>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

S 0

serfer879

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jesli wplace 10e do kasyna to po otrzymaniu kasy moge wyplacic to co wplacilem czy musze obrócic całą sumę 20e ?

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
wszyscy ci ktorzy dostali emaila jak i go nie dostali bonusu jeszcze nie moga otrzymac.
w ciagu kilku dni bedzie uaktywniony przez betclick
Jak nie jak jest aktywny mimo tego że nie widać go w zakładce z dostępnymi bonusami.
Potwierdzenie z lc.
Tomasz: bonus jest aktywny, jak przeleje Pan środki do kasyna to otrzyma bonus :}

L 0

lesioslaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie dzisiaj dostalem maila od betclic, w ktorym reklamuja m.in. mecz Polska - Kamerun. Znajduje sie w nim link &quot;Postaw 55 zł bez ryzyka na swojego faworyta!&quot;.
I tutaj pojawiaja sie moje pytania:
1. Jaki jest regulamin tej promocji?
2. Jezeli obstawilem ten zaklad wczoraj to w razie przegranej zwroca mi kase?
Mam watpliwosci, bo kazdy bonus u nich byl zawsze widoczny w sekcji &quot;Moje bonusy&quot;.

il_capitano 4

il_capitano

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie dzisiaj dostalem maila od betclic, w ktorym reklamuja m.in. mecz Polska - Kamerun. Znajduje sie w nim link &quot;Postaw 55 zł bez ryzyka na swojego faworyta!&quot;.
I tutaj pojawiaja sie moje pytania:
1. Jaki jest regulamin tej promocji?
2. Jezeli obstawilem ten zaklad wczoraj to w razie przegranej zwroca mi kase?
Mam watpliwosci, bo kazdy bonus u nich byl zawsze widoczny w sekcji &quot;Moje bonusy&quot;.
To jest standardowy bonus od pierwszego depozytu.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
U mnie sie pojawił bardzo ciekawy bonus...
Mianowicie
&lt;table style=&quot;margin-right: auto; margin-left: auto;&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;2&quot;&gt;Moje oczekujące bonusy&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;calage&quot; style=&quot;&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt; &lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;590px&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;middle&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;texteNormal&quot;&gt;Cashback może być do 0,00 zł po następnej wpłacie.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;calage&quot; style=&quot;&quot;&gt; &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; ???? ???? Co to jest? ????

L 0

lesioslaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest standardowy bonus od pierwszego depozytu.
Aha. W takim razie mozna sie naciac, bo ten mail jet od nich, a nie od portalu na ktorym mam skrzynke pocztowa. Takze wg mnie wprowadzaja ludzi w blad.

ckkuman 21

ckkuman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
U mnie sie pojawił bardzo ciekawy bonus...
Mianowicie
&lt;table style=&quot;margin-right: auto; margin-left: auto;&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td colspan=&quot;2&quot;&gt;Moje oczekujące bonusy&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;calage&quot; style=&quot;&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td&gt; &lt;table width=&quot;590px&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;2&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;middle&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;texteNormal&quot;&gt;Cashback może być do 0,00 zł po następnej wpłacie.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;calage&quot; style=&quot;&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; ???? ???? Co to jest? ????
z tego co pamiętam stawiasz jakiś kupon( mecze z kursem powyzej 1.25 chyba) AKO kuponu musi być powyżej 1,80(chyba) jak wtopisz to zwracają ci kase

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
CKkuman nie wiem czy zauważyłeś że on ma cashback 0.00 PLN... on wie o co chodzi z bonusem tylko czego 0.00 :p btw Brzeku zapytaj na czacie ???? zawsze pomagają ;)

M 22

martinmix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha. W takim razie mozna sie naciac, bo ten mail jet od nich, a nie od portalu na ktorym mam skrzynke pocztowa. Takze wg mnie wprowadzaja ludzi w blad.
W każdym newsletterze podają zakład bez ryzyka. Jak ktoś jest choć trochę bystry to się domyśli że chodzi o zakład bez ryzyka od pierwszego depozytu. Inne bonusy są w newsletterach gdzie wyraźnie widać że taki czy inny bonus jest dostępny przy następnej wpłacie. Zwykle jest też podany regulamin bonusu dotyczący terminu wpłaty depozytu oraz obrotu.

zomber 9

zomber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
elblag
CKkuman nie wiem czy zauważyłeś że on ma cashback 0.00 PLN... on wie o co chodzi z bonusem tylko czego 0.00 :p btw Brzeku zapytaj na czacie ???? zawsze pomagają ;)

betclick jeżeli chodzi o bonusy jest najbardziej przejrzysty wystarczy wejść w zakładkę moje konto następnie moje bonusy i wszystko ładnie opisane

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Kolejne promo dla wszystkich,jednak warunki nie są ciekawe ????

&lt;table id=&quot;Table_01&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; height=&quot;941&quot; width=&quot;750&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td height=&quot;229&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td height=&quot;19&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;750&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td width=&quot;337&quot;&gt; &lt;/td&gt; &lt;td width=&quot;413&quot;&gt; &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td height=&quot;28&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td background=&quot;http://img.cdn.betclic.com/img2/en/games/2010/may/0404/CP_05.jpg&quot; height=&quot;19&quot;&gt;&lt;table align=&quot;center&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;650&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;font-family: Verdana; font-size: 11px; color: rgb(255, 255, 255);&quot; align=&quot;left&quot;&gt;
Regulamin

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td align=&quot;left&quot;&gt;
  • Organizatorem promocji (“Promocja”) jest BetClic Limited (“BetClic”).
  • Promocja jest przeznaczona dla graczy, którzy posiadają konto w BetClic.
  • Udział w Promocji oznacza akceptację wszystkich zasad regulaminu, regulaminu Gier w BetClic, włącznie z Warunkami Ogólnymi znajdującymi się na stronie http://www.betclic.com.
  • Promocja obowiązuje w Grach BetClic od godziny 02:01 25 sierpnia do godziny 01:59 29 sierpnia 2010.
  • Aby wziąć udział w Promocji, gracz musi zagrać za co najmniej 40 zł w wybrane gry w BetClic. Wybrane gry to wszystkie gry za wyjątkiem ruletki, blackjacka, Fortune 36 i Top Trumps Football Stars.
  • Gracz, który zagra za co najmniej 40 zł w wybranych grach w BetClic, otrzyma bonus 40 zł do wykorzystania w zakładach sportowych lub Grach BetClic. Aby wypłacić bonus, gracz będzie musiał dokonać jego 25-krotnego obrotu w jakichkolwiek grach z dziale Gier BetClic, za wyjątkiem Ruletki, Blackjacka, Fortune 36 i Top Trumps Football Stars.
  • Bonus 40 zł zostanie dopisany do konta gracza w piątek 3 września 2010.
  • Aby wypłacić bonus jako gotówkę, gracz musi spełnić wszystkie warunki regulaminu.
  • Aby odblokować lub wypłacić bonus w zakładach sportowych w BetClic, gracz będzie musiał dokonać jego 3-krotnego obrotu w zakładach na różne zdarzenia, z co najmniej trzema potencjalnymi wynikami oraz o kursie minimalnym 1,20. Bonus nie może zostać wypłacony bez spełnienia powyzszych warunków.
  • Bonus 40 zł nie może zostać postawiony na zakłady kombinowane chyba że dokonano pierwszego depozytu.
  • W przypadku wykrycia próby wyłudzenia bonusu, BetClic zastrzega sobie prawo do przerwania promocji lub jej odmowy graczowi w każdym momencie.
  • BetClic zastrzega sobie prawo do modyfikacji, zmiany lub przerwania Konkursu z jakiegokolwiek powodu, bez podawania przyczyny oraz do wykluczenia z niego indywidualnych graczy. Każda decyzja BetClic jest wiążąca i ostateczna.
  • BetClic posiada licencję na Malcie i zezwolenie na prowadzenie działalności w Wielkiej Brytanii i krajach Unii Europejskiej.

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

damian357 0

damian357

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz wkleić regulamin.Bo chcę zobaczyć jakie gry są wykluczone.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Regulamin.
  • Organizatorem promocji (“Promocja”) jest Betclic Limited (“Betclic”).
  • Promocja jest przeznaczona dla graczy, którzy posiadają konto w Betclic.
  • Udział w Promocji oznacza akceptację wszystkich zasad regulaminu, regulaminu Gier w Betclic, włącznie z Warunkami Ogólnymi znajdującymi się na stronie www.betclic.com.
  • Promocja obowiązuje w Grach Betclic od godziny 02:01 25 sierpnia do godziny 01:59 29 sierpnia 2010.
  • Aby wziąć udział w Promocji, gracz musi zagrać za co najmniej 40 zł w wybrane gry w Betclic. Wybrane gry to wszystkie gry za wyjątkiem ruletki, blackjacka, Fortune 36 i Top Trumps Football Stars.
  • Gracz, który zagra za co najmniej 40 zł w wybranych grach w Betclic, otrzyma bonus 40 zł do wykorzystania w zakładach sportowych lub Grach Betclic. Aby wypłacić bonus, gracz będzie musiał dokonać jego 25-krotnego obrotu w jakichkolwiek grach z dziale Gier Betclic, za wyjątkiem Ruletki, Blackjacka, Fortune 36 i Top Trumps Football Stars.
  • Bonus 40 zł zostanie dopisany do konta gracza w piątek 3 września 2010.
  • Aby wypłacić bonus jako gotówkę, gracz musi spełnić wszystkie warunki regulaminu.
  • Aby odblokować lub wypłacić bonus w zakładach sportowych w Betclic, gracz będzie musiał dokonać jego 3-krotnego obrotu w zakładach na różne zdarzenia, z co najmniej trzema potencjalnymi wynikami oraz o kursie minimalnym 1,20. Bonus nie może zostać wypłacony bez spełnienia powyzszych warunków.
  • Bonus 40 zł nie może zostać postawiony na zakłady kombinowane chyba że dokonano pierwszego depozytu.
  • W przypadku wykrycia próby wyłudzenia bonusu, Betclic zastrzega sobie prawo do przerwania promocji lub jej odmowy graczowi w każdym momencie.
  • Betclic zastrzega sobie prawo do modyfikacji, zmiany lub przerwania Konkursu z jakiegokolwiek powodu, bez podawania przyczyny oraz do wykluczenia z niego indywidualnych graczy. Każda decyzja Betclic jest wiążąca i ostateczna.
  • Betclic posiada licencję na Malcie i zezwolenie na prowadzenie działalności w Wielki

klemi 52

klemi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ledziny
Czy można w tym promo tak jka zawsze wplacic 40, dostać 40 bonusowe i wyplacic 40 bez robienia obrotu?

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
Przecież jest wyraźnie napisane, że bonus będzie przyznany jak zagrasz za 40 złoty w grach. Oczywiście później możesz to wypłacić i czekać na bonus, który zostanie dopisany 3 września.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Polecam grać na koniki, że przegra ???? No to teraz trzeba czekać do września na 40 zeta :p

S 2

sid07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja jest przeznaczona dla graczy, którzy posiadają konto w Betclic.
Za każdym razem, kiedy była tego typu promocja pieniądze dostawałem, nieraz z opóźnieniem, ale dostawałem. Niemal nigdy nie dostawałem maila.