>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonusy Urodzinowe.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też na otobet dostałem 60PLN i wypłata też była niezła. :]
Czyli na stronie mają błąd wychodzi na to, pytałem support pisali o 50 zł, dodatkowo na stronie widnieje banner z 50 zł. ????

marian77 541

marian77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ja to wiem
bonusik wpadł 60zł teraz obrócić by wyszło najlepiej 10 razy tyle i wypłacić ;D
obrót jakiś wymagany czy co

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bonusik wpadł 60zł teraz obrócić by wyszło najlepiej 10 razy tyle i wypłacić ;D
obrót jakiś wymagany czy co

Aby wypłacić kwotę bonusu musisz obrócić nim 3-razy w ofercie Zakładów sportowych.
Aby zakład został zaliczony do obrotu musi zawierać minimum jedno zdarzenie z kursem 1,6 lub wyższym. Przy czym, aby kupon został zaliczony do obrotu zdarzenie z kursem minimalnym 1,6 musi zostać rozstrzygnięte (jeżeli na takie zdarzenie jest zwrot, to kupon nie zostanie zaliczony do obrotu).
Do warunków obrotu nie będą zaliczane kupony systemowe.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jasper +6 Punkty
janaspl 561

janaspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś może czy dostane bonus urodzinowy jeśli w dniu moich urodzin założe u nich konto i wpłacę depozyt?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
W dniu urodzin na pewno nie. Konto musi być założone wcześniej, i pewnie wcześniej trzeba u nich grać. Całkiem za darmo na pewno nie dają bonusów.

S 37

sevenaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W dniu urodzin na pewno nie. Konto musi być założone wcześniej, i pewnie wcześniej trzeba u nich grać. Całkiem za darmo na pewno nie dają bonusów.

i tu się mylisz
konto można założyć dzień przed zweryfikować i po północy kasa na koncie
bez wcześniejszych depozytów

janaspl 561

janaspl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko jeśli chodzi o 18 urodziny to raczej nie zweryfikuje konta dzień wcześniej ;x

screvek 0

screvek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Ja narazie dostałem 20 zł na Rivalo, 20 na BaHu , 20 na winmasters po wyslaniu do nich maila, 60 zl na otobet i 10 spinów w Starburst na betsafe. Całkiem całkiem... ;)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja narazie dostałem 20 zł na Rivalo, 20 na BaHu , 20 na winmasters po wyslaniu do nich maila, 60 zl na otobet i 10 spinów w Starburst na betsafe. Całkiem całkiem... ;)
Widać obfitość u Ciebie ???? , kiedyś to przeważnie BAH i Bwin dawali. Tym czasem teraz każdy próbuje coś dać od Siebie.

H 0

hinioo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A dostał ktoś bonus urodzinowy od bet365?
Nie, bo nie oferują &quot;bonusu urodzinowego&quot;. Gram tam trochę i mialem ostatnio ur. i nie dostałem nic. :;/:

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Przy takiej ilości różnych bukmacherów, może z czasem dojdzie do tego ,że buki bardziej się będą przykładać do oferowania bonusów urodzinowych i lojalnościowych dla zwykłych, niezawodowych graczy ...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zrezygnowali z tego bonusu (co zresztą było do przewidzenia)

otobet 115

otobet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witamy,

Bonus urodzinowy jest obecnie niedostępny, gdyż następuję obecnie zmiana warunków tego bonusu i w związku z tym jest wstrzymany do czasu wprowadzenia zmian.

Pozdrawiamy, Zespół Otobet

K 15

kapec123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do kiedy wstrzymany? Bo urodziny się zbliżają wielkimi krokami i byłoby sympatycznie otrzymać bonus ;-)