>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonusy Urodzinowe.

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mialem nie dawno a dostalem tylko z Rivalo , a jestem zarejestrowany w kilkunastu firmach...:;/:

otobet 115

otobet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witamy. Niestety nie otrzymałem jeszcze informacji do kiedy jest wstrzymany.
Pozdrawiam zespół otobet

lars19 272

lars19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słabo z Waszej strony. Rejestrując u was konto dostałem niejako zapewnienie o otrzymaniu bonusa urodzinowego, albowiem komunikat o ww bonusie widniał w dniu rejestracji na stronie.
bez pozdrowień

sensejjag 774

sensejjag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Witamy,

Bonus urodzinowy jest obecnie niedostępny, gdyż następuję obecnie zmiana warunków tego bonusu i w związku z tym jest wstrzymany do czasu wprowadzenia zmian.

Pozdrawiamy, Zespół Otobet

A ja mam własnie dzisiaj urodziny i oczywiście mija mnie to co najlepsze... ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne jest te czytanie na temat tego ile byście chcieli dostać, Otobet jako jedyna firma oferowala 60 zł. Nie dziwie się że zrezygnowali Polacy jak i inne narody potrafia zalozyc po 15 kont byle by tylko dostać 60 zł bonusu. Pamiętam czasy jak BAH dawał 10 zł i to było wszystko reszta dawała być może bonus od depozytu, ale za darmo nikt.

U 4

ukasz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziwne jest te czytanie na temat tego ile byście chcieli dostać, Otobet jako jedyna firma oferowala 60 zł. Nie dziwie się że zrezygnowali Polacy jak i inne narody potrafia zalozyc po 15 kont byle by tylko dostać 60 zł bonusu. Pamiętam czasy jak BAH dawał 10 zł i to było wszystko reszta dawała być może bonus od depozytu, ale za darmo nikt.
w tamtym roku dawał chyba 60 beathome na urodziny, przynajmniej mi dali, kiedyś 40 dawali.

dawidgry 112

dawidgry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclove
Lipa jakaś chyba, mam dzisiaj urodziny a nigdzie dosłownie ani grosza, ani spina ????

F 24

fibak90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lipa jakaś chyba, mam dzisiaj urodziny a nigdzie dosłownie ani grosza, ani spina ????

Podbij na czat comeon oni daja chyba 10spinów na wybrana gre z okazji urodzin a spiny bez obrotu

act 327

act

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie biora dzieci?
jeżeli chodzi o bonusy urodzinowe to takie dzisiaj dostałem:
betsafe 25 spinów na starburst
PAF 20 EUR w kasynie
bah 40 PLN na zakłady
redbet bonus 100% do 50 EUR w kasynie lub zakładach
rivalo 20 PLN na zakłady

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko w Rivalo 20 pln i jak sie okazalo ostatecznie nie otrzymalem!!! Bajeczna suma, konto zamknalem i juz chyba tam nikt z Polski nie gra ?.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
u mnie jakos w tym roku sie postarali :

betsafe reload 50% do 25 euro (mimo ze konto zlimitowane i wykluczone z promocji)
bah 75 pln voucher
winmasters 50% do 200zl

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O mnie to wszyscy zpomnieli ;-/

O mnie tez, tylko Rivalo 20 pln i taka żenada z tym była , że szkoda słów i konto po tej akcji zamknąłem na stałe.

S 52

szopson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
efortuna 10zł bez ryzyka
rivalo 20 zł bez ryzyka
winmasters 20 zł freebet + 50% od depozytu
BAH - życzenia i zachęta do gry w blackjacka bądź ruletkę xD

1 26

1xbet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
1xbet oferuje graczom bonus urodzinowy

Bonus urodzinowy od 1xBET
Jako pierwsi złożymy Ci życzenia urodzinowe
Firma Bukmacherska 1xBet przygotowała specjalny bonus dla najbardziej aktywnych użytkowników - darmowy zakład w dniu Twoich urodzin. Aby Twoje życie było pełne radości, a zyski stale rosły! W dniu urodzin mogą się spełnić Twoje największe marzenia!
Cieszymy się, że Twój wybór padł na nas!
* Aby wykorzystać darmowy zakład, na Twoje konto oraz wskazany numer telefonu zostanie przesłana wiadomość z kodem promocyjnym. Warunki darmowego zakładu dostępne są w dziale Moje konto - Dane osobiste.