>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BetClick - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
betclick wprowadził live chat,rozwijają się(najpierw transmisje meczy do oglądania,teraz to)
Transmisje spotkań są powiązane z tym, że w expekcie i bah też są.
Dla mało znających temat. Expekt, bah i betclick są w rękach jednego właściciela.
Pewne odrębności pozostały. Ale część spraw jest podobna w tych trzech firmach bukmacherskich.

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam wszystkich ????

Mam pytanko. Wpłaciłem koledze pieniądze na jego konto z jego danymi za pomocą karty kredytowej z moimi danymi. Przy ewentualnej wygranej i finalnie wypłacie pieniędzy nie napotka na przeszkody?

daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich ????

Mam pytanko. Wpłaciłem koledze pieniądze na jego konto z jego danymi za pomocą karty kredytowej z moimi danymi. Przy ewentualnej wygranej i finalnie wypłacie pieniędzy nie napotka na przeszkody?

Pieniadze bedzie można wypłacić tylko z tej karty ktora wplacałeś. Bynajmniej ja tak miałem.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nikad
Pieniadze bedzie można wypłacić tylko z tej karty ktora wplacałeś. Bynajmniej ja tak miałem.

Potwierdzam , ale również kolega może dokonać depozytu jak coś wygra minimalną kwotą 15zł i wypłacić od razu na siebie ????

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Czyli będzie mógł przesłać pieniązki ewentualnie wygrane na moją kartę? IDEALNIE! ????

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Tak IDEALNIE! powodzenia przy ewentualnej wypłacie, już sobie nawet 2x wypłaciłeś na swoją karte!! hip hip hura..ojej nie da sie tego opisac...

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, czytałem parę pierwszych stron i opinię były różne, ale przeważnie nie najlepsze. Mam prośbę wielką, mianowicie jak jest teraz u nich? Opłaca się wpłacać kasę? (przez kartę mbank) i czy nie będą robić numerów z promocją zwrotu 55zł ?? Od razu wypłacą? Bo z tego co czytałem to różnie z tym bywało. Pozdrawiam.
EDIT: wpłaciłem już kasę i mam pytanie jeśli postawię taki kupon
Jaga - Legia 1x
Atletico - Zaragoza 1
To będę miał zwrot w przypadku przegranej??

L 0

lionel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawy
Witam
Mam taką spawe. Jestem niepełnoletni i mam zalózone konto w betclick na siostre. Kase chce przelac z mojego konta bankowego na moje nazwisko i czy bedzie mozliwośc wypłaty własnie na moje konto bankowe? Aha i czy jak wpłace pieniądze przelewem bede mógl wypłacić srodki też na MB? wiem ze troche zawikłana sprawa ale prosze o pomoc

golden 0

golden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Witam wszystkich forumowiczów ????

Właściwie dopiero zaczynam swoją przygodę z bukmacherką i chciałem obstawić mecz &quot;z podpórką&quot; jednak nigdzie nie widzę takiej opcji... Orientuje się może ktoś czy w BetClick można w ogóle obstawiać w ten sposób?

Dzięki;-)

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Pozbywamy się &quot;k&quot;!
Myślę ze dosyć istotne, cytuje z maila:

Uprzejmie zawiadamiamy, że zmieniamy naszą nazwę z BetClick na BetClic!

* W świetle szybkiego rozwoju naszej firmy w całej Europie, zdecydowaliśmy się przyjąć tę samą nazwę we wszytkich państwach. Oczywiście stary adres http://www.betclic.com będzie nadal działać.

* Współpracujemy z największymi partnerami, Lechem Poznań, Juventusem czy Lyonem, dlatego potrzebujemy jednej nazwy, która będzie rozpoznawana przez wszystkich.

* Nadal będziesz otrzymywał najlepszy produkt i usługę, tak samo jak dotąd, bez względu na miejsce w Europie - jedyną różnicą będzie brak &quot;k&quot; w nazwie.
_____
Witam wszystkich forumowiczów ????

Właściwie dopiero zaczynam swoją przygodę z bukmacherką i chciałem obstawić mecz &quot;z podpórką&quot; jednak nigdzie nie widzę takiej opcji... Orientuje się może ktoś czy w BetClick można w ogóle obstawiać w ten sposób?

Dzięki;-)
Między godziną a interesującym Cię spotkaniem jest taki plusik, po kliknięciu go otworzą sie wszystkie możliwe dodatkowe zakłady ????

H 0

hande_h0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przy rejestracji podawałęm pewien kod, jako podpowiedź czy coś takiego. Teraz przy wypłacenie również go ode mnie chcą, tyle, że ja go...zapomniałem. Nie będzie żadnych problemów z wypłatą gdybym napisał do supportu czy coś w tym stylu? Bo nie wiem zbytnio co mam zrobić.

kamil307 0

kamil307

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wlkp.
Witam
Takie moje pytanko czy beda problemy z ewentualna wyplata pieniedzy jezeli wplate dokonam przez osobe ktora ma juz w tym buku konto i z tego samego konta wplata tez byla ?

bdn 3

bdn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
A ja mam pytanie odnosnie wpłaty pieniedzy na konto betclic. Mam konto w banku BZ WBK i w bwin i unibet nie bylo zadnych problemow z przelaniem kasy, a w betclic owy problem powstal. Otoz robie wszytsko zgodnie z instrukcja, wszystko jest ok az do momentu zalogowania na konto bzwbk. Wpisuje numer klienta i hasło i wyskakuje mi &#39;błąd 505&#39;. Z kontem bankowym jest na 100% wszytsko ok bo u innych buków nie bylo problemow. Pisalem do nich i w odpowiedzi dostalem, zeby usunac pliki cookie i wlaczyc okienka pop-up. Zrobilem co kazali a problem wciaz jest..
Czy mial ktos podobny problem i wie jak sobie z tym poradzic??
Aha i mam pytanie odnosnie cash-backu, po jakim czasie od zarejestrowania on przepada i czy w ogole przepada zanim wniose pierwszy zakład??

Z góry dzieki za odpowiedz, pozdrawiam ????

Status
Zamknięty.