Tak sobie myślałem czy nie obstawić dziś tego meczu:
http://www.livesports.pl/mecz/z5PhCYSr/#tabela;table;home
Gaziantepspor drużyna ze środka tabeli ale u siebie spisuje sie całkiem dobrze, teraz troche żałuje bo nawet z podpórką byłby kurs 1.44
Ja bym nie ryzykował ???? Tu już nie chodzi o przeczucie. Chodzi o sam fakt trzymania się pewnych reguł, które są banalnie proste ????
Jakby nie patrzeć, to w tym momencie wykonując selekcję, poszukujesz tylko 20% informacji, które dają Ci 80% wyników (klasyczne Pareto). Zobaczcie, jakie informacje są tak naprawdę potrzebne?
typujecie hegemonów własnego boiska
gospodarze przegrali/zremisowali ostatni mecz u siebie
omijacie mecze z miejscami 1-5
To tak naprawdę wszystko, później poszukujecie najwyższego dostępnego kursu i typujecie ???? Mi to zajmuje od pół godziny do 40 minut w tygodniu by takie perełki znaleźć. I pozostaje tylko czekanie ????
Nie interesuje Was skład, nie interesuje Was pogoda, sposób sprowadza się do wykonywania procedur, uwzględniając powyższe założenia. Nie musicie analizować godzinami, by takie typy znaleźć. Oszczędzacie czas i nerwy. Jest to wielka zaleta tego sposobu gry. Dlatego do końca sezonu (i przez wakacje) będę typy tutaj podawał. Poszukam, napiszę, skorzystacie, przetestujemy ???? Jeśli w długim okresie będę cały czas na plus, to znaczy, że warto tak grać.
Pozdrawiam!
RobertByku
Jeśli pomogłem, kliknij
poniżej posta.