>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365
Nieznajomość zasad szkodzi, nauczyłem się na zasadzie Merciego, dlatego zawsze czytam co obstawiam jak nie wiem ????
PS. Bardzo konstruktywne odpowiedzi z Twojej strony.

edvin 118

edvin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Troglodyta nie potrafiący używać języka polskiego. Czy Wy także coraz częściej spotykacie takich ludzi? Po prostu masakra. Przepraszam, ale naprawdę w Polsce coraz więcej deb.... Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
uwaga strona nie działa w tym momencie u wielu dostawców internetu (głównie kablowych), śmiga natomiast bez problemu na internecie komórkowym, dzieje się tak w ostatnim razie któryś raz z różnymi firmami, czyżby testowali blokowanie buków? ????

szpon 154

szpon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakie testowanie? Jak ustawa przejdzie to nakaza dostawca wylaczyc dostep do okreslonych stron i tyle. Co tu niby testowac?

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
nie wiem, nie mnie to oceniać, ja tylko stwierdzam co zauważyłem (i nie tylko ja), że ostatnimi czasy są przerwy w działaniu różnych stron firm bukmacherskich (tych nielegalnych i najbardziej popularnych), podczas gdy caly internet dziala normalnie, te strony jak dzis b365 nagle przestaja dzialac powiedzmy na godzine

100icki 14

100icki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Maz.
czyżby testowali blokowanie buków? ????
Nie.
W ubiegłym tygodniu rozmawiałem na czacie bet365 z człowiekiem z działu technicznego.
Problem leży po stronie bet365, nie jest to żadna próba blokowania stron.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie.
W ubiegłym tygodniu rozmawiałem na czacie bet365 z człowiekiem z działu technicznego.
Problem leży po stronie bet365, nie jest to żadna próba blokowania stron.
Tak jak wspominałem na samym początku, niestety u nas panika jest wpisana w DNA. Na spokojnie jeszcze sporo czasu upłynie zanim zablokują strony.

toosi 4

toosi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie moge powiedziec zlego slowa na b365, gram tylko zaklady live i uwazam oferte za satysfakcjonujaca, na szczescie nie mialem nigdy problemow zarowno z dzialaniem strony czy samymi zakladami.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy ma wejśc ta cała ustawa ?
Kolego wchodzisz na forum akceptujesz regulamin i pierwszym pytaniem go łamiesz..... Używaj opcji &#39;&#39;SZUKAJ&#39;&#39; dojdziesz do tematu w którym jest całą masa informacji :!:.

1 17

1abc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Haha najlepszy w limitowaniu graczy wygrywajacych z pewnością.

1 17

1abc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po sprawdzeniu Pana aktywności na koncie gracza w serwisie bet365, uważamy iż może Pan korzystać z konta gracza do celów nie-rekreacyjnym, w związku z czym prosimy o wyjaśnienie tej kwestii.
Do momentu otrzymania wymaganego wyjaśnienia dostęp do konta gracza został ograniczony.