>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betsson zakład bez ryzyka za 75zł

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam ten sam problem , mail przyszedl a nic takiego nie ma , probowalem na kazdy sposob chyba... jak ktos by byl tak mily niech zapoda screena ????

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Albo błąd techniczny albo jutro dostaniemy info, że dostaliśmy tę wiadomość o freebecie przypadkowo.

mradam 388

mradam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też dostałem maila i mam problem bo nic takiego nie ma;/
TEraz w ogóle nie działają zakłady.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
kurs ako, mogą być dwa mecze ale musi być ako 1.5
u mnie też teraz błąd, spokojnie macie maila to jest ok poczekajcie aż coś naprawią.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Seboafc ma po prostu tego freebeta RZECZYWIŚCIE dostępnego na koncie i może go wykorzystać, a my mamy na ten moment jedynie wiadomość o nim na mailu.
Może mają jakieś problemy czy coś i nie dopisali, albo po prostu wielu użytkowników dostało e-mail przez przypadek.
Swoją drogą nie lubię dostać maila, że coś mam a tego nie mam. Jak mnie informują o czymś to niech to coś będzie na 100% dostępne
Pewnie dopiero jutro się okaże

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Freebet w Betsson to nowość, dlatego niektórzy mogą mieć z tym problem.
Osoby, które otrzymały e-mail, a nie mają freebetu dostępnego to niech najlepiej napiszą do supportu, powinni to aktywować manualnie.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dokładnie, nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek wcześniej coś takiego oferowali.
Do tego dobra stawka za nic
Magnus: It seems that we had a major technical issue with this free game. No customers can therefore accept the offer at the moment. We apologize for this inconvenience and ask that you please try again tomorrow as it it will be fixed overnight.

mradam 388

mradam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie, nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek wcześniej coś takiego oferowali.
Do tego dobra stawka za nic

Niby tak, ale kolega wyżej jednak ma ten freebet.

qubczak 0

qubczak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja też nie miałem tego paska, wiec przelaczylem jezyk na angielski żeby napisać do supportu ale nie trzeba było bo po zmianie języka pasek się pojawił = )

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja też nie miałem tego paska, wiec przelaczylem jezyk na angielski żeby napisać do supportu ale nie trzeba było bo po zmianie języka pasek się pojawił = )
z jakiej przegladarki korzystam bo ja nie dostalem i moj kolega tez nie....tez zmienilem jezyk i nic z tego.....