteczek nic nie daje.
Uzyj VPN

K 0

kris94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś może mi wytłumaczyć czy przesłać link do instrukcji jak używać bitcoina by wpłacać i wypłacać z AsianConnect?

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
W asianconnect można do wpłat/wypłat używać ecopayz? Bo u mnie tylko i wyłącznie aktywny jest bitcoin a na stronie widać że są inne metody.

S 14

szafa5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mordor
Ja używam ecopayz w transakcjach z nimi... bez problemów.

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
No właśnie na stronie jest napisane że do transakcji między innymi można używać ecopayz a jak już wejdę w depozyt to tylko bitcoina mam aktywnego

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Dziwna sprawa. Pytałem o to na czacie. Piszę jej że jedyną aktywną opcją do zrobienia depozytu jest bitcoin a ona mi odpisuje wybierz depozyt potem ecopayz , kwotę i bla bla bla. 11.png

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak pisałeś na czacie to trzeba było do końca pociągnąć temat, dlaczego nie masz tych opcji. Można tam zrobić screena i wrzucić konsultantowi. Jedyne co mi przychodzi do głowy to może kwestia IP. Może ac88 blokuje depozyty z danego ip? Bo z ip uk u mnie szło normalnie, bez problemów niedawno. Bo konto zweryfikowane masz tak?

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Baba na czacie nie wiedziała co ma napisać. Ja jej w kółko że jedyną aktywną opcją do dokonania depozytu jest bitcoin a ona mi wybierz depozyt potem ecopayz ...
Konta nie weryfikowałem bo nie trzeba by dokonać depozytu.
Pewnie grać za ich pośrednictwem nie będę więc spróbowałem i założyłem konto na inny adres e-mail i tam już są wszystkie metody wpłat. Dlaczego na pierwszym koncie jest tylko bitcoin tego nie wiem.