>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Australian Open Wasi Faworyci

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A drabinka turniejowa już jest? BO z typowaniem trzeba na nią poczekąć.

ps.
na 100% Murray nie wygra
Dla typera wyrażenie &quot;na 100%&quot; nie powinno istnieć

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma jeszcze drabinki niestety

ale kursy lecą strasznie z muraya i venus mi kurs wychodzil prawie 27 dwa dni temu ,więc wart ryzyka, a teraz 17 tragedia, nie wiem czy grac , jak tak dalej pójdzie to w dzien przed AO , bedzie wychodził kurs 10

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Scharapova nie zagra w AO z powodu kontuzji informacja juz potwierdzona

pele69 3

pele69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja to widzę tak. U pan mysle że Serena. Wygrywa tu co dwa lata więc i teraz jest szansa dośc spora. Ogladałem przed chwila jej mecz z Errani i widac ze jest w formie. Dosc dobrze rusze sie po korcie + pierwsze podanie ponad 80%. Jesli chodzi o panow to mysle ze Murray. Nadal nie jest w formie a nad Fedkiem ma spora przewage psychologiczna oraz potrafi z nim grac gdyż ma bodajze bilans 5-2 z nim. Ewentualnie moze Djoko wyskoczyc. Tsongi rowniez nie przekreslam. Pamietam co zrobil rok temu gdy był mało znany a od tamtej pory poczynił ogromne postepy. Jednak w tym przypadku brak elementu zaskoczenia. Ale ja nie o tym chciałem..Mam takie 3 perełki i chciałbym zebyscie podzieli sie opiniami na ten temat gdyz jak pojawi sie turniejowa drabinka ktora w jakis drastyczny sposob nie pmoesza mi szykow chciałbym zagrac taki kuponik za srednia krajową ???? . Zuniobetu: (oczywiscie sa ta typy na wyższa pozycje w turnieju)
Tsonga - D. Ferrer 1.45 - 2.65
Monflis - Berdych 1.64 - 2.20
Zvonareva - Wozniacki 1.57 - 2.35
typy dość przemyslane i wydaja byc sie dosc pewne ale wiadomo jak to jest...Duzo innych ciekawych typow np na Nadal z Fedkiem ponad 2.5 ...Prosze o opinie osob majace jakies pojecie i swoje zdanie na ten temat
Drabinka bedzie w piatek.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem jak mozecie pisac ze Federer wygra z Murray, Andy gra obecnie najlepszy tenis i na pewno jest faworytem, pytanie tylko czy wytrzyma fizycznie... ja mysle ze da rade. Chodz osobiscie bede kibicowac Nadalowi. Moze Djokovic pokaze klase?

U pań Serena,Demetieva,Jankovic.... bedzie ciekawie, ciekawe co Agnieszka pokaze, moze polfinal ;p?

ansos 0

ansos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Agnieszka Radwańska? Chyba jeszcze nie teraz, ale jak ktoś jest wielkim patriotą to niech postawi na bah 1 zł a wygra 40 ????
W obecnie trwającym turnieju w Sydney A.Radwańska gra bardzo, bardzo dobrze. Osobiście postawię na nią po kursie 55.0 w Betfair, a jak dojdzie do ćwierćfinału to najwyżej część odsprzedam.
Moją faworytą jest w tym roku Venus Williams (5.50). Jej siostra Serena w tym sezonie w ogóle mnie jakoś nie przekonuje. Jankovic (9.20) też ma szansę ale u niej to wiele zależeć będzie czy bardzo sie zmęczy w pierwszych rundach.

S 269

sztywny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jankovic jest nieprzygotowana otymalnie dosezonu.Podczas Hopmana byla chora i widac duze braki.Wiadomo jej sila zawsze bylo przygotowanie kondycyjne na poczatku sezonu a teraz drobne kontuzje zachwialy tymi przygotowaniami
pozdrawiam

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w ogóle były takie słuchy, że nie wiadomo czy wystapi, ale znając ją to wystąpi

M 0

mardock

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pozostanę wierny Wielkiemu Rogerowi. Życzę mu z całego serca jak najlepiej, by wygrał ten turniej, choć wiem, że konkurencja jest ogromna i będzie bardzo ciężko wygrać ten turniej. Murray, Nadal, Monfils, Djokovic, każdy z nich będzie walczył by wygrać, ale ja po cichu liczę, kibicuje i trzymam kciuki za Federera. On jest zawsze WIELKI, nawet jak mu nie idzie, gdy zdarzają się słabsze momenty, porażki. To się zdarza każdemu, takie jest życie, taki jest tenis. Ale w tenisa grać potrafi, tego się nie zapomina i jestem pewien, że jeszcze nie raz nas zadziwi swoją grą, swoimi bajecznymi zagraniami.

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Murray to nie jest zawodnik do wygrywania Szlemów. Według mnie Djoković obroni tytuł, mam nadzieję, że daleko zajdą Del Potro oraz Cilić ????
U kobiet ... nie mam pojęcia, może któraś z sióstr W. może Safina, może Radwańska :jezora:

P 0

pmes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pozostanę wierny Wielkiemu Rogerowi. Życzę mu z całego serca jak najlepiej, by wygrał ten turniej, choć wiem, że konkurencja jest ogromna i będzie bardzo ciężko wygrać ten turniej. Murray, Nadal, Monfils, Djokovic, każdy z nich będzie walczył by wygrać, ale ja po cichu liczę, kibicuje i trzymam kciuki za Federera. On jest zawsze WIELKI, nawet jak mu nie idzie, gdy zdarzają się słabsze momenty, porażki. To się zdarza każdemu, takie jest życie, taki jest tenis. Ale w tenisa grać potrafi, tego się nie zapomina i jestem pewien, że jeszcze nie raz nas zadziwi swoją grą, swoimi bajecznymi zagraniami.

Zgadzam się, że tenisa się nie zapomina, ale z czasem nogi są słabsze, szybkość maleje, psychiczna wytrzymałość też się wyczerpuje, a tymbardziej, gdy człowiek który grał jak maszyna, pieknie, szybko, niekonwencjonalnie z upływem lat zaczyna słabnąć i przegrywać.
Jest wielki to fakt, a raczej był - jeden z lepszych w historii, może najlepszy, ale niestety się kończy tak jak każdy zawodnik z upływem lat.

Jednego jestem pewien: na pewno nie bedzie grał tak długo jak Andre Agassi, który grał do 35 lat, czy J.Connors do 40 lat...Finał Wimbledonu nie pamietam którego roku i nie pamiętam z kim ???? można sprawdzić, 40 lat na karku w setach 2:2 i początek piatego seta...Coonors podchodzi do przeciwnika i się poddaje, mówiąc &quot;Mam dość&quot; Ludzie wstali i zgotowali mu taką burze oklasków, której nikt od tamtej pory nie otrzymał ???? ???? Wielki mistrz odszedł, tak jak i Federer odejdzie.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak Murray nie jest dla Ciebie zawodnikiem do wygrywania wielkich szlemow to gratyluje widzy o tenisie. Pokonal w tym sezonie Nadala,Federere dwa razy wygrał.... moze wszystko wygrac jest w formie pokona kazdego, ale wielki szlem to specificzny turniej zobaczymy jak bedzie z jego zdrowiem w najwazniejszych meczach

D 0

duch1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wasilków
Ja obstawiam kogoś z trójki: Tsonga, Djoko, Murray, a więc Młode Wilki Światowego tenisa. Interesuje mnie również jak na trawie będzie szło ślizganie się Monfilsa ???? Choć Ferdka też bym nie skreślał. Nadal w obecnej formie i przy tej nawierzchi nie ma szans.
Co do kobiet to nie mam pojęcia. To są baby, a ich żaden mężczyzna nie zrozumie - nie zapominajcie o tym! ????

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
ja nie wiem jaki sens mają takie posty jak ten powyżej. Kompletnie bez sensu, nieprawdziwe informacje i ogólnie stek bzdur.

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak mozna pisac, ze murray nie jest do wygrywania wielkich szlemow??? Dla mnie np. taki Tsonga to zawodnik ktory nie ma szans na AO.

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
federer tez kiedys nie był do wygrywania szlemów, a wiadomo jak potoczyła sie jego kariera

przeciez zawsze musi byc pierwszy raz licze , że w tym turnieju Muray wygra bo forma dobra, czego nie można powiedziec o rywalach

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak Murray nie jest dla Ciebie zawodnikiem do wygrywania wielkich szlemow to gratyluje widzy o tenisie. Pokonal w tym sezonie Nadala,Federere dwa razy wygrał.... moze wszystko wygrac jest w formie pokona kazdego, ale wielki szlem to specificzny turniej zobaczymy jak bedzie z jego zdrowiem w najwazniejszych meczach
Na US OPEN też był podobno w cudownej formie i przegrał jak frajer z Federerem, tak samo przed Masters ubóstwiany dostał lekcję tenisa od Davidienki, którego znowu Djoković rozbił w finale. Być może się mylę, ale według mnie mnóstwo wody w Tamizie upłynie nim Murray wygra, któryś turniej Wielkiego Szlema, a szanse ma jedynie na hardzie :jezora:

T 50

tomex11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teraz to i ja zaczełem sie wachać

bo wygra albo muray albo djoko tak mysle

i venus albo serena

na djoka kurs lepszy, ale ciężko sie broni tytułu i nie wiadomo w jakiej formie djoko

djoka lubie, a tego szkota nie za bardzo

jakbym zamienił to kurs o ile lepszy bo jest kurs 7 na djoka, na venus kurs 6 znalazłem to by pięknie wyszło 42 kursik....

A 0

a-rod

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w Tamizie upłynie nim Murray wygra, któryś turniej Wielkiego Szlema, a szanse ma jedynie na hardzie
Nie wiem co ma woda w Tamizie do Szkota, chyba mniej więcej tyle samo co Nysa Łużycka, ale Djokovic też zanim wygrał WS przegrał z Federerem finał US Open a uchodzi za kruchy organizm, nie wiem dlaczego nie miałoby tak być z Murrayem, który jest moim zdaniem bardziej utalentowany niż Nole. Nauczyli się co niektórzy gadki &quot;Murray nie jest do wygrywania szlemów&quot; i powtarzacie, a niby dlaczego to juz nikt nie raczył oznajmić. :jezora:

Status
Zamknięty.