>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Australia (A-League, Ligi Stanowe)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Ale oprócz klasyków Sydney, Melbourne trafiają się też dobre mecze i u innych drużyn - na pewno widziałeś w poprzednim sezonie finał eliminacji PO - Roar - Victory.
Potwierdzam, pomimo ogólnie słabego poziomu, zdarzają się super mecze, mi ta liga odpowiada, co zrobić? ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
W Polsce nie do pomyślenia, a tam luz, którego często nam brakuje (mi też oczywiście, nie jestem lepszy ???? )
Temat rzeka ???? Wiadomo, że w takiej Australii każdy żyje bardziej &#39;wyluzowanie&#39; niż w PL i to widać nawet w innych, zwykłych sferach życia. Dajmy na to takie nasze forum bukmacherskie. Często co post, to jakieś ataki, twarde kontrargumentowanie... sądzę, że w Australii tego nie ma i takiego pozytywnego, wyluzowanego podejścia nam brakuje :wink:
Chociaż na boisku, wiadomo jak to w sporcie... czasem i nerwy puszczają oraz czerwone kartki się trafiają hehe :grin:

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Jutro
11:50 Melbourne City - Adelaide United
12.01 br. mało kto stawiał na Redsów, ja sam grałem w ich stronę zabezpieczając się x, kurs na 1-kę oscylował ok. 3,5 (na wyjściu). Ich sytuacja od tamtej pory znacznie się poprawiła. Teraz mistrzowie kangurów są na 3 miejscu od końca, a ostatnie 2 teamy pogubią punkty, bo grają ze sobą. Zespołem, który im wtedy &quot;pomógł&quot; było ... tak, tak MC ???? z trenerem Valkanisem (byłym graczem Adelaidy). Dla wielu wynik 2-1 był wówczas dużym zaskoczeniem (eksperci miejscowi typowali 0-2). Czas na &quot;rewanż&quot; - teraz punktów brakuje właśnie City, aby zająć 3 miejsce dające prawo do gry w eliminacjach AFC. Teraz tą pozycję okupują Roar, do których City brakuje właśnie 3 punktów. No to zagram, że miejscowi je zdobędą, mało tego dodam jeszcze, że Redsi &quot;honorowo&quot; coś strzelą ???? więc wychodzi mi 1 - ka (1,60) + over 2,5 (1,40) + bts (1,45). Kursy na takie wydarzenia nie powalają (można dać do &quot;węża&quot;) więc mi pasuje zakład:
a) MC wygra i over 2,5 w meczu po kursie ok. 1,95 (dukat)
b) MC wygra i bts po kursie ok. 2,55 (dukat)
c) dokładny wynik 2-1 po kursie ok. 7,25 (moneta - symbolicznie).

*&quot;operatorów&quot; sobie sami wybierzcie ????
Dla porządku dodam, że oba zespoły w najsilniejszych możliwie zestawieniach (jeśli chodzi o kadry na ten mecz), w meczu będzie 1-raz oficjalnie zastosowany system VAR (Video Assistant Referees), należy także zobaczyć czy w wyjściowej 11 - ce Redsów nie będzie jakiejś rotacji - 4 dni później mają wyjazd do Korei (AFC).
Oby typy były udane, choć nie ukrywam, że odrobina szczęścia na pewno by się przydała, a więc? GL!
PS Tradycyjnie nikogo nie namawiam do zabawy wg. mojego toku rozumowania, każdy ma swój rozum i niech z niego korzysta ???? Do zobaczenia!

Update
Adelaida niestety mocnym składem ???? Kursy poszły w górę na gospodarzy, no i co za tym idzie spadki na Redsów.
No nic, oglądamy

1-0 Cahill nie do obrony!

edit
Niestety, MC wygrało, ale dla mnie to było za mało ???? , 3 x minus ⛔)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +37 Punkty (Dzięki!)
majekx +4 Punkty (z tym dikładnym wynikiem to pojechałeś :).. powodzenia... ja podbieram Twój typ na MC+bts... to musi wejść :) thx)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Melbourne City - Adelaide (1:0)
ov2,5+bts - @1,6 ⛔
do przerwy 1+un1,5 - @4 - zdecydowanie jako zabawa ✅
No cóż.... nie powiem nic odkrywczego. Mamy tutaj dwa zespoły, które nie muszą już o nic grać... Dwa zespoły z jakże różnym podejściem. City chyba juz czeka na PO i na razie trochę odpuściło - można jakoś wytłumaczyć porażkę 3:0 z Sydney.. ale 3:1 z WSW?.... Czy może u siebie zagrają jak mecz z Jets (wygrana 4:0)... nie sądzę, bo z drugiej strony mamy piłkarzy, którzy nagle jak już nie mogą nić ugrać, przypomnieli sobie, że jednak coś tam kopać potrafią - od 5 spotkań nie przegrali, a w 4 ostatnich spotkaniach strzelali bramkę. To mi daje obraz taki, że celuje w miarę chyba bezpieczny typ - ov2,5... bo to w końcu Australia... no i fakt, że obie drużyny jednak trafią do bramki. Celowanie w win MC - ma sens, ale ja osobiście uważam, że kurs jest za niski jak na ryzyko.
Ten typ (b) od Pana Qowalskyego także pobieram - fajny kurs i duże szanse na powodzenie.
kolejne mecze dodam jakoś jutro, bo dziś ani weny nie mam, ani jakiegoś pomysłu.

dzipkis +7 Punkty (1+un1,5 - @4 - mimo, że tego nie pograłem to szacun, świetny typ!)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
AD 08.04.2017 ????
09:35 Wellington Phoenix - Sydney FC
11:50 WS Wanderers - Melbourne Victory
14:00 Perth Glory - Brisbane Roar
Hmm... głupia sprawa, ale mi tu wszędzie &quot;na razie&quot; remisy &quot;wychodzą&quot; ???? Może ktoś? coś? ????
edit Taka sytuacja ????
Jeśli chodzi o Nix to w 87/88 min. wyłączyłem się z gry (wiadomo ???? żona, dzieciaki, nie dali żyć ???? ), dziwnie spokojny, że ten x wejdzie. Dawno nie miałem takiego &quot;spokoju&quot; w kluczowym momencie. Też tak czasem macie?

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Niby tak, ale głupio wyszło.. główny zakład w piach, a wraz z nim 3 taśmy się skończyły zanim się zaczęły. Ogólnie jestem na małym minusie.

qowalsky6 +5 Punkty (Majekx graty wielkie! Sorry za mój typ :()
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Niby tak, ale głupio wyszło.. główny zakład w piach, a wraz z nim 3 taśmy się skończyły zanim się zaczęły. Ogólnie jestem na małym minusie.
Trzeba mi było jak Januszowi (bez obrazy ???? ), pierd...ć małą stawkę po 1,6 i ???? , a tak to tylko jedna taśma uratowana. Przykro mi i przepraszam tych którzy &quot;ze mną&quot; przegrali ???? chociaż kierunek wydawał się ok. Na jutrzejsze mecze coś nie mam weny, informacje zebrałem, składy przepatrzyłem, miejscowych przeczytałem, a i tak wychodzi mi 3 razy &quot;x&quot; ???? W sam raz na remisową taśmę ???? Ale to już za monetę przysłowiową ???? Pozdrawiam czytelników i przepraszam zawiedzionych.
Na sucho. Kursy premium.
w Wellington X 3.75 - miedziak ✅
w Sydney X 3.40 - miedziak ✅
w Perth X 3.30 - miedziak ⛔

Taśma - kurs 42,08 za symboliczną monetę ⛔
PS Człowiek się &quot;produkuje&quot; i nici z tego, tym razem bez analizy (tutaj), ale w głowie jak najbardziej ???? GL!
PS Zobaczymy jutro czy &quot;coś&quot; tam jeszcze w niej zostało ???? Stawki niskie/symboliczne.

Uratowałem głowę ???? chyba... ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
Cześć chłopaki! Wpadłem żeby poczytać co sądzicie o zbliżających się spotkaniach. Pytam, gdyż jestem skłonny obstawić 1x w meczu ws wanderers, mianowicie dlatego, że jest faza rozgrywek taka jaka jest, wiadomo. WS Sydney gra u siebie to drugi powód no i w ostatnich 4 spotkaniach po 3 bramki wbijali rywalom. Ostatnio Melbourbne ogrywali graczy z Sydney, ale nie sądzę, żeby to był cznnik przeważający tym razem. W unibecie (1.68) do pobrania. Przyjemny kurs. Jest jeszcze btts za (1.41) bo coś mi się zdaje, że po 2 meczach bez strzelenia gola przez Melbourne, przyjdzie szybko przełamanie na strzelenie gola, gdyż jakby nie było, jest to aktualnie wicelider tabeli.

moje propozycje:

ws wanderers - m. victory
btts (1.41)
1x (1.68)
ónibet

qowalsky6 +5 Punkty (Bardzo prawdopodobne :) Fajnie że piszesz Pzdr)
wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kroicie buków na Australii koledzy? ???? Zaglądam bo dawno mnie nie było ???? Pozdrawiam

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Kroicie buków na Australii koledzy? ???? Zaglądam bo dawno mnie nie było ???? Pozdrawiam

Ostatnią kolejkę na poważnie (symbolicznych drobniakow nie liczę) grałem chyba 1 mecz na 5 to i ✅, a dzisiaj to 2 dukaty i moneta ⛔ Czekamy na play offy ????

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
a ja kminiłem, kminiłem i rozkminiłem... w między czasie lekko odbudowując zszargane nerwy:
Phoenix - Sydney (1:1)

un2,5 - @2,65 ✅
Od jakiegoś czasu to mówię - Sydney topowa obrona ligi... do tej pory nie weszło.. ale może teraz wejdzie. Dodatkowo Sydney 2 mecze overowe... pora na under. Czy w Nowej Zelandii się otworzą - obstawiam na to 50 na 50 - przy kursie powyżej @2,5 - biorę go.

WSW - Victory (0:0)
bts - @1,4 ⛔
obie stzrelą - chyba nie muszę jakoś się rozpisywać. Z jednej strony WSW walczy o jak najlepszy rzstaw przed PO, z drugiej strony Berisha walczy o króla strzelców... jak dla mnie tutaj powinien być ov... a już prędzej bts.

CCM - Jets (2:0)
x - @3,55 ⛔
xHT - @2,4 ⛔
Typ trochę fantazyjny, ale może któryś z tej pary wejdzie.... oba zespoły o nic nie grają, oba dużo tracą, oba mało strzelają... jak dla mnie każdy wynik tutaj jest możliwy, jednak wg logiki wychodzi mi że najprawdopodobniejszy jest tutaj remis.

qowalsky6 +5 Punkty (Czołem kolego, pobiorę Twój typ na jutro, myślałem podobnie :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Trzeba mi było jak Januszowi (bez obrazy ???? ), pierd...ć małą stawkę po 1,6 i ???? , a tak to tylko jedna taśma uratowana. Przykro mi i przepraszam tych którzy &quot;ze mną&quot; przegrali ???? chociaż kierunek wydawał się ok. Na jutrzejsze mecze coś nie mam weny, informacje zebrałem, składy przepatrzyłem, miejscowych przeczytałem, a i tak wychodzi mi 3 razy &quot;x&quot; ???? W sam raz na remisową taśmę ???? Ale to już za monetę przysłowiową ???? Pozdrawiam czytelników i przepraszam zawiedzionych.
Na sucho. Kursy premium.
w Wellington X 3.75 - miedziak plus
w Sydney X 3.40 - miedziak plus
w Perth X 3.30 - miedziak minus

Taśma - kurs 42,08 za symboliczną monetę (było blisko ???? )
PS Człowiek się &quot;produkuje&quot; i nici z tego, tym razem bez analizy (tutaj), ale w głowie jak najbardziej ???? GL!
PS Zobaczymy jutro czy &quot;coś&quot; tam jeszcze w niej zostało ???? Stawki niskie/symboliczne.
No wreszcie moje remisiki ???? Głowa jeszcze niczego sobie ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
w Perth X 3.30 - miedziak
Nie obstawiać Roar, powtarzamy: nie obstawiać Roar ????
Jutro pobieram pomysł majekxa ???? Za miedziaka.
PS Jakby dziś nie było zarobku to chyba bym się ze wstydu :oops:
PS Zgodnie z nową świecką tradycją, na zapleczu Premier Division (Irlandia), ostatnie spotkanie kolejki, gdzie Studenci (UCD) powinni sobie poradzić z Athlone. Kurs słaby ok. 1,45 ale do dubla? Pozdrawiam i GL! Skończyło się 4-1 ????
PS2 Dorzucę jeszcze za miedziaka (po mojemu) overa z bts ???? do meczu CCM vs Jets. Tok rozumowania jest taki: nikt nie chce zdobyć &quot;drewnianej łychy&quot; (wooden spoon) - wobec tego nie mają nic do stracenia, bo ostatnia kolejka (za tydzień) to dla obydwu zespołów loteria.
Ten mecz na minus ( x 2 ), ale znamy przynajmniej zdobywcę &quot;drewnianej łychy&quot; ???? mowa o Jetsach oczywiście ???? Nie sądzę żeby dali radę (na wyjeździe dodatkowo) Blue Sky, prędzej Marynarze ugrają może jakiś remis z Big V.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
w Wellington X 3.75 - miedziak plus
w Sydney X 3.40 - miedziak plus
no to mamy zwycięzcę dzisiejszej kolejki.. nie ma co - gratuluje bo zysk przedni wyszedł. Dzięki.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
no to mamy zwycięzcę dzisiejszej kolejki.. nie ma co - gratuluje bo zysk przedni wyszedł. Dzięki.

Dzięki, a jakby wszedł kurs 42 to już ... no ale ogólnie ✅

majekx +5 Punkty (gratuluje :)... pojechałes po bandzie :) super)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Phoenix - Sydney (1:1)
un2,5 - @2,65 ✅

WSW - Victory (0:0)
bts - @1,4 ⛔

CCM - Jets (2:0)
x - @3,55 ⛔
xHT - @2,4 ⛔
✅⛔⛔⛔
początek dobry... koniec fatalny... co ciekawe, kolejka totalnie underowa - 4 under 2,5 - dawno już takiej nie widziałem w Australii - zastanawiam się czy to już zmęczenie piłkarzy czy tylko wypadek przy pracy. Ja mam nadzieje, że to ta druga opcja - i będę o tym pamiętał przed ostatnią kolejką przed PO.
Niekwestionowanym zwycięzcą kolejki jest Qowalsky ???? .. gratuluje.

qowalsky6 +5 Punkty (Dzięki majekx, pozdrawiam i do zobaczenia, wspólnie coś rozkminimy :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
quote=majekx;6384781]Niekwestionowanym zwycięzcą kolejki jest Qowalsky .. gratuluje.[/quote]
Dziękuję, ale aż tak super to tego :oops: to nie było - dzisiaj zabrakło jednej bramki/remisu ???? /determinacji Jetsów - niestety.
Przed nami nieuniknione - koniec sezonu zasadniczego w Kangurowie:
Kolejka 27
14.04. 11:50 Melbourne Victory - Central Coast Mariners

15.04. 09:35 Sydney FC - Newcastle Jets

15.04. 11:50 Adelaide United - WS Wanderers
Ciekawe jak ułożą się te mecze? Wiecie co mi chodzi po głowie jak zobaczyłem ten powyższy zestaw? ???? Może da się na tym coś ugrać?
16.04. 09:00 Brisbane Roar - Wellington Phoenix - tu się nie skuszę na nic ???? , chyba, że coś mi wpadnie do głowy po powyższych 3 meczach.

16.04. 11:00 Perth Glory - Melbourne City - jak dla mnie bombowe spotkanie, trochę &quot;rozkmin&quot; zależy od konfiguracji/wyników wcześniejszych ale potencjał w tym meczu jest ???? Pozdrawiam i do zobaczenia!

majekx +5 Punkty (pierwsze 3 mecze wychodzą mi 1... zobaczymy jak kursy będą falowały.. :))