>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betclick 100% do 80 zł

Status
Zamknięty.
K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po raz kolejny Betclick uraczyl niezlym promo ???? sama przyjemnosc korzystania z tego buka (szybka odpisuja na maile i ladnie wyplacaja ✅)

Oferta przeznaczona specjalnie dla Ciebie!
Witaj!
Angielska Premiership powraca w ten weekend!
W związku z tym oferujemy Ci wyjątkowy bonus! Zasilając swoje konto możesz otrzymać aż 80 zł!
Postaw na mecz weekendu Manchester United - Chelsea! Dodatkowo możesz wygrać luksusową wycieczkę do Courchevel!
Oferta ważna jest do niedzieli, 18 stycznia 2009. Aby wypłacić bonus musisz obrócić nim zgodnie z warunkami regulaminu.
Wyslalem im e-maila co i jak z tym bonusem i oto odpowiedz :
Niestety wplaty poprzez MB nie są objęte promocją.
Warunki obrotu bonusem, aby móc go wypłacić to:
- trzykrotny obrót bonusem (240zl),
- kurs zdarzeń minimalnie 1,20
- zakład, który może zostać rozliczony na trzy różne sposoby (np. 1 lub X lub 2).

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Zastanawiam się czy wpłacać bo jeszcze wiszą mi kasę zleconą w święta, zresztą nie tylko mi.

D 0

dejlux1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
no ja niestety teraz mam pieniądze na koncie więc nie mam bonusa a szkoda a część pieniędzy idzie do banku od 22 więc bym się zastanowił może chcą wyłudzić trochę kasy a potem się zwinąć
dziś dostałem oto takiego maila
Witaj xxxxxx,
Dziękujemy za email.
Przepraszamy za wynikłe opóźnienia. Jesteśmy w stałym kontaktem z naszym bankiem, który zajmuje się realizacją naszych przelewów. Traktujemy tą sprawę priorytetowo i wkrótce ja wyjaśnimy.
Mamy nadzieję że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Napisałem do nich maila i takie coś mi wysłali:
Dziękujemy za email.
Bardzo przepraszamy za opóźnienie. Wypłata z BetClick została zrealizowana planowo.
Wiemy jakie to ważne, abyś jak najwcześniej otrzymał wypłacone środki, dlatego podjęliśmy już odpowiednie kroki mające na celu wyjaśnienie sytuacji i jesteśmy w stałym kontakcie z bankami. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby pieniądze trafiły jak najszybciej na Twoje konto.
Jak tylko nasz dział finansowy udzieli nam wyjaśnień, poinformujemy Cię o tym. Nastąpi to najpóźniej w poniedziałek.
Jeszcze raz przepraszamy za zwłokę i prosimy o trochę cierpliwości.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
pozwoliółem sobie napisać do supportu w sprawie ich zaległości

Dziękujemy za email.
Staramy się jak najszybciej realizować przelewy naszych klientów. przerwa świąteczna nie miała nic wspólnego z realizacją tych przelewów. Kilku użytkowników nie spełniło warunków naszego regulaminu jeśli chodzi o wypłaty i stąd te opóźnienia.
Mamy nadzieję że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.

Dział Obsługi Klienta

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oj to widze ze troche sie pozmienialo u nich ale moze rzeczywiscie maja tylko chwilowe problemy i wroca do &quot;normalnosci&quot; ????

S 8

sweetkokos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wplacalem przem MB i podczas wplaty pisalo ze te platnosci sa wykluczone ze wszystkich promoncji. obok bylo okienko gdzie wpisywalo sie kwote i pisalo ile dostaje sie za nia bonusa. wplacilem 80 i 160 na koncie.

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sweetkokos powaga?? lepiej napisz im e-maila bo jak ja sie pytalem to mowil ze MB sie nie lapie a dla mnie to o tyle zla wiadomosc ze w banku nie mam kasy... daj znac plis

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobrze,że jeszcze tydzień jest ta promocja bo myślałem już,że do tej niedzieli,
a można zrobić tak,np. wypłacasz 7 dych ,wpłacasz 8 dych i masz podwojenie?
aha może ktoś przypomnąc warunki obrotu

W 0

warrez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Maila nie dostałem, jednak gdy wchodzę w zakładkę BONUS na swoim koncie to mam:
&quot;Bonus może być do 20,00€ po następnej wpłacie&quot; - czy to jest ten sam o którym mowa???

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
warrez : tak to jest ten sam ale polecam wyslac maila (szybka odpisuja a sie upewnisz)
warunki masz w 1 poscie ???? hehe

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi tak odpisali

Witaj Tomasz,
Dziękujemy za email.
Twoja wypłata została zatwierdzona przez dział finansowy 03.01 i jej maksymalny czas realizacji to dziesięć dni roboczych. Jeśli po dziesięciu dniach roboczych pieniądze nie wpłyna na Twoje konto bankowe, prosimy o kontakt.
Mamy nadzieję, że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
Tomasz,
Dział Obsługi Klienta.

a bonusa tez mi przysłali na emial

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wielokrotnie od nich wypłacałem. Nie było żadnych problemów, choć kasa szła dość długo, do tygodnia nawet. No ale mają w regulaminie te 10 dni, więc nie narzekajcie bo sami zaakceptowaliście regulamin ;-)
A MB chyba zawsze jest wykluczone z promocji w Betclick.

D 0

dejlux1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
to każdemu inaczej odpisali hehe. no ale my już czekamy ponad 10 dni ja czekam od 22 grudnia

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
to ja sie zapytam tak
skoro mają problemy z wypłatami na konta bankowe to ile idzie wypłata na moneybookers??
zawsze z mb mozna wyplacic na konto i potrwa to o wiele krócej

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Ja wielokrotnie od nich wypłacałem. Nie było żadnych problemów, choć kasa szła dość długo, do tygodnia nawet. No ale mają w regulaminie te 10 dni, więc nie narzekajcie bo sami zaakceptowaliście regulamin ;-)
Wszystko sie zgadza, do tej pory kasa zawsze byla na koncie w po paru dniach, ale teraz rzeczywiscie musza miec jakis problem skoro tyle ludzi narzeka. Piszesz zeby nie marudzic bo maja 10 dni. Problem w tym, ze ja tak jak kilka innych osob zlecilo wyplate jeszcze przed Swietami (22 grudnia). Juz po Nowym Roku pisalem do nich co z moja wyplata to otrzymalem taka odpowiedz:
&quot;Musi minąć 10 dni roboczych, natomiast miną one 08.01. Prosimy o cierpliwość.&quot;

Dzisiaj jest 9.01 i na koncie wciaz nie ma kasy....

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wyplacalem 3 dni temu. wczoraj bylo ze kasa wyszla juz od nich. poczekamy ???? weryfikacje konta juz mialem jak cos

Status
Zamknięty.