>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bonusy, promocje, konkursy w Betclic i Expekt

D 5

dami21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamienna Góra - najpiekniejsze miasto !
osobiście nie otrzymałem e-mail z ta promocjią ale po kontakcie z live czatem i przesłaneim zapytania do działu promocji , ten bonus był dostępny dla wszystkich . Bardzo dziękuję za podanie linka i w przyszłości jak ktoś by dostał podobną ofertą proszę o link ????

M 22

martinmix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja oczywiście znowu się na promocji przejechałem :/ wpłaciłem ponad 10 euro i oczywiście zagrałem sobie w grę Poker Dice no i oczywiście już na pierwszym rzucie przegrałem całe 10 euro ???? (nie wypadła para co zdarza się cholernie rzadko). Ciekawe czy w piątek dostanę te ich obiecane 10 euro bonusu.

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o co chodzi z tą promocją? wszyscy mogą skorzystać co nie dostali maila? i na czym ona polega? jest to aktualne?

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jak ją masz w zakładce bonusów to jak najbardziej jest dla ciebie..

B 7

buklak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo informacja o tej promocji przychodziła drogą mailową, a bonus nie był widoczny w zakładce moje bonusy.

S 2

sid07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy jeśli rejestrowałem się do tej promocji z tego anglojęzycznego linku to dostanę bonus? Robił już ktoś tak we wcześniejszych promocjach?
Z którym supportem ewentualnie rozmawiać, gdyby nie zaksięgowali mi bonusu: polskim czy angielskim? Wolałbym oczywiście z polskim, ale czy jeżeli podam im ten link z angielską wersją to nie będą mówić, że powinienem się zarejestrować w polskiej wersji promocji?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba nie ma to znaczenie, polecam ci rozmawiac z angielskim supportem, polski jak zwykle nic nie wie.

D 5

dami21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamienna Góra - najpiekniejsze miasto !
Otrzymasz JAK I NA POLSKIM I JAK I ANGIELSKIM SIE ZAREJESTROWAŁEŚ
JAK NIE JESTES PEWIEN , NAPISZ DO POLSKIEGO SUPPORT Z ZAPYTANIEM CZY POPRAWNIE SIĘ ZAREJESTROWAŁEŚ DO PROMOCJI W GRACH POSTAW 40 ZŁ + 40 ZŁ BONUSU
nie używaj caps locka

M 22

martinmix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostał już ktoś ten bonus na konto??z tego co było można wyczytać w regulaminie mieli dziś dopisywać do konta bonusy. Może jestem troche niecierpliwy ale ja póki co żadnego bonusa na koniec nie mam ????

arcsinx 0

arcsinx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Czy ktoś skorzystał z tej promocji zakład bez ryzyka za `150zł? Trzeba kase specjalnie wpłacić czy można użyć tej z konta?

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
arcsinx jaki zakład za 150? możesz podać link?

P 6

poznan1986

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostał już ktoś ten bonus na konto??z tego co było można wyczytać w regulaminie mieli dziś dopisywać do konta bonusy. Może jestem troche niecierpliwy ale ja póki co żadnego bonusa na koniec nie mam ????
spokojnie nie zdziw się jak jutro dopiero bedziesz miec bonus na koncie,czesto w betclicu tak jest wiec najlepiej wieczorem sprawdź sobie konto dopiero

M 22

martinmix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
spokojnie nie zdziw się jak jutro dopiero bedziesz miec bonus na koncie,czesto w betclicu tak jest wiec najlepiej wieczorem sprawdź sobie konto dopiero
Dzięki za odpowiedź, tak też myślałem.

S 2

sid07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi przez cały dzień nie działa strona, pisze, że coś robią. Więc nie wiem, czy dostałem bonus...

M 22

martinmix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No u mnie też kasa właśnie wpłynęła na konto ????

S 2

sid07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podziałało, dzięki ???? Kasa również na koncie ????
Jakby ktoś miał info o podobnych promocjach to pisać ????