>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Masz jakiś pomysł na ten mecz?
Tylko oglądać ???? , chyba, że mnie coś ruszy na 1000%, bo ja złożyłem deklarację (już dawno temu), że ich nie gram - najpierw do końca sezonu zasadniczego, a potem &quot;doszły&quot; puchary ???? Jak czytałeś ten temat dokładnie to znasz też klątwe Brisbane/qowalsky ????
Pozostałe mecze naszej 2 - ki: WSW/Reds gram zdecydowanie przeciwko nim.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
majekx +4 Punkty (heh.. Roar w 'formie'... jak będę chciał grać jeszcze raz na nich, to mi przypomnij ten mecz:))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Co do meczu Roar mam takie przeczucie - Roar i ov 2,5 @9
Na pewno byłaby to sensacja, a co najmniej duża niespodzianka. Ulsan w poprzednim meczu nie mieli szczęścia (2 x słupek na wyjeździe z Kashimą) i teraz jeśli im zależy na sukcesie w AFC to stoją troszeczkę pod ścianą. Kiedyś Roar udało się zremisować w Korei, ale czy historia się powtórzy? No nie wiem...
PS ...................... ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
13 min. 2-0 dla skośnych, no co tu się może zdarzyć? ????
3-0, dramat, ale czas się przyzwyczajać, że w tych rozgrywkach tak to będzie chyba wyglądało ????
Teraz to i 4-0 mogło być... Szkoda liczyć, nie wiadomo kiedy licznik się zatrzyma ???? Już ... 6-0 FT

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
to moje typy na Brisbarne wzięły w łeb...

Mówię Ci, nie graj ich ???? Nerwów mniej, pieniędzy więcej ???? Mogę się założyć, że jakbym dał na skośnych to wynik byłby odwrotny ????

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jq zagralem sobie 2z3 Ulsan, Urawa i Shanhai z handi. I poki co oczom nie wierze;-)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maciuniuniu +4 Punkty
W 30

walsystem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
3-0 Brisbane w plecki ... Poza tym juz są składy na mecz Shanghai SIGP - WSW...

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
3-0 Brisbane w plecki ... Poza tym juz są składy na mecz Shanghai SIGP - WSW...

Hulk, Oscar, Elekson, czyżby kolejny gwałt? tym razem na Wędrowcach? Wszystko na to wskazuje i jeśli chodzi o typy to niestety, taki scenariusz &quot;wszystkim&quot; pasuje...

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Hulka akurat najmniej bym się obawiał - on jest mało mobilny - to i jego styl gry może przypasować WSW (co najwyżej może zaskoczyć jakimś strzałem z daleka), ale Elkeson może siać spustoszenie z przodu... Myślę można zainwestować w fakt, że strzeli gola
\\edit - heh. mistrzostwo świata wyczucie.... :|

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
La Masia
Hulka akurat najmniej bym się obawiał - on jest mało mobilny - to i jego styl gry może przypasować WSW (co najwyżej może zaskoczyć jakimś strzałem z daleka), ale Elkeson może siać spustoszenie z przodu... Myślę można zainwestować w fakt, że strzeli gola

Hulk i 1:0 ????

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Zenada. Przeciez to wstyd. Poki co dostajemy 1-16. Toz to nawet ekipy z Luksemburga w Europie staraja sie bardziej.