>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BetClick - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
golden 0

golden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Czyli wynika z tego, że jeśli przegram zakład (postawie te 55zł) oni zwrócą mi 55zł i mogę odrazu wypłacić je na konto bankowe, bez jakiegokolwiek obracania?
Dokładnie ;)

dawio 0

dawio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hah, no ale im to się opłaca? :&gt; No niby zyskują nowych klientów, ale będzie przecież wielu którzy tylko wpłaca 55zł wygrają zakład, zgarną kasę i do widzenia ;p

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
To jest tylko teoria. Zazwyczaj jak wplacisz to juz grasz, a w ogole promocje w betclicku sa na wg mnie.

golden 0

golden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Trochę mnie dziś rozczarowali nie wystawiając w ogóle oferty na mecze MŚ w Beach Soccer, które dziś rozpoczęły się w Dubaju. Rano napisałem w tej sprawie maila, jednak jak narazie cisza... A na inne maile zawsze odpowiadali maksymalnie w ciągu pół godziny ;p

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
To jest pięta betclicka, że nie wystawiaja oferty na mecze które są u konkurencji. Oferta jest innymi słowa często gęsto uboga.

golden 0

golden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Liczę nadal, że jednak wystawią ofertę, lepiej późno niż wcale. W końcu to nie jakaś egzotyczna dyscyplina, a skoro mają chociażby snooker to i beach soccer powinni. Zobaczymy czy cokolwiek odpiszą...

golden 0

golden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Jest i odpowiedź :
Uprzejmie informuję, iż nasza oferta jest cały czas powiększana. Jednak może się zdarzyć, że nie które spotkania nie będą oferowane przez serwis BetClic.
Mamy nadzieję, że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Marek,
Dział Obsługi Klienta.
I chyba właśnie tak się zdarzyło... Jestem zaskoczony tym bardziej, że wydaje mi się, że wcześniej oferowali Beach Soccer ;]
Edit:
O właśnie widzę, że dodali do oferty jutrzejsze mecze...

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
nie bylem, nie widzialem wiec nie wiem ale wydaje mi sie, ze sa lepsze buki ktore maja wyzsze kursy i wieksza oferte spotkan. Ja jednak nie zdecydowal bym sie na granie w tym bukmacherze.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Ja na poczatku byłem betclickiem też zachwycony, szybki support, szybkie wypłaty ogolnie było ok, jasno i przejrzyscie natomiast ta oferta mnie odstraszyła.

dawio 0

dawio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oferta faktycznie może nie tyle co uboga, ale bardzo mało możliwości (over, under itp.), zamierzam tam zagrać jedynie pierwszy zakład bez ryzyka za 55zł i jak wejdzie bądź nie wypłacić pieniądze i może przenieść się do BAH.

dawio 0

dawio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co jest dla mnie istotne, zawiera oferta BAH, więc chyba nie mam nad czym się zastanawiać ;] Ogólnie podoba mi się też ich strona, wszystko przejrzyste itp. ;)

golden 0

golden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Hmm...ciekawa sprawa dziś dostałem od nich maila, w którym zapraszają mnie do rozpoczęcia gry i skorzystania z cashback&#39;u pomimo tego, że gram u nich już od czterech miesięcy ????

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Hmm...ciekawa sprawa dziś dostałem od nich maila, w którym zapraszają mnie do rozpoczęcia gry i skorzystania z cashback&#39;u pomimo tego, że gram u nich już od czterech miesięcy ????
Dostałem od nich to samo. Chodzi o promocję ze zwrotem 55pln w razie przegranej, z której również już skorzystałem.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Więc się nie napalać, bo kto już kiedyś dostał to drugi raz nie dostanie.

K 358

koeman66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
a jezeli ja mam tam konto, a nigdy nie gralem u nich i nie wplacalem tam zadnej kasy, to czy mi przysluguje ta promocja 55 zl? maila z promocja dostalem

Status
Zamknięty.