>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BETSSON - Europejska Oferta - Bonus powitalny do 400PLN + PIZZA gratis!!

Status
Zamknięty.
C 0

carribean-blue

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wszystkie,bo ja nie dostałem a jestem na pewno z forum i wyczyscilem ciasteczka. Jakaś kara?
piotr.jakimczak@xxx taki mail jak na forum to login. Nie napisałem tego razem bo na forum jakoś chyba nie można całego maila podac.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Bukmacherzy nie lubią takich kombinatorów jak Ty i anulowali bonus.

macready 56

macready

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawy bonus od Betsson
Szkoda tych co mają już konta, tak jak ja. W sumie mogli by dawać jakieś bonusy lojalnościowe.
Pozdr

C 0

cubeman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy jeśli zarejestrowałem się na betsson, ale nie z tego linku co tam jest w temacie ale wpisałem kod FORUMBUK to mam szansę na bonus? przeoczyłem niestety że trzeba z tego linku się zarejestrować :/

pemo 1

pemo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy te bony na pizze mają jakąś datę ważności, do kiedy trzeba je użyć? Zauważyłem też, że w niektórych pizzeriach, mimo że są w pizzaportal to nie akceptują tych bonów.Miał tak ktoś?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy te bony na pizze mają jakąś datę ważności, do kiedy trzeba je użyć? Zauważyłem też, że w niektórych pizzeriach, mimo że są w pizzaportal to nie akceptują tych bonów.Miał tak ktoś?

Masz live chat do pizzaportal to pytaj....Odpowiedza ci na takie pytania....A jesli chodzi to podobno mozna uzyc do kazdej na tej stronie bo tj tak jak voucher za kase.....Moj kumpel bral to...Wiec wiem jak tj

pemo 1

pemo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzięki, nie zauważyłem, że mają live-chat. Dowiedziałem się, że bony są ważne do końca roku i można je użyć w każdej pizzerii oznaczonej szarą ikonką oznaczającą akceptowanie płatności online.

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
Panie Marcinie. Po cóż jest temat 50 spinów jak podobno to nie jest związane z zakładami sportowymi tylko kasynem ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
czy jeśli zarejestrowałem się na Betsson, ale nie z tego linku co tam jest w temacie ale wpisałem kod FORUMBUK to mam szansę na bonus? przeoczyłem niestety że trzeba z tego linku się zarejestrować :/
Musi być z promocyjnego linku. Podaj na priv login to sprawdzę, czy jesteś w systemie.
Panie Marcinie. Po cóż jest temat 50 spinów jak podobno to nie jest związane z zakładami sportowymi tylko kasynem ?
Jak mnie pamięć nie myli to początkowo inaczej to wyglądało. Teraz jest do 100 spinów i są one dopisywane tylko gdy aktywujemy bonus 100% do 400PLN w kasynie. Aktywacja bonusu w zakładach sportowych już niestety eliminuje dodanie spinów.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Bonusy dopisane (zgłoszenia wysłane do godziny 11:00)

Promocja przedłużona do końca października! (z opcją wcześniejszego zakończenia)

&gt;&gt; ZAREJESTRUJ SIE JUŻ DZISIAJ i ODBIERZ 2 BONUSY!! &lt;&lt;

(p.s czyścić ciasteczka przed rejestracją, bo dużo osób nie jest podpisana pod system!)
Rejestrować się, grać i wygrywać! ;)

K 0

krystianpil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wysłałem zgłoszenie po bonus 1 października o 11:02, a wciąż nie został mi przyznany...
Coś zrobiłem nie tak?

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś ten kupon na pizzę nie przychodzi, miał być kilka dni temu wg. regulaminu.

K 0

kobayashibpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przy rejestracji nie bylo zadnego okienka na wpisanie kodu FORUMBUK i otrzymania bonusu, jestem zainteresowany bonusem 120%, jak mam go uzyskac? wpisac kod bonusu w dostepych bonusach czy jak?

Status
Zamknięty.