>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Brokerzy

M 0

majx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uhuhu sportmarket i premium tradings na zakazanej liścieo_O
Czy to już nie podchodzi pod łamanie prawa?
Brokerzy to nie bukmacherzy i ich działalność nie jest w żaden sposób zabroniona w polsce.
Teraz będą dodawać na listę każdą stronę jaka im się nie podoba? To może za niedługo dorzucą tam facebook...

G 294

gostek365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
Czy to już nie podchodzi pod łamanie prawa?
Brokerzy to nie bukmacherzy i ich działalność nie jest w żaden sposób zabroniona w polsce.
Teraz będą dodawać na listę każdą stronę jaka im się nie podoba? To może za niedługo dorzucą tam facebook...
O ile w przypadku bukmacherów dodanie na listę prawie nic nie zmienia to u brokera wogole nic nie zmienia , a to dla tego że u bukmachera po dodaniu na listę (wpłaty i wypłaty skrilll są blokowane i trzeba używać innych metod płatności) a u brokera Skrill nie zablokują gdyż tam nie ma jak u bukmacherów jednego określonego adresu , tylko wpłacasz na konta osób prywatnych więc Skrill będzie dalej dostępny u brokera pomimo że będzie on na liście .Broker jest właśnie po ty by można było omijać tego typu blokady i grać .

G 294

gostek365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
O ile w przypadku bukmacherów dodanie na listę prawie nic nie zmienia to u brokera wogole nic nie zmienia , a to dla tego że u bukmachera po dodaniu na listę (wpłaty i wypłaty skrilll są blokowane i trzeba używać innych metod płatności) a u brokera Skrill nie zablokują gdyż tam nie ma jak u bukmacherów jednego określonego adresu , tylko wpłacasz na konta osób prywatnych więc Skrill będzie dalej dostępny u brokera pomimo że będzie on na liście .Broker jest właśnie po ty by można było omijać tego typu blokady i grać .
Tylko sportmarket ma też jeden adres jak u bukmacherów zapomniałem , zobaczymy co będzie z płatnościami .

M 0

majx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A nie stwarza to dodatkowo problemów z weryfikacją konta? Żeby połączyć się z brokerem trzeba będzie używać VPN. Wtedy lokalizacja będzie inna niż podany adres. Czy to nie spowoduje dodatkowych problemów?

G 294

gostek365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów
A nie stwarza to dodatkowo problemów z weryfikacją konta? Żeby połączyć się z brokerem trzeba będzie używać VPN. Wtedy lokalizacja będzie inna niż podany adres. Czy to nie spowoduje dodatkowych problemów?
Myślę ze nie, sam korzystam z bukmacherów którzy znajdują się na liście ale nie używam do tego VPN tylko mam zmienione DNS to wystarczy .

D 0

donpablito88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, w którym buku na AsianConnect znajdę możliwość grania BTS ?
Matchbook czasami ma, ale nie na wszystkie rynki. Gdzieś indziej jest szansa zagrania BTS u tego brokera ?

joj 12

joj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam Panowie, którego zaufanego betbrokera byscie polecili? dobrze jakby by bylo pinnacle, a co do AsianConnect to nie przyjmują juz polskich graczy??
Przyjmuja

joj 12

joj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SportMarket.com odpalony na Operze VPN. Elegancko działa. Potwierdzone, że polscy gracze mogą korzystać z VPN grając tam.
sorry, że jeszcze zasmiecam, ale nie wiesz jak z Asianconnect88 (chyba fajniejsza oferta) czy przyjmują PL? bo wchodząc tam cuda sie dzieją nawet na vpn, jedną zakładkę mozna przejrzec, a kolejna już restricted, ale to moze wina cookies..

B 8

betboy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli na obecną chwilę żaden broker nie oferuje opcji betfair dla osób grających z PL?

A 63

awax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w którym brokerze najlepiej założyć konto na pinnacle?
bawić się w bonusy czy olać?

mizeriowy 112

mizeriowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy minimalne stawki u buków różnią się kiedy używam AsianConnect?

Edit: No fajnie. 5 EUR minimum na Pinnacle.
Edit 2: Jakby ktoś był ciekaw:

MINIMUM Bet per Book
Pinnacle- 5 EUR
SBObet - 5 EUR
Maxbet - 5 EUR
BETISN - 3 EUR
Singbet - 2 EUR
9Wickets- 10 EUR
Matchbook- 2 EUR
Orbit - 7 EUR
Edit 3: Oni chyba sami nie do końca wiedzą co piszą. Spokojnie można grać za kilka centów na Matchbook.

mizeriowy 112

mizeriowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakiego VPN używacie do grania na Pinancle przez AsianConnect? Wszedłem przez Operę VPN od razu mnie wykryło.
Edit: Odblokowało mnie. NIc nie rozumiem, ale jest dobrze. I tak przeniosłem się na matchbooka z powodu niższej stawki minimalnej.