>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Bet365 - opinie

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fiddy- ja teraz w ogóle nie moge włączyć beta ale do południa działał normalnie, robią próby blokowania tylko że nie mają prawa bo nawet ustawa nie została notyfikowana.

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
Cuda się dzieją na bet365. Jak już udało mi się tam wbić, to po postawieniu zakładu nie mogę ani oglądać transmisji, ani zobaczyć kursów, nie mam możliwości postawienia kolejnego zakładu. ????

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zibicool- śmiecie z naszego kraju robią próby blokowania beta dlatego takie problemy, co za zje.... kraj który sam łamie przepisy.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
właśnie wszedłem przez proxe z innego kraju i bet mi normalnie załadował, te skurw.... z naszego kraju łamią prawo, jakim prawem robią próby blokowania strony jak to jest nie zgodne z prawem!

F 95

fiddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zibicool- śmiecie z naszego kraju robią próby blokowania beta dlatego takie problemy, co za zje.... kraj który sam łamie przepisy.
jeżeli to prawda to trzeba przyznać, że żenujące zachowanie organów władzy

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zibicool- mi kilka lat temu policja zabrala 3 komputery pod pretekstem ze wlamalem sie na allegro komus po 3 latach oddali komputery popsute z wymienionymi starymi czesciami a nowe sobie wzieli, oczywiscie nawet nie przeprosili, kolejna sprawa chocby prawko dostałem 2 punkty pare lat temu za pasy po 2 tygodniach przyszlo pismo ze przejechalem na 3 czerwonych swiatłach oczywiscie napisalem odwołanie ktore nic nie dało i prawko musiałem robić jeszcze raz.Jak widzisz kazdy ma tu w dup... prawo w tym chorym kraju. Za te proby blokowania beta powinni zaplacic taka kare żeby sie posrali bo to jest jawne łamanie prawa.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Black_Hawk- nie działa kolego nasz rząd robi testy blokowania strony oczywiście łamią prawo.

black_hawk 139

black_hawk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Seul
Dobrze, że nikt z nas na te strony nie wchodzi. A jeśli już to tylko w celu sprawdzenia najnowszych wynikow na live.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tylko wchodze na beta oglądać transmisje bo mają duży wybór tak jak wszyscy użytkownicy tego forum.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
black_hawk +7 Punkty (fuckTHEsystem)
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja tylko wchodze na beta oglądać transmisje bo mają duży wybór tak jak wszyscy użytkownicy tego forum.
Spokojnie przecież strona już działa normalnie wczoraj mieli pewnie drobne problemy a wy już tutaj dopisujecie bajki o blokowaniu akurat bet365. Panowie apeluje o rozsądek.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doberman- jak dziala strona normalnie jak nie można znowu na nia wejść, ja ze stacjonarnego komputera i stałego łacza internetowego nie moge wlaczyc beta teraz znowu, z proksy z innego kraju ładuje ale z internetu z kabla nie łaczy wiec nie gadaj głupot o bajkach.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przeciez dziala normalnie.
Potwierdzam po raz kolejny. Wszystko działa zgodnie z planem. Wyczyścić sobie ciasteczka itp. bo wszystko funkcjonuje bez zarzutu.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szpon- przez jednych operatorów internetowych działa inni robią próby blokowania mi przez dostawce internetowego z kabla nie dziala ale z tego samego kabla wpisujac bramki proxy z innego kraju wlacza sie normanalnie, czarno na białym widac ze ktos robi proby blokowania. Przez modem na karte play tez dziala mi elegancko ale internet z vectry blokuje.