>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

W 30

walsystem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W ogóle jak Shanghai stracił gola bo juz nie oglądam meczu ? Przypadek jakiś ?

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
I taka Analiza ode mnie na juz. Skoro Ulsan wdeptal w ziemie Roar a Kashima ich tydzien temu ograla to dzis Kashima powinna przejechac sie po Tajach z podobnym gangbangiem. A kurs 2,80. Ja gram.

R 367

romeo12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prezezo, gdzie masz kurs @2,8 na Kashime? Na bet365 jest @1,57

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
A najlepszy strzelec i gwiazda Teerasil Dangda (Muangthong) na ławce ????

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jeszcze jeden gol dla SIPG byłby wskazany.
A Kashima niby się obudziła, ale będzie ciężko niestety :/

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
No teraz powinien być w Chinach karny! (podwójny ???? Aussie się wkurw...., powinni dostać czerwo!

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Podsumowanie: cudów się nie spodziewałem, dukaty zarobione ???? Przepaść pomiędzy kontynentami się pogłębia. Ale co powiedzieć gdy taki Oscar, jest 5 razy droższy, niż cały klub Wędrowców?

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawiłem tą Kashime w drugiej połowie za 2,2 ale chyba nic z tego nie będzie.
E: O karny, błagam niech strzelą.
E: Genialne wykonanie, zmylił nawet bramkę.
Co za szambo, od oglądania tego można dostać raka. ⛔ Jak zwykle ostatnio w tych egzotycznych zakątkach. Wracam do Europy gdzie lepiej idzie, nie wiem co mnie tu znowu przyciągnęło.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Co za szambo, od oglądania tego można dostać raka. Jak zwykle ostatnio w tych egzotycznych zakątkach. Wracam do Europy gdzie lepiej idzie, nie wiem co mnie tu znowu przyciągnęło.
Przecież niestety wystarczyło ładować przeciw naszej kochanej Australii np. jak prezezo podawał i byś liczył kasę. Zakładam że widziałeś Tajów ostatni mecz, gdzie zaprezentowali się dobrze i wywieźli &quot;od nas&quot; remis. Ja po tym meczu nie miałem zamiaru stawiać przeciwko nim. Skupiłem się na &quot;pewniakach&quot; ( np. Szanghaj hcp -1, 1/1, 1 i over 2,5) po b. dobrych kursach. I nie pożałowałem ????
PS Ale jakby karny Kashimie wszedł, a Tajowie nie dobili w doliczonym, to byłaby euforia ???? co?
PS2 A na dodatek mój ulubieniec Dangda siedział cały mecz na ławce ???? A i tak wygrali ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież niestety wystarczyło ładować przeciw naszej kochanej Australii
Nie mogłem niestety bo za wcześnie dla mnie były te mecze.
Zakładam że widziałeś Tajów ostatni mecz, gdzie zaprezentowali się dobrze i wywieźli &quot;od nas&quot; remis
Nie widziałem, stawiałem w drugiej połowie sugerując się tym co widziałem w dzisiejszym meczu, czyli tym, że po przerwie tajowie tylko się bronili, a wyjścia do kontr mieli mizerne. Spodziewałem się też, że Japończycy jak przystało na faworytów całego turnieju będą z biegiem czasu coraz bardziej naciskać i w końcu strzelą.
Ale jakby karny Kashimie wszedł, a Tajowie nie dobili w doliczonym, to byłaby euforia co?
A po co ta złośliwość qowalsky? Nie byłoby euforii bo grane za grosze. A prawilnie rozliczyłem i przyznałem się do kolejnej egzotycznej porażki, od dłuższego czasu mi tam nie idzie co podkreślam. A że od tego meczu można było dostać raka to akurat fakt z którym nie da się dyskutować.

T 20

tomekk25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Wyglada na to, ze w kazdym meczu AFC Ligi Mistrzow mozna dawac handi przeciwko druzynom z Australii, bo to wszystko wchodzi.

Wcześniej Ulsan Hyundai zagra z Brisbane. Niby faworyt jest tu oczywisty, ale po tym co pokazał Brisbane w Shanghaiu w eliminacjach wstrzymałbym się z graniem na gospodarzy po 1,73. Brisbane jest jednak mega nieobliczalne.
Jq zagralem sobie 2z3 Ulsan, Urawa i Shanhai z handi

Prezes, raz napisales, ze wstrzymałbys sie z graniem na gospodarzy, a potem napisales ze zagrales na nich handi. Tak sie chyba nie robi? ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
A po co ta złośliwość qowalsky? Nie byłoby euforii bo grane za grosze. A prawilnie rozliczyłem i przyznałem się do kolejnej egzotycznej porażki, od dłuższego czasu mi tam nie idzie co podkreślam.
To nie była złośliwość, tylko racjonalne przypuszczenie. Jak mi wchodzą mecze w 90 min. to się cieszę, jak wtapiam w 90 min. (jak w Melbourne ostatnio) to &quot;chodzę&quot; struty. Gdzie tu złośliwość kolego? Jak coś to bez obrazy ????

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie qowalsky, nawet jakby to weszło to i tak z przebiegu meczu wiem, że byłby to fart bo potencjał w drugiej połowie widziałem większy a wyszła z tego całkowita kaszana. Inaczej jest jak stawiasz na coś i piłkarze cisną, typ wchodzi i wtedy jest euforia bo wygrałeś i wiesz, że dobrze zinterpretowałeś spotkanie, a inaczej jest jak wszystko układa się wręcz przeciwnie do tego co założyłeś, masz świadomość, że źle to przeczytałeś i wtedy nawet jak typ fartem wejdzie to nie ma euforii tylko raczej zastanowienie co dalej. A co do tej złośliwości, to myślałem, że to ironia z Twojej strony... bywa ;)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
A co do tej złośliwości, to myślałem, że to ironia z Twojej strony... bywa
Stary, nawet nie wiesz jaki ja potrafię być złośliwy/sarkastyczny/z trudnym charakterem/okropny itp. itd. (moja żona potwierdzi ???? ), tutaj to ja zachowuję się jak &quot;baranek boży&quot; ???? Pozdrawiam ????

zonu 138

zonu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
Pobierać na jurto Jiangsu -1,5 @1,82?
Byłbym wdzięczny za opinię kogoś bardziej obeznanego w tym temacie ????