>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

BARDZO SKUTECZNY SYSTEM !!

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
Czy dzisiejszy mecz na Łotwie Skonto Riga - FK Liepaja pasuje do tego systemu? Niby Skonto dwa ostanie mecze w lidzie przegrało, ale wygrało ostanie pucharowe. Skonto w tabeli jest 1 a Liepaja 5.
Dobra,teraz chyba znalazłem idealny przykład o co tutaj chodzi jutrzejszy mecz(o 3 w nocy) w Ekwadorze Emelec - Dep. Quito. Emelec jest liderem a Deportivo jest 7. Emelec przegrał ostatni mecz na wyjeździe 1:0 z Dep. Cuenca które jest drugie od końca.

pielaszyna 14

pielaszyna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
myślę ,że właśnie o coś takiego chodzi chociaż i tak mają jeszcze trochę zapasu w punktach ale nie sądzę by odpuścili. I z tego co rozumiem nie ma co patrzeć na różnego typu puchary jedynie na lige i mecze z ligi. Może i by o człowiek jakoś z progresją połączył ,że jakby znów nie weszło to następny tym bardziej by musiał.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może i by o człowiek jakoś z progresją połączył ,że jakby znów nie weszło to następny tym bardziej by musiał.
Tylko kolejny mecz raczej nie będzie grany u siebie, co będzie się gryzło ze sposobem gry.
Może typ 1/1 by zdał egzamin?

T 9

theart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Silesia
Przecież to standardowe chybił trafił, kto to w ogóle nazwał system, ludzie.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież to standardowe chybił trafił, kto to w ogóle nazwał system, ludzie.

Cała bukmacherka to chybił-trafił.
Nie ma żadnej zależności ale są zdarzenia, które wystepują częściej niż pozostałe stąd ta burza pomysłów

pielaszyna 14

pielaszyna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie nazwałbym tego do końca na chybił trafił ,bo chociażby tak jak teraz otworzyłem ostatni sezon Primera Division i taki atl. madrid na 38 meczy miał 28 zwycięstw więc jeśli jego jakby skuteczność zwycięstw wynosi około w zaokrągleniu 74% to po remisie lub porażce jest bardzo prawdopodobne ,że kolejny mecz wygra.

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
Dobra mam idealny typ na jutro. Bordeaux - Evian TG 2-1 ✅gospodarze przegrali swój ostatni mecz i ostatni zremisowali grając u siebie. Teraz znowu są gospodarzami i grają w ostatnim w tabeli Evian. Na pewno będą chcieli pokazać się swojej publiczności. Kursy wahają się około 1,50.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak. Testowałem ten system kiedyś i nie zdał egzaminu