>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Shanghai, 05.10-12.10.2014

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CWKS
Shanghai Rolex Masters

Miejsce: Shanghai, China
Data rozgrywania: 05.10-12.10.2014
Nawierzchnia: Hard
Kategoria: ATP World Tour Masters 1000
Pula nagród: $ 4,195,895
Oficjalna strona turnieju: http://en.shanghairolexmasters.com/
Drabinka: http://en.shanghairolexmasters.com/draws/2014/singles_1.aspx
Plan gier: http://en.shanghairolexmasters.com/schedule/index.aspx
Zestawienie kursów: http://www.oddsportal.com/tennis/china/atp-shanghai/
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz​

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +18 Punkty (Widzę, że awans na moderatora, później może admin :)!)
R 26

ravoldi88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RdoM
Gabashvili-Devvarman
typ 1
kurs 1.53 Plannet Pinnacle
Startujemy z kolejnym turniejem cyklu ATP. Rosjanin Gabashvili zagra z indusem Devvarmanem. Teimuraz może zaliczyć sezon do udanych. Dobre wystepy zarówno na cegle jak i hardzie. W najważniejszych rozgrywkach na nawierzchni szybkiej a więc Australian Open oraz US Open notował trzecie rundy( w Sydney ograł m.in Verdasco a w Nowym Jorku Giraldo). Jeśli chodzi o kwalifikacje bo przecież tym się teraz interesujemy to dwukrotnie musiał je rozgrywać w Cincinnati oraz Pekinie i w obu przypadkach je przeszedł. Rywal jak najbardziej do ogrania. Na początku roku w trzech challengerach na własnej ziemi zaliczył dwa półfinały oraz wygrany turniej ( kolejno Chennai, Kolkata oraz New Delhi). Do tego jeszcze dochodzi finał challengera w Szanghaju. W rozgrywkach cyklu ATP nie miał za wiele do powiedzenia, częściej odpadał w kwalifikacjach niż na dobre zdążył wejść w rozgrywki. Przegrana w kwalifikacjach do US Open z 500 rakietą rankingu Escobedo jest tego najlepszym przykładem.
6-2 6-1 ✅

aka-shakal +18 Punkty (ładnie!)
robertmdg +1 Punkty
cichociemny94 209

cichociemny94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Bukmacherzy na jutro wystawili mega ciekawe kursy !

Delbonis F @2.37 bet365

Argentyńczyk na kortach twardych gra fatalnie, ale ma predyspozycję by notować fajne wyniki. Jest to masters 1000 punktów więc może się zepnie ? Kokkinakis jest uważany za wielki talent, ale w cieniu Kyrgiosa. Oglądałem go wielokrotnie i mnie niczym nie zachwycił. Serwis ma mocny, ale nie zmienia kierunku. Zero techniki, uderzenia płaskie dużo błędów. Delbonis jest lepszym tenisistą i śmieszne jest stawianie w roli faworyta gracza który dość często przegrywa w chellangerach z średniakami.
Gabashvili T @1.53 bet365

Rosjanin dość pechowo przegrał z Sousą, czas poprawić wynik. Devvarman ma szansę wygrać pod warunkiem że Gaba wszystko będzie psuł. W co wątpie. W każdym aspekcie lepszy jest Rosjanin nawet w defensywie.
Krajinovic @1.66 bet365

Serb puka coraz częściej to salonów ATP Tour. Sugita to gracz dobry na chellangery. Kiedy przychodzi zagrać z kimś lepszym szybko odpada. Grali ze sobą nie tak dawno wygrał Krajinovic. Na trawie, a korty w Szangchaju są bardzo szybkie jak na twarde nawierzchnie,
Uchiyama @3.40 bet365
[/b]

Jaziri ma swoje problemy z treningami które bardzo często odpuszcza ! zrobił się leń i szczerze odradzam grać na niego ! Japończyk jest solidnym grajkiem. Sprawiał już w przeszłości niespodzianki a Jaziri jest w zasięgu ręki. Zwłaszcza że roztył się, nie ma tak mocnego serwisu popełnia sporo błędów. A Japończyk to przebijak zabiega go.
Troicki @1.66 bet365 .

Dla mnie Matosevic to walczak, ale i pajac. Za duzo się popisuje za bardzo się cieszy z mało znaczących punktów by w konsekwencji kilka nastepnych szybko przegrac. Troicki powraca na salony musi szybciutko zdobywać punkty by nie grać w kwalach gdzie tego nie zrobić jak w masterze 1000 hmmmm ?

cichociemny94 209

cichociemny94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Dolgopolov @2.37
Ukrainiec lubi ten turniej i notuje tutaj fajne wyniki. Bautista mnie na kortach twardych nie przekonuje. Kto zagra agresywnie, to ma spore kłopoty. A Dolgo uwielbia tak grac. Rok temu Hiszpan odpadł w kwalach z Duckworthem co przynosi spory wstyd. Poczynił duży progres, ale zmęczenie sezonem daje znaki. Dolgopolov odpoczął, specjalnie przygotowywał się do tego turnieju i minimum 2-3 runda musi byc.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robredo-Kukushikin 1 @1.33
Kukushkin gra z pewnoscia lepiej ostanio, jest to zawodnik ktory zapisal calkiem niezla karte raz na Australian Open i US Open. Robredo to jednak duza klasa, zbyt wazny turniej i zbyt duze pieniadze. Mysle, ze do jakiejs kombinacji na niedzielny poranek taki typ sie nada. Klasa Robredo powinna wziac gore, a sam Hiszpan ostatnio tez notuje bardzo dobre wyniki od sierpnia. Koniec.

kudel 791

kudel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Gabashvili @1,44 ✅ 2:0 @2,2 ⛔ bet365

Kursy leca brac poki jescze przyzwoity. Gaba powinien zjesc go tutaj bez straty seta. Krajinovic mnie nie przekonuje, porazka ostatnio z Berankisem, z ktorym Gaba dzien pozniej wygral bez zadnych problemow w dwoch setach

Gy_Gy_Craveel 27,4K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielka Brytania
(1)Teymuraz Gabashvili(RUS) VS (8)Filip Krajinovic(SRB)
Kudel taka mala informacja ,Krajinovic odpuscil debla z Djokovicem gdzie byli w PF oddali walkowera ,On tez gladko przeszedl 1 runde q ,wiec musi byc bardzo byc zmotywowany aby zawalczyc o 1r turnieju.
Po drugie nigdy niegra sie roztawionej jedynki w kwalifikacjach, dla tego ze niewiadomo czy ktos nie wypadl z drabinki, oni wiedza ale ty mozesz nie wiedziec i sie wje.... a Gabashvili odda mecz i wejdzie jako LL
Po trzecie nie ufa sie ruskom, Kafelnikov, davidenko czy luzny.
Poza tym ja widze tendencje na Serba...
Krajinovic F. +1,5 HC Sets @ 1.57 Paddy Power ✅

aka-shakal +18 Punkty (Łap!)
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Groth S. - Gojowczyk P. 2 @1.75 WH⛔
Gojowczyk ostatnio złapał całkiem niezłą formę. W Beijing potrafił pokonać Karlovicia czy Bolelliego, gdzie faworytem nie był, na US Open był w stanie urwać seta Raonicowi. Groth mnie nie przekonuje, gra słabo i powinien odpaść już z Niemcem.
Troicki V. - Ward J. DW: 2-0 @1.66 Bet365⛔
Troicki jest zdeterminowany w zdobywaniu punktów, każdy wie z jakiego powodu. Ward w kolejnej rundzie znalazł się bardziej dzięki kreczowi Rama - przegrywał w meczu 0-1. Troicki na początku pewnie odprawił Matosevicia, dzisiaj nie powinien mieć większych problemów z Jamesem.
Rosol L. - Thiem D. 2 @1.65 Marathon✅
Rosol na hardzie ostatnio przegrywa wszystko jak leci. Thiem w Tokio co prawda odpadł już w pierwszej rundzie z Andersonem, ale to dla mnie nie znaczy wiele w kontekście dzisiejszego pojedynku. Rosol po zwycięstwie w WS obniżył loty. Dominic w Nowym Jorku doszedł do 3 rundy odpadając z Berdychem. Dzisiaj powinien zwyciężyć.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Dolgopolov @2.37
Powodzenia bo ostatnio dobrze typujesz, ale tutaj mam zupełnie odmienne zdanie.
Dolgopolov nie grał nic od turnieju w Hamburgu, odpuścił US Open Series... Co prawda wrócił w Tokio, ale to co on tam zaprezentował to żenada i to dosłownie nic nie wyolbrzymiając. Statystyki z meczu beznadziejne, zresztą sam wynik z Jackiem Sockiem mówi za siebie. Wygrał zaledwie 5 gemów.
Sezon ATP powoli się kończy, wątpię by Dolgopolov pod koniec sezonu był zmobilizowany do jakiejś ciężkiej pracy, jak tu lada moment tenisowe wakacje. Bautista to niezwykle solidny i cierpliwy gracz, ten sezon ma niesamowicie udany. Może i teraz nie gra tego co wcześniej, ale nadal jest to groźny zawodnik. Aktualnie &quot;Aleksjowi&quot; doskwierał będzie prawdopodobnie brak ogrania. Hiszpan mocny w tym sezonie na hardach 16:10 do tego wygrał dwa turnieje, jeden na mączce i jeden na trawie.
Dzieki za opinie, skoro uważasz że Bautista wygra to ładuję podwójną stawke w Dolgo, pewniak :cool:
Powodzonka!

testuje +1 Punkty (dzieki za typ na Dolgo :))
Gy_Gy_Craveel +1 Punkty (Dobrze powiedziane)
P 87

plmati

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dolgopolov A. : Bautista R. ✅✅✅✅
typ: 2
kurs : 1,8
buk: Pinnacle Sports

Dolgopolov wrócił na kort tydzień temu po ponad 2 miesięcznej przerwie i zaprezentował się tragicznie. Dziś na przeciwko zawodnik, którego cechuje regularnosc w wymianach, a wiemy jak z takimi zawodnikami gra Dolgo... 1,8 za Hiszpana? Nie zastanawiałem się nawet sekundy!

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
J.Sousa-Monaco 2 @1.58
No to sie buk nie popisal moim zdaniem. Przede wszystkim Monaco gra coraz lepiej z tygodnia na tydzien. Na cegle latem juz bylo calkiem niezle, ale ostatnio polfinal w Shenzen, gdzie Pico dotrzymal kroku Murrayowi przez wieksza czesc meczu to bardzo dobrze wrozy. Tylko zadnych glupot typu Monaco nie potrafi grac na twardej nawierzchni, poniewaz polecam jego niektore wystepy na Indian Wells czy Cincinatti. Polfinaly takich duzych i prestizowych turniejwo sa warte wiecej niz zwyciestwo w turniejach rankgi ATP 250. A przeciez Juan wygrywal tez turniej w Kuala Lumpur dla przykladu. Malo kto pewnie tez pamieta, ze Monaco byl tu w Sznaghaju polfinalista i gra wtedy znakomicie. Prosze tez bez glupich komentarzy, czy to ma jakiekolwiek znaczenie, otoz ma ogromne znaczenie, przede wszystkim natury mentalnej nawet jezeli bylo to 4 sezony temu. Argentynczyk ma jakies dobre plany, zreszta organizatorzy podarowali mu dzika karte pewnie za te zaslugi z tamtego pamietnego turnieju. Joao Sousa moze i grac dobrze, moze postawic bardzo duzy opor, ale Monaco ten mecz wygra na dystansie jezeli trzeba bedzie. Forma Pico ewidentnie idzie w gore, a ten turniej to bardzo duzy zarobek dla zawodnikow.
Young-Jaziri 1 @1.52
Ciezko to zaargumentowac. Young zna ten turniej juz, kiedys byl o krok od wyelimowania w 2 rundzie tutaj Wawrinki, serwujac po mecz. Donald byl w Tokio, mial niezle przetarcie, wygral mecz, ladnie zagral z Nishikorim. Mma wrazenie, ze Jaziri spuscil z tonu ostatnio, starsznie meczy sie Tunezyjczyk, a czesc drabinki z ktorej sie zakwalifikowal raczej nie zachwycila. Dobre przeczucie ma co do Younga i uwazam, ze zagra bardzo dobrze.

ghost13th +1 Punkty
K 15

ksabi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Typ: Djokovic wygra turniej @~2.40 (betclic, expekt póki co) 7/10

Dowód tego, w jakiej obecnie formie jest Nole, mieliśmy przez cały mijający tydzień, a zwłaszcza w finale, gdzie pokonał Berdycha 6-0 6-2, mając okazję na &quot;rowerek&quot;. Odprawił w tym turnieju również Murraya i Dimitrova, choć ten drugi akurat z tymi najlepszymi zwykle gładko przegrywa.

Nie widzę konkurencji dla Djoka na tym turnieju.
Nadal - powrót po kontuzji i odpadnięcie z turnieju z Klizanem, nie złapie formy w parę dni, by móc powalczyć z Djokiem na hardzie.
Murray - gładko odprawiony w Pekinie mimo, że wyglądał dobrze do spotkania z Serbem
Federer - tu jest największa zagadka, bo w Pekinie nie grał
O innych zawodnikach nawet nie ma co pisać i choć może robię błąd pomijając pozostałych, to Nole na pewno będzie w pełni skoncentrowany niezależnie od rywala.

Serbowi motywacji nie zabraknie, w końcu to jest turniej Masters. Warto umocnić się na pierwszym miejscu w tourze. Ponadto warto dodać, że Serb jest obrońcą tytułu sprzed roku i sprzed dwóch lat - jest niepokonany w Szanghaju od 10 spotkań.

Powyższa analiza to może nie jest majstersztyk, ale każdy, kto śledzi tenisa na bieżąco, z pewnością wyciągnie wnioski, oglądając ostatnie mecze w Pekinie i może podzieli się nimi tutaj, a ja z chęcią podyskutuję, jeśli ktoś będzie miał inne zdanie.

cichociemny94 209

cichociemny94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
bomba uderdog
Sousa @2.76 pinnacle

Korty w Szanghaju są szybkie, a Monac na takich przegrywał już z chellangerowcami a co dopiero z solidnym Portugalczykiem. Trzeba przyznać że Argentyńczyk ostatnio notuje fajny wyniki, ale nie zapominajmy że on często gra nierówno i po świetnym turnieju przegrywa w kiepskim stylu i ranga turnieju nie ma najmniejszego znaczenia. Sousa na kortach szybkich wygrywał z lepszymi zawodnikami niż Monaco, a Juan do mocarzy nie należy. Przebija to co popadnie inteligentnie ale Sousa nie jest zawodnikiem który popełnia sporo błędów. Gra może być ciekawa i wyrównana a ja postawie na Souse który już udowodnił w tym sezonie że grać potrafi.

Andujar P. +3,5 gema @2.04 pinnacle
Hiszpan ostatnio się rozbrykał i sprawia kłopoty nawet tym najlepszym. Isner jak to Isner gdy siedzi serwis to nie ma na niego mocnych, chyba że ktoś potrafi dobrze returnować. Mierzyli się już dwukrotnie i to w momentach kiedy Amerykanin był na fali i za każdym razem owa linia wchodziła. Andujar może pokusić się o niespodzianke, ale wole nie ryzykować.
Young @1.50 bet365
Tak jak pisałem wcześniej, Jaziri strasznie się zaniedbał. Po bólach wygrał z Uchiyamą którego typowałem. Young na fali, powalczył z Nishikorim nie widzę żadnych argumentów za Tunezyjczykiem.
Granollers-Pujol M. @2.29 pinnacle
Mimo, że dwukrotnie w tym roku gładko przegrał z Lu to w obu tych momentach Hiszpan był w dołku. Tego turnieju nie odpuści, Lu jest zdecydowanie do ogrania.
Gasquet @1.55 sportingbet

Za dużo pieniążków w puli by Rysiek mógł sobie popajacować. Chardy to półka niżej i nawet fura szczęścia mu nie pomoże ograć rodaka.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mayer/Bautista-Agut vs Cabal/Farah
Typ: Cabal/Farah 1.48 MarathonBet

Zacznę z perspektywy rankingu Road to London. Kolumbijczycy zajmują 12. miejsce w wymienionym zestawieniu i do ósemki będą jutro tracić około 600 punktów. Czeka ich niesamowicie ciężkie zadanie, jeśli chcieliby wywalczyć przepustkę do Mastersa kończącego sezon. W deblu jednak może zdarzyć się wszystko, co pokazał dzisiaj zakończony turniej w Tokio. Na przeciw Cabali stanie sklejana para Mayer/Bautista-Agut. Mayer grywał ostatnio w deblu, jednak nie były to poważne występy, gdyż Argentyńczyk notorycznie zmieniał partnerów, grając z kim popadnie w zależności od turnieju. Bautista ostatnio nie próbował swoich sił w grze podwójnej i może to być spory kłopot dla tej pary. W przeciwieństwie do nich Cabal z Farahem są mocno ze sobą zgrani, mimo przerwy we wspólnych startach, którą mieli w środku sezonu.

tie-break +3 Punkty
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Sock J. - Tomic B.
Tomic B. ::: 1,66 ::: Bet365 ::: 3/10
Tomic Bernard gra tutaj od kwalifikacji, ale zaprezentował się bardzo dobrze. Ostatnio nie miał kompletnie szczęścia do losowania dlatego stąd te słabe wyniki. Sock to zwykły przeciętniak, mecz powinien być zacięty, ale Tomic na turnieje Masters wychodzi bardziej zmobilizowany niż zazwyczaj. Dobrze gra poza Europą.
Wynik: 7:6(4) (4)6:7 6:4 ⛔

type-man 458

type-man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Prośba o pomoc a właściwie o opinie: (Sorki że w tym dziale - mam nadzieje że admini nie usuną ale do innych działów mało kto zagląda)...
Oto moja historia:
Zagrałem dzisiaj tasiemca składającego się z 3 zdarzeń. Dwa zdarzenia bez problemu weszły i zostało ostatnie. Zagrane było na żywo i dotyczyło sumy setów. Mój typ padł na 2.
Pech chciał, że rozpoczął się 3 set i przy wyniku 3:0 przyszło wybawienie w postaci kontuzji. Dla upewnienia się i z uśmiechem na twarzy napisałem do pani na chacie, jak zostanie rozliczony zakład. Zostałem poinformowany, że jako zwrot. Zakład po upływie pewnego czasu dalej widniał jako przegrany. Postanowiłem że odezwę się jeszcze raz. Po przedstawieniu sprawy, i odpowiedzi Pani na chacie o treści &quot;Proszę o chwilę cierpliwości&quot; i upływie 20 minut bez odzewu zamknąłem strone.
Dostałem tel po upływie godziny z przeprosinami i wyjaśnieniem sprawy. Pani na chacie popełniła błąd i zgodnie z regulaminem zakład zostanie rozliczony jako przegrany a w ramach przeprosin dostałem bonus w postaci 1 jednostki (postawiłem w sumie prawie 2,5 jednostki z czego 2 zdarzenia weszły)... Powiedziałem że nie satysfakcjonuje mnie takie rozwiązanie ale co im mogę zrobić. W momencie rozmowy Pani przedstawiła mi niezrozumiały dla mnie punkt regulaminu ktory po rozmowie postanowilem przesledzic na spokojnie. Okazało się, że są dwa punkty w regulaminie dotyczące Ilości setów i sumy setów. Brzmią one następująco:
Suma setów
Zarówno rynki 2-drogowe i 3-drogowe mogą być oferowane. Rynki 3-drogowe zawierają opcję &#39;dokładnie&#39;. Zakłady zostaną anulowane jeżeli wyznaczona ilość setów nie zostanie dokończona, lub zmieniona.
Ilość setów, w tym zakłady na żywo
W przypadku dyskwalifikacji lub wycofania się wszystkie zakłady będą nieważne, chyba że rozpoczął się ostatni set lub rozliczenie zakładu zostało już określone.
W przypadku pierwszego punktu regulaminu w mojej ocenie anulowanie zakładu dotyczy sytuacji, gdy ktoś postawił na 2 sety (z 3 możliwych) i zawodnicy rozegrali 1 set a w drugim był krecz lub gdy zamiast 3 możliwych do rozegrania setów zmieniliby na 5.
Drugi punkt regulaminu gdy się w niego zagłębić mówi nam o tym że zakłądy są nieważne w momencie wycofania się zawodnika lub dyskwalifikacji chyba że rozpoczął się ostatni set lub rozliczenie zakłądu zostało już określone.
&quot;rozliczenie zakłądu zostało już określone&quot; np. ktoś zagrał że będą 2 sety na wielkim szlemie. W 4 secie był krecz. Ale zakład był określony jako wygrany więc nie zostanie anulowany.
W moim przypadku gdy rozmawialem na chacie i zadawalem pytania zdenerwownej Pani po drugiej stronie rozmowa wygladala tak:
- w przypadku sumy setów, kiedy liczy się rozegrany set?
ODP: Gdy zostanie zakończony.
- ile zatem setów zostało rozegranych w tym pojedynku??
ODP. Dwa były rozegrane.
I dalsza kłotnia na chacie.
Proszę pomóżcie bo wściekam się na tą sytuację, gdyby to było w drugą stronę na moją korzysc na pewno bukmacher nie rozliczyłby tego zakładu w moją stronę...
Nie gram za drobniaki więc sytuacja jest poważna... Może któryś z Was rzuci jeszcze inne światło na tą sytuację. W mojej ocenie zakład nie powinien być nawet anulowany a rozliczony jako wygrany bo typowałem 2 sety i dwa zostały rozegrane...
Z góry dzięki za odpowiedzi i jeszcze raz sorki że w tym dziale. Proszę adminów o nie usuwanie tego posta przynajmniej do jutra. Może uzyskam kilka odpowiedzi

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RV
Ma racje oczywiście Pani z czatu.
2 zostały rozegrane, ale mecz nie został jeszcze skończony czyli było 1-1 co jest równoznaczne z tym że mecz nie mógłby się skończyć w 2 setach (czytaj któryś MUSIAŁ wygrać 2-0 byś miał zaliczony ten zakład). Jeśli ktoś kreczuje w 3 secie to przegrywasz, nie masz zwrotu, jakby skreczował w 2 secie czyli przed skończeniem go (wynik 1-0 dla kogoś, a drugi set w grze) to miałbyś zwrot.
I taka poprawka, na Szlemie nie mógłbyś zagrać że 2 sety zostaną rozegrane, bo grają do co najmniej 3 :p
Może obsługa bukmachera Ci tego nie wytłumaczyła dokładnie, ale w ten sposób to działa, jak masz jakieś jeszcze pytania to pytaj.

type-man 458

type-man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Zgodnie z tym co pisze w regulaminie i zostało przeze mnie przetoczone to w mojej opinii zostały rozegrane 2 sety a 3 się rozpoczął. Ile zatem setów zostało rozegranych? Według mnie 2. Na http://www.livesports.pl który defacto prowadzone jest przez bukmacherów, przy kreczu w 2 secie w ilości setów widnieje wynik 1:0, w przypadku kreczu w 3 secie widnieje wynik 1:1...

mirgosik 727

mirgosik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typ: Djokovic wygra turniej @~2.40 (betclic, expekt póki co) 7/10

Są plotki na Twittterze, że Jelena Ristic będzie rodzić, więc Novak raczej pojedzie do Monaco, a nie Szanghaju. Radzę, zagrać szybko jak ta informacja się potwierdzi na zwyciestwa w turnieju Nadala, Federera i Murraya po kursach powyzej 6,0 zanim spadną do 2,0-4,0 na największych faworytów.

U 170

użytkownik-80336

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
GRANOLLERS M - LU Y-H TYP 2 ✅✅✅
kurs 1.74, Pinnacle
godz. 8.30

Panowie grali ze sobą dwukrotnie na nawierzchni twardej, 05.08.2014 oraz 20.08.14, gdzie ostatnio Lu wygrał gładko, 6:1 6:2.
Lu wydaje się być w lepszej dyspozycji, passa dwóch przegranych z rzędu powinna zostać dziś przełamana, a Marcel wydaje się nie mieć patentu na Lu, który powinien zabiegać Hiszpana, a nawierzchnia działa na korzyść Tajwańczyka. Nie wydaje mi się, żeby ich gra w przeciągu miesiąca znacznie się zmieniła, a oglądając poprzedni ich pojedynek, przewaga Lu była ogromna, dla odważniejszych proponowałbym DW: 2:0 dla Lu. Tajwańczyk jest precyzyjniejszy i bardziej stabilny, tutaj widzę spore value kursowe.
Ja wchodzę grubo, polecam !
EDIT: Zgodnie z planem, 3:6, 7:6, 2:6. Gładka wygrana Lu, szkoda tylko straconego seta, związanego z dobrą dyspozycją serwisową Marcela

andre@ +9 Punkty
tie-break +3 Punkty
walt +1 Punkty
plmati +2 Punkty
Status
Zamknięty.