>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Betclick 100% do 80 zł

Status
Zamknięty.
T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja zlecałem tydzien temu tak dużo mi nie sa winni , ale 1200 zł tez na ulicy nie leży

oni chyba zaplatali się w tych wypłatach przez te święta i myśle, że w następnym tygodniu wszyscy dostaniemy

a opcja z mb też nie głupia bo ostanio dwa razy na mb miałem kase od nich w około 30 minut

tam chyba można anulować wypłate, trzeba poczekać jeszcze nastepny tydzień i zobaczymy

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
ja wyplacalem 3 dni temu. wczoraj bylo ze kasa wyszla juz od nich. poczekamy ???? weryfikacje konta juz mialem jak cos
Problem w tym, ze jak na moje oko to przeciagaja wyplaty jak moga. Ja konto mam u nich ze 2 lata, juz dawno wszystko bylo zweryfikowane, a teraz po zleceniu wyplaty (kolo 15 grudnia) przez tydzien cisza - ani kasy, ani informacji o wyplacie. Napisalem o co chodzi... Odpowiedz: Musze wyslac skan dowodu celem weryfikacji. Niewazne, ze juz dawno bylo wszystko zeryfikowane i wielokrotnie kase wyplacalem. OK, skan doslalem i 22 grudnia zlecilem ponownie. Do dzisiaj nic nie dotarlo. A informacja o tym, ze kasa od nich wyszla o niczym nie swiadczy.
Pzdr

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystko sie zgadza, do tej pory kasa zawsze byla na koncie w po paru dniach, ale teraz rzeczywiscie musza miec jakis problem skoro tyle ludzi narzeka. Piszesz zeby nie marudzic bo maja 10 dni. Problem w tym, ze ja tak jak kilka innych osob zlecilo wyplate jeszcze przed Swietami (22 grudnia). Juz po Nowym Roku pisalem do nich co z moja wyplata to otrzymalem taka odpowiedz:
&quot;Musi minąć 10 dni roboczych, natomiast miną one 08.01. Prosimy o cierpliwość.&quot;
Dzisiaj jest 9.01 i na koncie wciaz nie ma kasy....
Właśnie miałem mówić o dniach roboczych , heh. No nie wiem nie bronie ich, bo mi za to nie płacą ;-) Może rzeczywiście mają jakieś problemy np. z płynnością finansową. Może dlatego dali znowu bonusy by ludzie powpłacali ... W końcu to mały buk, może przeliczyli się ze swoimi możliwościami ...

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tez tak może być, ale wątpie jak maja reklamy na wp i na onecie w dziale sport codziennie

jeszcze borek ich reklamuje

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Buk mały w cale nie jest, na rynku tez juz pare lat (w Polsce moze stosunkowo niedawno). Ja tam im zle nie zycze, bo duzo u nich gram i nawet ich lubie, ale rzeczywiscie te opoznienia sa zastanawiajace. Na razie jednak bylbym daleki od najczarniejszych scenariuszy ????

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tam juz dawno słyszałem, ze nie raz ludzie czekali ponad 10 dni roboczych jednak nigdy mnie to nie dotyczyło

teraz sporo osób pisze, że czeka długo, zobaczymy

mysle, że w nastepnym tygodniu uregulują wszystkie płatności

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no aby byli wyplacalnie bo przed chwila wplacilem 200zl i sobie 80zl zgarnalem przy okazji ???? a jak z obrotem ? wystarczy 1 typ z kursem 1,20 i obrot to ma byc 240 zl czyli 3 typy z kursem 1,20 ??? dobrze rozumiem ?

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chyba tak , musisz łącznie za 240 zł postawić po minimalnym kursie 1,2

M 0

mariush19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przasnysz
witam wszystkich graczy.
ja wyplate zlecalem tydzien temu po skokach i rowniez do dzis nie ma kasiory, mimo ze mail o zlecenie wyplaty byl na drugi dzien.
moze jakas lokate na pare dni zalozyli gdzies i wstrzymują nam pieniadze ????

W 1

wojtek_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja rowniez wplacilem przez MB 21 zl i 42 mam na koncie, teraz obrot 3x 1.20 kurs = 63 do obrotu ????

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Ja nie wiem czy to powód do radości bo i tak cie sprawdzą przy wypłacie ;)
nie czytałem regulaminu no ale jezeli bonus nie jest przewidziany metodą moneybookers(a zawsze tak mieli) to was i tak rozgrzeszą przy wypłacie a oni są bardzo skrupulatni w tych sprawach ????

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
taaa z pewnością odliczą ci tylko 21 zł ????

a tu wzmianka z regulaminu
UWAGA: Wpłaty za pomocą systemu Moneybookers są wykluczone z wszelkich promocji prowadzonych w BetClick.com !!!

lepiej napisz do supportu zanim to ruszycz moja skromna rada ;)
I nie myśl ze pobawisz sie ich bonusem i odliczą ci pierwotne podwojenie wpłaty

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po co komu mb jak mozna z konta przez przelewy24 w ciagu 2min przelac? :&gt;

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
a myślisz ze w drugą strone pieniądze również dojdą ci w 2 minuty ??pozatym co to za pytanie

R 0

radix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Widzę, że macie problem. Od kilku lat gram w u nich i wpłaty przez MB normalnie wliczają się do otrzymania bonusa i nikt nic nie odejmuje. Live wlicza się do obrotu.

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i jak tam z wypłatami?? doszły do was w końcu?? bo się zastanawiam czy wpłacić kase.

Status
Zamknięty.