Mam pytanie dotyczące tego bonusu, mianowicie chodzi o to, że wpłaciłem 100 zł skorzystałem z bonusu i mam teraz 200. I mam pytanie czy muszę obrócić całość 3x po kursie minimum 1,2 czy tylko ten bonus a 100 złoty, które wpłaciłem mogę od razu wypłacić. Proszę o odpowiedź.
Konto mam założone na pełnoletniego brata, także z wypłaceniem nie będzie problemu. ????Jeśli te 93 przy nicku znaczy to co ja myślę że znaczy to podejrzewam że nic nie wypłacisz...
Konto mam założone na pełnoletniego brata, także z wypłaceniem nie będzie problemu. ????
Ja mam tam konto dobre 2 lata. Cashback wykorzystałem na "dzień dobry" więc jeśli Ci napiszę, że musisz czekac 2 lata, tak jak w moim przypadku, to chyba zadowolony nie będziesz, co? :razz:W jakim terminie od otrzymania pierwszego bonusu Cashback do 55zł, dostaliście te bonusy na podwojenie wpłaty do 40zł i do 100zł?
Jesteśmy pewni. Sam tak robiłem. Wpłaciłem, dostałem bonus. Depozyt zaraz potem wypłaciłem, a bonusem grałem bez problemów. Bonus obrócony, poszła wypłata i siano na koncie.Jesteście pewni że da rade kase która wpłaca sie na bonusa cofnac ?
Przy robieniu depozytu samo Ci wyskoczy ile będziesz miał bonusu przy wpłacie.czy są jakieś kody na bonusy w betclick ??
bo mam tam konto ale 0 na nim ????
Pewnie taki pytanie było ale nie umiem znaleźć.
Chodzi mi o ten bonus
"W Kasynie BetClic czeka dla Ciebie wyjątkowa oferta. Teraz wpłacając dowolną kwotę do kasyna otrzymasz bonus do 10 €."
Jeśli wpłace te 10e dostane bonusowe 10e to te pierwsze 10e bede mogl od razu wyplacic na konto do zakładów ??