>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, pierwszy raz wypłaciłem z Betssona kasę, wypłata bezpośrednio na konto. I teraz moje pytanie: zlecenie poszło w ten poniedziałek 12.12 o 8 rano. Przed chwilą sprawdzałem w zakładce Moje konto -&gt; Wyciąg z konta, że Pobranie nastąpiło dziś, czyli w środę 14.12 o 16:30, więc uznałem ze wypłata jest w trakcie realizacji. Tylko ile to może potrwać? Tak z waszego doświadczenia. Dojdzie kasa przed weekendem? Pytam bo ostatnio mnie parę razy Unibet rozpieścił, gdzie kasę miałem jeszcze tego samego dnia na koncie, bez żadnych ceregieli. No i się człowiek przyzwyczaił do szybkich wypłat ????
edit: Pieniądze mam już na koncie, w poniedziałek o 8 zleciłem wypłatę, wczoraj w środę o 16:30 Betsson pobrał kasę, dzisiaj w pierwszej sesji przychodzącej (o 10 rano) pieniądze doszły na konto ???? Tak że całkiem nieźle, spodziewałem się że będzie gorzej. Zwłaszcza ze to była moja pierwsza wypłata z Betssona. Może z następną wypłatą będzie jeszcze szybciej.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, pierwszy raz wypłaciłem z Betssona kasę, wypłata bezpośrednio na konto. I teraz moje pytanie: zlecenie poszło w ten poniedziałek 12.12 o 8 rano. Przed chwilą sprawdzałem w zakładce Moje konto -&gt; Wyciąg z konta, że Pobranie nastąpiło dziś, czyli w środę 14.12 o 16:30, więc uznałem ze wypłata jest w trakcie realizacji. Tylko ile to może potrwać? Tak z waszego doświadczenia. Dojdzie kasa przed weekendem? Pytam bo ostatnio mnie parę razy Unibet rozpieścił, gdzie kasę miałem jeszcze tego samego dnia na koncie, bez żadnych ceregieli. No i się człowiek przyzwyczaił do szybkich wypłat ????
przed weekendem na 100 % dostaniesz .

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
masakra te wyplaty , zawsze mialem po wyplacie gora 3-4 h kase na mb tutaj juz czekam 15 h , nie polecam tego bukmachera
e; 32 h juz ...

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
masakra te wyplaty , zawsze mialem po wyplacie gora 3-4 h kase na mb tutaj juz czekam 15 h , nie polecam tego bukmachera
15 godzin.. no po prostu skandal ???? Wyluzujcie trochę, wiem że najlepiej zeby kasa była od razu , ale zachowajmy odpowiednie miary.

sc00by 159

sc00by

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja obecnie czekałem na wypłatę 24h (moneybookers), konto na betsson mam w całości zweryfikowane.

O 27

odrzanski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja zlecilem wypłate w sobote wieczorem i do teraz nie realizuja transferu bo nadal widnieją w &quot;zaksiegowane wypłaty&quot; ???? Coś czuje ze do świat moge pomarzyć o kasie ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
A ja zlecilem wypłate w sobote wieczorem i do teraz nie realizuja transferu bo nadal widnieją w &quot;zaksiegowane wypłaty&quot; Coś czuje ze do świat moge pomarzyć o kasie
Ok 3 dni robocze trwa wypłata na konto bankowe. Jeśli zleciłeś ją w sobotę to do środy powinna być kasa. Daj znać.
Wypłaty na MB muszą zostać zaksięgowane do godzinny 22:00 następnego dnia. Przeważnie jest to do 12/15h i kasa jest na mb.

J 0

jaku007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
S
Witam mam taki problem, założyłem konto na bettsonie wygrałem parę groszy w kasynie dołączyłem dokumenty do weryfikacji konta i zauważyłem ze w nazwisku zrobiłem literówkę live czat jest niedostępny i nie wiem czy nie będą robić przez to żadnych problemów;/ może ktoś wiec coś na ten temat?

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Witam mam taki problem, założyłem konto na bettsonie wygrałem parę groszy w kasynie dołączyłem dokumenty do weryfikacji konta i zauważyłem ze w nazwisku zrobiłem literówkę live czat jest niedostępny i nie wiem czy nie będą robić przez to żadnych problemów;/ może ktoś wiec coś na ten temat?

Opisz sprawę w mejlu do supportu, powinni poprawić Twoje dane.

M 33

mariobross111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacili komuś dzisiaj na moneybookers?Czekam i czekam...48 godz. i nic.
Mają chyba problemy....
Brak płynności finansowej.

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dokonałem wypłaty dziś rano. mam nadzieję, że dłużej niż kilka dni to nie potrwa zanim będą na moim koncie /moneybookers-&gt; konto
pytanie też, czy po 2 dniach nie dostanę maila, że chcą moje dokumenty jakieś ;/

cashis 10

cashis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Strzelin
ja dokonałem wypłaty dziś rano. mam nadzieję, że dłużej niż kilka dni to nie potrwa zanim będą na moim koncie /moneybookers-&gt; konto
pytanie też, czy po 2 dniach nie dostanę maila, że chcą moje dokumenty jakieś ;/

Jeśli nie masz zrobionej weryfikacji to na 100% dostaniesz ????

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie pamiętam właśnie. wszelkie konta w bukach zakładałem daawno;/
no nic, mogę im słać co chcą, byle mi moje 8stówek oddali ;)

cashis 10

cashis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Strzelin
Wejdz w moje konto &gt; moje dokumenty &gt; wyślij i tam będziesz miał czy wysłane itd ????
jak nie to 48h ???? wystarczy główna str dowodu i wyciąg z banku bez transakcji ????

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w dokumentach miałem pusto, a wypłacili mi bez problemów. trwało to kilka dni, ale był nowy rok itd, więc norma. Albo kiedyś wysyłałem, albo po kilku wpłatach już mi ufali ;)
można szybciej, ale ogólnie wszystko ok ????

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
Tragedia jesli chodzi o wypłaty
Wypłata na konto bankowe zatwierdzona 30 grudnia dalej nie zrealizowana.
Unibet wczoraj zlecona dzis na koncie
Nie polecam tego szajsu.

C 0

cheateu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Witam , mam pytanie odnosnie kasyna bo tam gra sie Euro , to jak wplacam zlotowki na konto w betssonie i pozniej to do kasyna to zamienia mi na euro? i jak pozniej wygram cos euro i bd chcial wyplacic to w jaki sposob sie to dzieje?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przewalutowanie przy wpłacie robi się automatycznie, a potem jak wypłacasz to euro na konto czy MB to liczą i wypłacają Ci po aktualnym kursie euro.
Czyli przykładowo wypłacisz 50 euro, aktualny kurs 1 euro to przykładowo 4 zł i na konto dochodzi Ci 200.