>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - San Jose, Rotterdam & Costa do Sauipe 8.02-14.02.

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Tournament Name: SAP Open
Dates: 08.02.2010-14.02.2010
Prize Money: $ 531,000
http://www.sapopentennis.com/index2.html

Tournament Name: ABN AMRO World Tennis Tournament
Prize Money: € 1,150,000
http://www.abnamrowtt.nl/index.cfm?lang=1

Tournament Name: Brasil Open
Prize Money: $ 442,500
http://www2.uol.com.br/tenisbrasil/brasilopen/

Zapraszam do dyskusji jak i pisania analiz. :spokodfhgfh:

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Huta Galung - Sijsling @ 1.91 ✅ 3/6 3/6
Decydująca faza kwalifikacji do 500stki w Rotterdamie tak się ułożyło że dwie dzikie karty z Holandii będą walczyły o awans do MD. Huta Galung to zawodnik który przez pewien okres dzielił i rządził w Holenderskim świecie lecz przyszedł taki okres gdzie pod rząd seryjnie przegrywał obojętnie z kim w challengerach czy to np. z Muzenozem, Crivoiem, Jorquera, Galvanim itd. seria trwała aż około 10-12 spotkań dopiero po tym czasie Holender zniknął z challengerów na długi okres i budował formę na nowo w Futuresach gdzie na początku też nie wychodziło mu to tak pięknie ale ostatnio wygrał pod rząd trzy Satelitki. Sijsling jak każdy Holender wysoki, opierający się na serwisie i jakiś mocniejszych zagraniach z fh, chociaż też chłopak potrafi zagrać nieraz bardzo dobrze taktycznie ale ogólnie Holenderski tenis od lat jest jak z fabrycznej taśmy chłopcy 185cm+, mocny serwis plus jakiś swój możliwy atut i są wrzucani w świat tenisa. HFT jak i organizatorzy turnieju w Rotterdamie wiedzą i widzą kto najbardziej potrzebuję dzikich kart do ATP&#39;ków by pomóc trochę bardzie chłopakom by się wybić. H2H 3-2 dla Huty ale to już nie są te czasy gdzie Jazzman pokonywał seryjnie ze swojego kraju każdego czy był to Hasse, De Bakker, Middelkoop czy inny krajan. Sijsling jest to zawodnik który nie spala się psychicznie, wie co powinien grać i nie raz już pokonywał kogoś którego można ograć z czołówki challengerowskiej. Najbliższym przykładem jest wczorajsze spotkanie z Krzysiem Rochusem, dzisiaj myślę że nie będzie żadnego sentymentu dla Jessiego i bardziej na MD zasługuję według mnie Igor.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bohli, S - Seppi 1.40
Szwajcar to zecydowanie challangerowiec, od czaus do czasu zagra w turniejach ATP ale zazwyczaj kończy sie to 1 r ???? W tym sezonie to praktycznie jego pierwszy turniej wiec za duzo o jego dyspozycji nie da sie napisac. Jednak bez watpienia to Włoch bedzie dyktować tutaj warunki! Seppi po 5 setach pozegnał sie z AO, dosyć niespodziewanie sprawił taki opór Isnerowi, w tym turnieju mysle, ze naprawde tac go na wiele. Bohl nie mozna sprawić tutaj problemów, mam nadzieje ze Włoch zagra na swoim poziomie wtedy o wynik jestem spokojny ????
Tipsarevic J. - Mayer F. 1.45
Tipsa łatwa porażka z Berrerem w tym tygodniu. No ale Niemiec w naprawde swietnej formie, pierwszy wystep na hali.. można wybaczyć. Tutaj zaczyna sie prawdziwe granie. Florian naprade dobrze zaprzentował sie na AO, przegrał dopiero z Del Potro, ale zazwyczaj gra w challanegarch tam niezle wyniki ale w turniejach ATP juz idzie mu średnio. Licze, iz Janek zagra na miare swoich mozliwości, i zacznie wreszcie wygrywać!
Poza tym to Luczak jeszcze kurs około 2,30 biore w ciemno! Pozdrawiam ????

krol-julian 0

krol-julian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dent - Bogomolov 1 1,4
Dent moim zdaniem zdecydowany faworyt tego spotkania.Turniej rozgrywany na szybkiej nawierzchni w hali. Największy plus Denta to bardzo mocny serwis który przez prawie całe spotkanie sięga 190-225 km/h . Bardzo ładna gra pod siatką i zarówno wiele kończących uderzeń z głębi kortu.
Ventura - Gimeno 2 1,7
Ventura swoje najlepsze lata już za sobą. Gimeno zawodnik typowo ziemny prezentuje się bardzo solidnie na tej nawierzchni. Ventura może powalczyć przez 1 set i to wszystko na co będzie go stać. Już w pojedynku z Mello widać było że nie ma wiele do zaoferowania.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Andujar - Volandri @ 1.80 ✅ 5/7 6/7
Finałowa runda kwalifikacji do turnieju w Brazylii. Pippuś zawsze wie gdzie jechać do turniejów ATP żeby mieć szansę awansu do głównej drabinki. Ostatnio pamiętne kwalifikacje to te do Bukaresztu gdzie w finałowej rundzie pokonał Kubota. Wiele osób skreśla Volandriego chociaż nie jest jeszcze taki wiekowy, a druga sprawa to, to że jest kojarzony jest wraz z Davydenko jako pierwszoplanowi zawodnicy którzy handlują swoimi spotkaniami. Makaroniarz jest owszem cwany kiedy trzeba ale przy tak wyrównanych kursach biorę jego jako osoba która powinna wygrać spotkanie. Co do Andujara to był dla mnie osobą jako trzecia siła Hiszpańska na challengerach pewnego czasu po RRH czy GT ale jednak wiele, wiele bardzo ważnych spotkań lub tam gdzie był faworytem nie mógł udokumentować zwycięstwem jak i tutaj zwycięstwa ma naprawdę męczone. Myślę że Włoch zna słabości Hiszpana i będzie nęcił dzisiaj rywala aż do skutku.
Machado - Pashański @ 1.75 ✅ 6/1 5/0 krecz Pashańskiego
Kolejny pojedynek kwalifikacyjny, mówiąc otwarcie miejsce Pashańskiego w turnieju ATP to będzie prawdziwa zbrodnia. A Machado to nie jest zwykły przebijak i dosyć dobry talent ale czas szybko leci i to już minęły dwa lata od wspaniałego spotkania z Dasco na USO gdzie Portugalczyk przegrał 7/6 6/7 4/6 7/6 0/6 i dopiero w ostatnim secie kwalifikant z Portugalii fizycznie nie wytrzymał trudu całego spotkania. W tamtym sezonie dużo nie grał ale tutaj broni punktów z II r. więc Portugalczyk który operuję lub na pewno operował bo widziałem go ostatni raz na Porsche Open z Gaudio wiec to jakieś pół roku temu, grał płaskim serwisem trudnym dosyć do odbioru gdzie na HC bardzo mu to pomagało jak i na challengerowca topspinowy fh był na dobrym poziomie. Pashańskiego widziałem też chyba tylko dzięki Polskim challengerom i jak dla mnie był to zwykły przebijak czekający na błąd jedynie czym mógł się szczycić to taki średniawy serwis który pomagał wygrywać w pierwszych rundach, tutaj nie widzę szans dla Serba który siedzi u latynosów ale większego zysku punktowego i pieniężnego z tego narazie nie ma i myślę że i w tym spotkaniu zejdzie z kortu jako przegrany.
Nieminen - Poerschke O21g @ 2.00 ✅ 3/6 6/3 6/2
Skusiłem się na jeszcze te jedno spotkanie bo na dziś oprócz kwalifikacji z Brazylii, miałem stawiać na wczorajszego mojego faworyta z Holandii lecz kurs ze Zverevem nie satysfakcjonuję, a przecież Zverev wygrać chyba kiedyś musi tak jak strzelba raz do roku sama wystrzeliwuję. Co do spotkania pierwsze co zobaczyłem to kto dostał dzikie karty w SJ zastanowił mnie Lars Poerschke. Amerykanie nie chętnie dają nie swoim graczom WCetki chyba że jest naprawdę solidny powód. Więc poszukałem w internecie i znalazłem Niemiec jest absolwentem Baylor University grał dla drużyny Baylor Bears gdzie w tej szkole był jednym z prawdziwej czołówki w college&#39;u jak i w rankingu NCAA chyba dużo osób zna te organizację, zrzesza ona uczniów i amatorów grających w Amerykańskich uczelniach, najbardziej znana jest chyba z futbolu amerykańskiego gdzie nie raz zawodnik który kończy szkołę, a jednak nie przechodzi do profesjonalnej gry podejmuję zawód lub coś innego i gra dla danej szkoły dalej to jeden z wymogów że trzeba być amatorem. Ale wróćmy do spotkania bo już dużo napisałem wstępu do dzisiejszego dnia jak i historii. Niemca nigdy nie widziałem ale właśnie przed WC do SJ chłopak dawał o sobie znać bo bardzo szybko, przebojowo wskoczył do trzeciej setki rankingu ATP. W tej krótkiej karierze pokonywał Bagnisa, Salamance, Alunda, Capdeville&#39;a czy De Voesta na pierwszy rzut oka to gracze którzy nie mają większego aktualnie pomysłu na grę lub po prostu Niemiec to prawdziwy łowca lekkiego dołka meczowego gdzie w każdym spotkaniu taki przeważnie występuje, a jednak Jarkko po kontuzji to nie ten sam typ człowieka. To już nie jest ściana która odbija każdą piłkę, to nie psychika człowieka z północy twarda, zimna i stanowcza. Ostatnie porażki z Serrą czy z Lu napawa mnie optymistycznie że jednak Niemiec jak i Fin pokryją linię gemową jakimś widowiskowym wynikiem po trzech setach lub w jednym secie będzie tiebreak, mam jedną obawę że szybciej tego spotkania może nie wytrzymać człowiek z północy niż Niemiec, ale liczę jak to jestem nauczony na dobre spotkanie jak to w USA.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Greul - Montanes 2 1.30
Albert świetnie zaczął sezon grając na hardzie więc pozostaje liczyć że na ziemi również nie będzie gorzej i spokojnie odprawi przeciętnego szwaba. Na takich kursach nie ma się co rozpisywać bo na pierwszy rzut oka hiszpan to zdecydowany faworyt

Phau - Chardy 1 2.80
Tutaj kurs trochę zastanawia. Phau to solidny tenisista. Wszak warunki fizyczne ma przeciętne (175 cm) to potrafi dobrze serwować jest dosyć szybki i lubi atakować. A Chardy ? Od jakiegoś czasu na kortach nic mu nie idzie. Jest kompletnie bez formy i wątpię żeby się przełamał. Powinien kilka tygodni potrenować bo nie wróże mu nic dobrego. Oglądałem mecz Niemca z Rajevem Ramem w zeszłym tygodniu i mimo że przegrał spotkanie po dwóch tiebreakach to pokazał się z dobrej strony i z taką grą powinien odprawić francuzika

LLodra - Chiudinelli 1 1.75

Tutaj gram intuicyjnie, więc jeśli się mylę to niech więksi znawcy tenisa ode mnie poprawią mój typ. Z tego co pamiętam Llodra to głównie deblista ale hard na hali to chyba jego ulubiona nawierzchnia. Zerknąłem sobie na jego poprzednie turnieje właśnie w Roterdamie i widzę że nawet nieźle mu tam szło zwłaszcza 2 lata temu kiedy ograł Davydenkę. Chiudinelli w tym sezonie gra dość słabo więc uważam że ulegnie Francuzowi , ale mogę się mylić

wlodar 204

wlodar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Thiemo De Bakker - Jan Hajek 1 1,60
To może być turniej, w którym De Bakker - nadzieja holenderskiego tenisa, udowodni, że jest bardzo blisko opuszczenia challengerowego levelu. Zresztą kalendarz jego występów na najbliższe miesiące jest wypełniony turniejami rangi ATP(Marsylia,Dubai,Indian Wells, Miami), a to znak, że czuje się coraz pewniej, że to przełomowy sezon. Zresztą, jego pojedynek z Roddickiem podczas AO, pokazał, że jego aspiracje są uzasadnione.
Nie róbmy z Jana Hajka strasznego leszcza, w kontekście innych nawierzchni niż clay, nie liczmy, że to będzie łatwy dla Holendra mecz, ale tym razem, na dodatek na holenderskiej ziemi, na niespodziankę bym nie liczył.
Zestawiając ich style gry, atutem Czecha jest sprytna i inteligentna defensywa, która sprawia, że kolekcjonuje punkty po błędach rywali. Na wiele prezentów ze strony Thiemo liczyć jednak nie powinien, bo to zawodnik, który potrafi cierpliwie budować akcję, a przy tym dobrze wybiera momenty ataków, generując sporą agresję.

W moim temacie mały bonus ;)
http://forum.bukmacherskie.com/f35/kort-otwarty-dla-publicznosci-forum-bukmacherskie-version-38804.html

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chela - Łuczak @ 2.04 ⛔ 6/7 6/3 6/4
Jak dla mnie to okazja pierwszych rund w tym tygodniu, a jeszcze nikt nic nie napisał. Nie naciskam czy nie mówię żeby Łuczak zdobył się tutaj na nie wiadomo co, ale jednak rywala w I. r. ma wyśmienitego do pokonania. W H2H jest zachowana czysta karta. Chela to oczywiście nie jest ogórek ale od paru lat jednak odstaję już od poziomu ATP, gdzie Łuczak wreszcie się tutaj jakoś komponuję wyśmienity serwis jak na mączkę jak i gra z polotem i pomysłem, a za to Chela strasznie nierówny serwis ma bardzo mocny lecz jednak u niego jest straszna sinusoida w polu za dużo argumentów nie ma, a na pewno mniej od Australijczyka kurs z serii śmiesznych i godnych polecenia.
Gil - Andujar @ 1.65 ✅ 7/6 6/2
I kolejny pojedynek gdzie szanse są tutaj też lekko zawyżone przez bukmacherów, wczoraj u Andujara potwierdziło się że w ważnych momentach nie potrafi grać mówi o tym *5/3 w pierwszym secie, dwa razy prowadzenie w drugim secie z przełamaniem jak i *4/1 w tiebreaku i swoje dwa podania, po tym wszystkim Hiszpan przegrywa jak wiemy z Volandrim ale jednak zostaję LL w tym turnieju ale myślę że nie na długo. Gil to jeden z zawodników z których obserwowałem z dwa, trzy lata temu na challengerach kiedy tylko był gdzieś stream i po tym zawodniku było widać chęć walki, pomysł na grę i to w krótkim czasie zaprocentowało u filigranowego Portugalczyka gdzie nie tak późno po wybiciu się nęcił bardzo długo Nadala na nawierzchni twardej ale w jakim turnieju to już nie pamiętam, a był od razu skazywany na pożarcie, a potrafił się odgrywać. Tutaj Portugalczyk ma bardzo dużą szansę na awans z zawodnikiem który nie zasługuję nawet na LL po spotkaniu z Włochem myślę że tutaj Hiszpan już tak wielu szans nie będzie miał jak z Volandrim i polegnie szybciej niż wczoraj.

jkula 2

jkula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Tak sie zastanwialem ostanio nad wystawionymi kursami na spotkanie Łukasza Kubota z O.Hernandezem ( 1,5 - 2,5 ). Rozumiem ze Polak ostanio dobre zawody rozgrywa, forma wysoka jak nigdy a poza tym gra na ulubionej nawierzchni ale czy Hernandez to taki cienias co by mu tak niewielkie szanse dawać w tym starciu. Przyznam szczerze ze nie wiem jaka jest ulubina nawierzchnia Hiszpana ale słabsze wyniki odnotowane w ostanich czasach były bardziej podyktowane kalibrem przeciwników niż samą formą zawodnika.
Byłby ktoś może w stanie przedstawić jakąs konkretna analizę odnosnie tego spotkania albo podac konkretne argumenty przemawiające za którymś z panów. Mimo wszystko będe kibicował Łukaszowi ale czy zeczywiście warto na niego stawiać jakąkolwiek kase ?
Pozdrawiam

salva 22

salva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kubot/Marach - Hernandez 0./Montanes
Typ: 1
Kurs: 1,41
Po pierwsze Kubot/Marach są typowymi deblistami w porównaniu do swoich rywali. Jednak para Hernandez/Montanes gra już ze sobą od jakiegoś czasu. Ich wyniki są beznadziejne na 6 ostatnich spotkań wygrali tylko 1. Oni dostają praktycznie od byle kogo. Natomiast Kubot/Marach po słabszej końcówce tamtego roku wracają na właściwy tor. W tym roku wygrali już jeden turniej w Santiago. Wprawdzie poziom zawodników na tamtym turnieju nie był klasy światowej, ale pokonali nawet solidna parę deblistów. W tym turnieju jak i w ostatnim są wystawieni z numerem 1. Pieniądze w tym turnieju też nie są małe do zarobienia. Uważam, że będą chcieli wygrać ten turniej. Czy tak się stanie? Nie wiem, ale żeby to uczynić, muszą wygrywać z takimi rywalami. Ja dziś nie widzę nic innego jak czysta 1.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Widzę bardzo małą aktywność w wątku jakby nikt tenisa nie typował ;)

Phau - Berankis 1 1.70

Mimo wszystko bardzo trudny mecz do przewidzenia. Obydwaj tenisiści pokonali w pierwszej rundzie wyżej notowanych rywali. O ile Niemiec z Francuzem Chardym uporał się zgodnie z planem o tyle już bardzo niski Berankis (175cm) wyrzucił za burtę zawodnika gospodarzy Robbiego Ginepri. Jankes jednak w tym roku nie grał olśniewająco i w san jose tylko kontunuował złą passę. Phau jest bardzo solidnym tenisistą w miarę szybkim lubiącym atakować posiadającym w miarę niezły serwis. Z graczami w swoim zasięgu potrafi wygrywać , a że Berankis jest sklasyfikowany dużo niżej (o ile pamiętam 3 setka ATP) to niemiec powinien spokojnie wygrać

M 28

mitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę bardzo małą aktywność w wątku jakby nikt tenisa nie typował ;)

Phau - Berankis 1 1.70

Mimo wszystko bardzo trudny mecz do przewidzenia. Obydwaj tenisiści pokonali w pierwszej rundzie wyżej notowanych rywali. O ile Niemiec z Francuzem Chardym uporał się zgodnie z planem o tyle już bardzo niski Berankis (175cm) wyrzucił za burtę zawodnika gospodarzy Robbiego Ginepri. Jankes jednak w tym roku nie grał olśniewająco i w san jose tylko kontunuował złą passę. Phau jest bardzo solidnym tenisistą w miarę szybkim lubiącym atakować posiadającym w miarę niezły serwis. Z graczami w swoim zasięgu potrafi wygrywać , a że Berankis jest sklasyfikowany dużo niżej (o ile pamiętam 3 setka ATP) to niemiec powinien spokojnie wygrać
Berankis moze jeszcze urosnie ????
Zgadzam sie, ze jest to bardzo trudny do przewidzenia mecz, ale jesli mialby wybierac, bo ktos by mi przystawil pistolet do skroni to pstawilbym jednak inaczej niz ty. Mimo wszystko uwazam, ze Ginepri to lepszy zawodnik niz Phau a Ricardas dosc latwo sie z nim uporal. Chardy natomiast jest kompletnie bez formy. Poza tym... Wszyscy czekaja az talent berankisa ekspoludje. Moze nadszedl juz czas?

jelinek 126

jelinek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zastanawiam się nad spotkaniem J.Benneteau - M.Berrer 2. Niemiec od miesiąca w wyśmienitej formie wygrywa prawie wszystkie mecze przegrywając ostatnio w Finale po dość zaciętej walce z Marinem. Kurs zachęcający. Dlatego pytam o wasze spostrzeżenia. Czy warto inwestować środki na Niemca?

G 40

gunslinger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie to bardzo niepewne spotkanie.Ale skłaniałbym sie bardziej ku francuzowi,świetnie gra na tej nawierzchnii w 1 rundzie pokonał Ljubicica który moze nie jest teraz w najlepszej formie,ale z pewnoscia to zwyciestwo dodało mu pewnosci siebie.Berrer rzeczywiście jest w wysmienitej formie od pewnego czasu,ale zastanawiam sie czy wytrzyma fizycznie trudy grania tylu meczów w tak krótkim czasie.Jak dla mnie ten mecz no bet.

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Dla mnie natomiast Benneteau jest zdecydowanym faworytem. Co prawda odchudzony Berrer świetnie zaczął sezon ale każdy organizm potrzebuje odpoczynku. Berrer męczył się już z Clementem a Benneteau to moim zdaniem zdecydowanie lepszy tenisista od swojego rodaka o czym świadczy gładka wygrana z Ljubą.
Jak dla mnie 90% na zwycięstwo Benneteau (Berrer trzeci tydzień gry po Hellbronie i Zagrzebiu gdzie osiagał finały)

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Hej hej kto tam sie zna lepiej na dyspozycji deblistów może mi odpowiedziec czy Ako na deble Hassa/Stefanek i Kubota/Marach wypali w ich najblizszych meczach kursy po 1,20 i 1,40 tenisistów wiadomo kojarze, ale pytam w sensie czy można polegać na deblach,że pewniejsze typy wchodzą? Pozdrawiam
eee już zaczeli grac chyba, ale odpowiedziec i tak mozna jesli chodzi o ta niezawodność deblów.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Melzer J. - Seppi A. 1.50
Krótko. Melzer swietna forma, lubi hale. Seppi słaby sezon, wygrał zaledwie 3 mecze i to niżej od siebie notowanymi zawodnikami. Ich ostatnie spotkanie jednak skonczyło sie wygraną Seppiego i to 6:2,6:0! Miało to miejsca na mączce, teraz Jurgen zrobi wszystko aby sie zrewanzować...

marchi 9

marchi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
100 % zgody co do Melzera, dorzucam Querreya z Dentem. Widziałem mecz pierwszej rundy Querreya, wyglądał dość mocno. Nie wyszło mu w AO, a wiadomo, że to gracz z ambicjami na top20 ATP. Tym samym sądzę, że zarówno w San Jose jak i Memphis za tydzień zrobi minimum jako rozstawiony gracz czyli 1/4.

G 40

gunslinger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co sądzicie na temat meczu Malisse-Russel ?? Zastanawia mnie czemu taki wysoki kurs na Belga,pokonał nienajgorzej dysponowanego Stepanka,w AO fantastyczny mecz z Almagro.Natomiast Russel chyba nic wielkiego nie gra,zwyciezł turniej w Honolulu ale zbyt dobrych rywali tam nie miał.Także jak dla mnie Malisse po 1.75 to prawdziwy prezent.Chyba że czegoś nie wiem ?? ????

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hanescu - Mello @ 1.50 ⛔ 5/7 3/6
Wreszcie chyba czas na Victora żeby osiągnął jakiś QF/SF na #250tce która rozgrywana jest na mączce gdzie najlepiej czuję się na niej Rumun, ma atuty na HC ale jednak aż tak tego nie wykorzystuję jak na mączce. Przeciwnik przy stylu gry Rumuna i osiągnięciach Wampira mizerny jest to Ricardo Mello który co miał osiągnąć raczej osiągnął i nie myślę żeby wybuchł tutaj fantastyczną formą. W H2H 0-0 więc czas dobrze zacząć sezon na mączce jak i w tym pojedynku dla Rumuna, myślę że większych problemów z Brazylijską dziką kartą nie powinien mieć, a kurs jest dosyć strawny.
Phau - Berankis @ 2.09 ✅ 6/7 3/6
Pojedynek challengerowskiej rutyny z powiewem nowej jakości. Chociaż Ricardas ma dopiero 19 lat to długo czekałem na w ogóle jakiś występ w ATP Tour Litwina któremu należy się gra na przynajmniej Tretornach czy częściej na turniejach ATP bo przewyższa inne promowane strasznie talenty jak Dimitrov, Young, czy Dolgpolov. Co do poprzednich spotkań Phau wykorzystał słabość i coraz większe staczanie się Chardiego, Berankis trochę więcej powalczył i to na równym poziomie i tutaj widzę szanse Litwina który tyle giftów Niemcowi nie da, a sam Niemiec nie jest mistrzem w swojej klasie. H2H 1-1 i jednak widać że Ricardas już kiedyś potrafił wygrać więc przy nabraniu chociaż trochę więcej doświadczenia powinien powalczyć z Niemcem o swój najlepszy wynik w karierze profesjonalisty który jak narazie będzie nabijał co rundę wyżej ponieważ aktualnie jest to najlepszy wynik.

Status
Zamknięty.