>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BETSSON - Europejska Oferta - Bonus powitalny do 400PLN + PIZZA gratis!!

Status
Zamknięty.
L 0

lumius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, czy zaległy bonus 120 z mojej rejestracji z początku miesiąca zostanie dopisany czy raczej nie ma na co liczyć ?

S 0

ssnow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Czy ktoś juz korzystał z pierwszego zakładu bez ryzyka? Ja wczoraj próbowałem swoich sił na lm i Vitkovicach - niestety Ci ostatni mnie zawiedli. Jak długo będę musiał czekać na bonus, ponieważ chciałem go jak najszybciej obrócić (najlepiej jeszcze tej nocy na nhl)?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Witam, czy zaległy bonus 120 z mojej rejestracji z początku miesiąca zostanie dopisany czy raczej nie ma na co liczyć ?
Promocja zakończyła się 15 października i nie ma już opcji dopisania bonusów.
Obecnie obowiązuje promocja powitalna - freebet 400PLN.

T 7

tiruriru

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mimo tego, że spełniłem warunki skorzystania z bonusu 120 PLN i kasę miałem wpłaconą przed 10.10 to nie mogę już z niego skorzystać? Zawiodłem się na tej całej &#39;akcji promocyjnej&#39;.

J 3

john_cash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zwrot jeśli dobrze zrozumiałem nie podlega wypłaceniu od razu? Trzeba go najpierw obrócić przed wypłatą?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie trzeba nic obracać, to jest freebet.
Jedyny warunek dotyczy właśnie freebeta:
- Bonus w postaci darmowego zakładu należy postawić na pojedynczy zakład o kursie 1.5 lub wyższym.

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale jak postawie za ten zwrot 400zł po kursie 1,5 to bede mogl wyplacic 200 czy 600?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
ale jak postawie za ten zwrot 400zł po kursie 1,5 to bede mogl wyplacic 200 czy 600?
Całość możesz wypłacić, czyli 600zł. Stawka nie jest odejmowana, dlatego to bardzo dobra promocja.

S 0

sikor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w regulaminie jest coś wspomniane, że zakład musi zostać zamknięty tego samego dnia co został postawiony. czy oznacza to, że jak postawiłem mecze środowe i czwartkowe i zakład nie wejdzie to freebet mi się nei należy?

M 0

mbienek67

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marcin-Odra,
27 września otworzyłem konto i zasiliłem je kwotą 400zł. Zgodnie z regulaminem wysłałem email, aby uzyskać dodatkowe 120zł. Nie otrzymałem. 4 października wysłałem email ponownie. Nadal nic. Można prosić o jakieś wytłumaczenie tej sprawy?

C 0

cantu10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rachunek adresowy i jakieś potwierdzenie wpłaty - zobacz sekcję &#39;moje dokumenty&#39;. Ode mnie ni nie chcieli.
Poza tym też po terminie wysłałem prośbę o to 120 złotych gratis, ale nie otrzymałem. Skąd miałem wiedzieć że są jakieś sztywne ramy czasowe? Oczywiście bach, promocji koniec a kto nie wysłał jego pech. Nie fair.

P 0

pogorz91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Całość możesz wypłacić, czyli 600zł. Stawka nie jest odejmowana, dlatego to bardzo dobra promocja.

w ażdym freebecie stawka zostaje odjęta tu na 100% zostaje? to w takim razie jest to bardziej jak bonus a nie freebet. Korzystał już ktoś jak to wyglada dokładnie?

kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zakład bez ryzyka, to był np w betclic. Zasady były proste. Obstawiasz, jak przegrasz stawka jest zwracana i można z nią zrobić co się chce. A tutaj jakieś cuda-wianki, że zwracają, ale w postaci bonusu, który trzeba raz obrócić singlem o kursie co najmniej 1,5, żeby móc fizycznie zobaczyć te pieniądze, które się wpłacało do bukmachera podobno &quot;bez ryzyka&quot;.
:/

Status
Zamknięty.