>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

zaps 7

zaps

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie tez zawsze wszystko bylo ok czasem sie jakis problem nawinie, a ja sie chcesz kontaktowac to moim zdaniem najlepiej zadzwonic i zalatwic to odrazu niz pisac 100 razy itd itp

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wiadomo, telefon to najszybsza droga. Ale mailem czy czatem też nie ma co gardzić. Teraz szybka odpowiedź to generalnie standard.

K 5

ksa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Betsson wyplaca na mb pieniadze takze w weekendy , przelewy ida do 24 godzin wiec buk jesli chodzi o wyplaty jak najbardziej na ✅✅✅✅✅

M 2

milenkowic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
dokonuje właśnie swojej pierwszej wypłaty z tego buka na konto bankowe. Mam wątpliwości co wpisać w rubryce &quot;oddział banku&quot;? Wystarczy wpisać tylko miejscowość?

L 9

longu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bukolandia
Witam,
dokonuje właśnie swojej pierwszej wypłaty z tego buka na konto bankowe. Mam wątpliwości co wpisać w rubryce &quot;oddział banku&quot;? Wystarczy wpisać tylko miejscowość?

Sprawdz na swoim koncie bankowym na necie jak masz wpisana nazwe banku! tam bedze np;
II Oddzial BZWBK we Pacanowie itd...

T 0

tambi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Następnego dnia powinieneś mieć je na swoim koncie. Przelewy idą zgodnie z ELIKSIR-em. 5 dni to stanowczo za długo, sprawdź czy podałeś właściwy rachunek konta i czym prędzej zadzwoń do oddziału banku. Btw jaki bank?

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A Ja mam takie pytanie 17.07 zleciłem wypłatę środków bezpośrednio na kartę Visa. 18.07 suport twierdzi że pieniądze wyszły od nich jednak do dnia dzisiajeszego(...)
Nie spotkałem się w sumie wcześniej z wypłatą na kredytową, ale zapewne właśnie to jest powodem opóźnień. Sprawdź teraz, najpewniej masz to już na koncie.

P 0

poiuy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak ma niby przyjść na kredytową? Tam przecież nie ma rachunku o ile się nie mylę.

4 96

46ckm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłata na konto mbank i pytanie co wpisać w polu oddział banku?? dodam że konto zakładałem przez internet

kons 3

kons

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Zaszły jakieś zmiany odnośnie wpłaty na konto gracza u tego bukmachera ? Kiedyś można było normalnie wpłacić pieniądze przelewem bankowym (druczek pocztowy). Teraz nie widzę takiej opcji :-|

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Zaszły jakieś zmiany odnośnie wpłaty na konto gracza u tego bukmachera ? Kiedyś można było normalnie wpłacić pieniądze przelewem bankowym (druczek pocztowy). Teraz nie widzę takiej opcji :-|
Wystarczy poczytać temat wstecz. Co do polecenia wpłaty musisz teraz wpłacać jako przelew międzynarodowy a nie tak jak wcześniej do polskiego banku. Oczywiście przelew międzynarodowy jest o wiele droższy więc skorzystaj z moneybookers albo bonów ukash lub też innej metody składania depozytu jaką oferuje betsson. Wszystko ładnie napisane mają na stronie betsson&#39;a.

kha1 40

kha1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A nie lepiej puścić zwykły przelew? Zawsze korzystam z przelewu bankowego (mTransfer najczęściej) - przynajmniej gotówka jest w sekundę.
@Cristovao - prepaidy to też fajna sprawa, ukash i paysafecard również polecam.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Zleciłem wypłatę w nocy o 1.00 na moneybookers, a o 10.00 już była na moim koncie, więc w miarę szybko robią wypłaty na portfel internetowy ✅

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym poinformować szanownych userów iż od niedawna firma Betsson wprowadziła mozliwośc wypłaty za pomocą UKASH.
Bukmacher wyplacal przesylając na email kod Ukash tak jakbysmy zakupili go sobie w sklepie czy przeza dotpay.
Fajna alternatywa , zwlaszcza iż Ukash mozna płacić nie tylko w serwisach bukmacherskich.
Istnieje równięz mozliwosc wyrobienia karty MasterCard ala na wzór kart Moneybookers. Tylko tutaj jest lepiej bo związku z ustawą polską tutaj nie otrzymujemy pieniedzy a kod sluzący do płatności czy też zamianie na gotówkę.
Zachęcam do skorzystania
P.S zlecilem wyplatę wczoraj o 1 dzis o 10:00 bon na emailu.

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zleccilem wyplate na mb ponad 12 godzin temu nie doszła nadal to normalne ??

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tydzień temu zlecałem wypłatę na mb o godzinie 22, a koło 11 rano miałem na koncie.
Maksymalnie 24h trwają wypłaty.

K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam problem z wyplata srodkow.Zlecilem wyplate pieniadze zostaly odjete z konta jednak wyplata nie zostala zrealizowana.Konsultanci twierdza ze otrzymalem maila na ktorego mialem odpowiedziec i dlatgo przelew nie poszedl a od 10dni nie mialem zadnego maila od nich.Mimo to napisalem odpowiedz i dalej nic.Pieniadze sa zarezerwowane juz prawie 2 tyg i z nikim sie nie mozna dogadac.Mial ktos podobny przypadek?jak tak to prosze o pomoc

M 36

mankiecik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam problem z wyplata srodkow.Zlecilem wyplate pieniadze zostaly odjete z konta jednak wyplata nie zostala zrealizowana.Konsultanci twierdza ze otrzymalem maila na ktorego mialem odpowiedziec i dlatgo przelew nie poszedl a od 10dni nie mialem zadnego maila od nich.Mimo to napisalem odpowiedz i dalej nic.Pieniadze sa zarezerwowane juz prawie 2 tyg i z nikim sie nie mozna dogadac.Mial ktos podobny przypadek?jak tak to prosze o pomoc
hej dokladnie to samo mialem..wszedlem na angielskiego czata i wszystko wyjasnilem...no wiec ich maile (ten ktorego nie otrzymales jak i pozostale-przynajmniej u mnie)ladauja jako spam.To po pierwsze, a w mailu jest napisane ze cos tam sie u nich pozmienialo i chca od nowa twoj skan ID ,skan rachunku i printscreen MB.No wiec wyslalem im to wszystko wczoraj i czekam,mam nadzieje ze niedlugo juz to potrwa.

B 31

bushido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mogę wiedzieć jak długo czekałeś na potwierdzenie tych wszystkich wysłanych skanów? Obecnie mam ten sam problem z wypłatą.