>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsson zakład bez ryzyka za 75zł

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kupon musi zawierać mecz z 1. kolejki Premier League, więc jutro też można coś kombinować jeśli dzisiaj nie bedzie działać.

H 8

hellboy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na ang supporcie jest informacja ze pracują nad tym i żeby sprawdzać swoje konta po godzinie 11.

pstrag 102

pstrag

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie też jak na razie nic mimo dostania wiadomośći na maila... Zmieniałem przeglądarki, jęzki i nie ma tego freebeta. Trzeba czekać na support bo fajna opcja do skorzystania.

Mam pytanko ktoś zna może dokładne warunki obrotu ? Wygrana z zakładu staje się kwotą bonusową którą trzeba obrócić 1x po kursie 1.50. Jest jakiś limit czasowy na to przewidziany, a te 1.50 może być w ako czy każde zdarzenie ?

A 6

amstrad

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolobrzeg-Szczecin
Warunki i Zasady darmowego zakładu:
Darmowy zakład wynosi 75 PLN.
Darmowy zakład musi zawierać przynajmniej jeden mecz z Premier League (1. kolejka Premier League).
Aby zgłosić się po darmowy bonus, wybierz odpowiednią opcję na pasku zakładów, po dokonaniu swoich wyborów.
Darmowy zakład musi zostać wykorzystany na jednym kuponie - zakładu nie można podzielić na kilka pojedynczych kuponów.
TYLKO wygrana netto (wygrana minus stawka) Twojego darmowego zakładu będzie wypłacona na Twoje konto w postaci bonusu.
Bonus musi zostać obrócony 1 raz przy kursie minimum 1,5. w AKO
Darmowy zakład jest ważny przez 4 dni.
Nie liczą się zakłady systemowe.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dostał ktoś jeszcze po raz drugi te 75PLN? Tym razem nie jako freebet tylko kasa na koncie i info o bonusie jest w MOJE KONTO/BONUSY?
Bo postawiłem za to Azarenke 2-0 (@1.67) i nic mi nie zabrało z wygranych 125 zl i są do wypłaty.
Tak jakby drugi raz bonus

mradam 388

mradam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie dadzą zakład jak zostanie jutro tylko Chelsea vs Hull :]

karpioza1 110

karpioza1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Artur: Dzień dobry, nazywam się Artur.
Szymon: witam
Szymon: dostalem na meilawiadomosc o bonusie, darmowy zaklad 75 zl
Szymon: jednak gdy loguje sie na strone, wybieram 2 zdarzenia ( 1 z Ligiangielskiej) nie ma opcji do zaznaczenia bym wyslal kupon wlasnie zate 75 zl
Szymon: wiem ze nie jestem jedyny z tym problemem
Szymon: chcialbym siedowiedziec dlaczego nie moge skorzystac z bonusu
Artur: Jeśli otrzymał Pan maila, to bardzo prosimy o kontakt jeśli po godzinie 13 wciąż nie będzie to możliwe, gdyż w chwili obecnej wystąpiły drobne trudności techniczne, uniemożliwiające jej wykorzystanie.
Warunki i Zasady darmowego zakładu:
Darmowy zakład musi zawierać przynajmniej jeden mecz z Premier League (1. kolejka Premier League).
Aby zgłosić się po darmowy bonus, wybierz odpowiednią opcję na pasku zakładów, po dokonaniu swoich wyborów.
Darmowy zakład musi zostać wykorzystany na jednym kuponie - zakładu nie można podzielić na kilka pojedynczych kuponów.
TYLKO wygrana netto (wygrana minus stawka) Twojego darmowego zakładu będzie wypłacona na Twoje konto w postaci bonusu.
Bonus musi zostać obrócony 1 raz przy kursie minimum 1,5.
Darmowy zakład jest ważny przez 4 dni.
Nie liczą się zakłady systemowe.
Szymon: ok, poczekam do 13 i dam znac w razie jakby nadal problem występowal

C 7

czarnob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi w zamian przyznali bonus 75zl na tych samych warunkach (1x1,5, tydzień na obrót), po rozmowie na czacie.

M 79

mariuszck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi w zamian przyznali bonus 75zl na tych samych warunkach (1x1,5, tydzień na obrót), po rozmowie na czacie.

No na tych samych ...
Przy freebecie, żeby obracać po 1.5 to trzeba pierw kurs 2.0 trafić.

pampus 81

pampus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wszedłem wczoraj na wersji mobile, wybrałem zakłady i wszystko zostało mi zaakceptowane ????
więc FreeBet działa!

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Szczęściarze, zastanawia mnie na jakiej zasadzie przyznawali te bonusy. Ja jestem raczej na minus, i nic nie mam.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
szczęściarze zaraz;p narazie to nic nie mam mimo iż wczoraj miałem :p jeżeli dadzą wieczorem bonus i będzie trzeba obstawić coś z ligi angielskiej to będzie bardzo nie ładnie z ich strony, ale swoją drogą bardzo fajna promocja:p

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja wszedłem wczoraj na wersji mobile, wybrałem zakłady i wszystko zostało mi zaakceptowane ????
więc FreeBet działa!
wczoraj bylo ale chcialem sie zastanowic dzisiaj co zagrac i teraz juz nie ma heh

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
Każdy kto nie otrzymał free betu otrzyma bonus 75 obrót x 1 po 1.5 czyli lepiej wyjdziemy na tym.
Bonus bedzie za 2-3 h wedlug supportu.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
za 3 h czyli po godzinie 16, a jeżeli będzie konieczność obstawienia Ligi Angielskiej to będzie paranoja;p zresztą coś mi się nie podoba bo miało być na 11, potem 13, teraz za 2-3h, a w końcu będzie jutro ;D hehe

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi przyznali bonus ,w sekcji zaklady sportowe saldo widnieje 75 PLN ;)
Problem jednak w tym ze zaklady sportowe betsson nie dzialaja...

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
za 3 h czyli po godzinie 16, a jeżeli będzie konieczność obstawienia Ligi Angielskiej to będzie paranoja;p zresztą coś mi się nie podoba bo miało być na 11, potem 13, teraz za 2-3h, a w końcu będzie jutro ;D hehe
nie będzie konieczności grania l.angielskiej.

S 0

strus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Każdemu inny termin podają ;)
Beata :
Jeżeli otrzymał Pan maila bonus pojawi sie w ciągu godziny na Pana koncie( bonus zostanie dodany manualnie). Prosimy o nie kasowanie maila, jaki Pan od nas otrzymał. Należy wybrać jedynie zakład opisany w regulaminie promocji i postępować zgodnie ze wskazówkami.

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
u mnie też już jest bonus 75 PLN
obrót 1x
fajnie wyszło ;)