>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Pekin & Tokio, 03-09.10.2011

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
China Open

Miejsce: Pekin (Chiny)
Data: 03.10.2011-09.10.2011
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: hard
Pula nagród: $2,100,000
Oficjalna strona: http://www.chinaopen.com.cn/

Rakuten Japan Open Tennis Championships

Miejsce: Tokio (Japonia)
Data: 03.10.2011-09.10.2011
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: hard
Pula nagród: $1,100,000
Oficjalna strona: http://rakutenopen.rakuten.co.jp/

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Berrer - Jones @ 1.48 8/10 ✅ 63 46 62
Jeśli Niemiec zagra gdzieś w kwalifikacjach do półmastersów spróbuje gry na niego, chłop ma aktualnie forme, potrafi ładnie pograć jednoręcznym bh na tych nawierzchniach, przy siatce świetny mecz z Angolem, ostatnio w tak dobrych obrotach widziałem Niemca z dwa lata temu w Chennai.
Słowa dotrzymuje jak i rywal z dobrą bazą na szybkie nawierzchnie, ale jak najbardziej do ogrania przez Michiego.
Berrer wybrał kwalifikacje do Tokio, drabinka dosyć fajna bo później Beck/Chiudinelli przy aktualnej formie Niemiec może spokojnie grać swoje i nie myśleć że brama jest otwarta do półmastersa, bo może to wyjść mu tylko na złe.
Jones dobry i mocny serwis, płaski fh jak się ogląda Aussiego najbardziej kuleją krosy z dwóch skrzydeł chociaż widać pracuje nad nimi ale właśnie tutaj może być furtka dla Niemca by zdobywać punkty.

corona 49

corona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
???? Marsel Ilhan - Florent Serra - 1.60 ✅ 7:6 6:2

W ostatniej rundzie kwalifikacyjnej do turnieju rozgrywanego w Pekinie (ATP 500), zmierzą się zawodnicy z Turcji oraz Francji. Wg mnie faworytem tego spotkania jest młodszy Ilhan. Zajmuje on w tej chwili 113 miejsce w rankingu ATP, a był już nawet 87. Mierzący 190 cm wzrostu, słynie z bardzo dobrego serwisu, lubi grać zarówno na hardzie jak i ziemi. Po drugiej stronie Serra, który ostatnio słabiutko spisuje się w całym cyklu. Swoje najlepsze lata ma już za sobą, czasem błyśnie w jakimś challengerze ale nic po za tym. Jak dla mnie kurs w granicach 1.60 na Turka się opłaca.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gystlik +3 Punkty (Z Ciebie dobry zawodnik będzie.)
gregor07 +1 Punkty
wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na jutro proponuję Isner w meczu z Ljubicicem. Isner nie grał od US Open, więc musi być wypoczęty, zatem może bombardować znowu asami. Ljuba dotarł az do finalu w Metz, gdzie poległ z Tsonga, ale po drodze w zasadzie miał tylko Mullera którego ograł 7-6 7-6. Mysle ze wiekowy Ivan nie będzie w stanie zagrać dwóch turniejów pod rząd, a Johny będzie na pewno zmotywowany. Pierwszą rundę w Pekinie powinien przejść.

Z 96

znafca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis, ATP Beijing
Data: 04.10.2011 12:30
Spotkanie: John Isner - Ivan Ljubicic
Typ: 0-2
Kurs: 4.57
Bukmacher: PinnacleSports
O godzinie 12:30 na turnieju w stolicy Chin dojdzie do spotkania dwóch tenisowych drwali w pierwszej rundzie. Po jednej stronie stanie mierzący 2.06 m - obdarzony niewiarygodnie skutecznym serwisem Amerykanin John Isner, natomiast po drugiej stronie siatki znajdzie się jego rywal, przeżywający drugą młodość Chorwat Ivan Ljubicic. W roli faworyta wystąpi Big John, który prezentuje w ostatnim czasie bardzo wysoką formę, wygrana na turnieju w Winston-Salem i ćwierćfinał Wielkiego Szlema to rezultaty ostatnich występów Amerykanina. Isner był w gazie, ale jego dyspozycja stoi pod znakiem zapytania, ponieważ ostatni swój mecz rozgrywał właśnie podczas US Open, tj. 9 września - ćwierćfinał z Andy Murray&#39;em. Z kolei Chorwat miał okazję grać w finale turnieju ATP 250 we francuskim Metz, gdzie jego rywalem był Tsonga, Ljubicic pokazał się z dobrej strony, ostatecznie przegrywając po 2.5-godzinnej grze. Turniej odbywał się całkiem niedawno, bo finał mieliśmy tydzień temu. Co ciekawe, panowie nie mieli jeszcze okazji ze sobą grać, mimo że obaj są wysoko w rankingu i teoretycznie powinno być dużo okazji do pojedynku. Pytanie, jak Ljubicic poradzi sobie z serwisem Isnera i to samo w drugą stronę. Zdecydowanie lepszy return ma Chorwat i tutaj upatruję jego największą szansę, wiadomo że będzie miał duże problemy z serwisem Amerykanina, ale co cechuje Ljubicicia, otóż jest on niezwykle opanowanym tenisistą. Świetna dyspozycja serwisowa Isnera wyprowadza niektórych jego rywali z równowagi, a ja jestem wręcz przekonany, że Ljubicic nie złamie się ani na chwilę i właśnie dzięki mocnej stabilizacji psychicznej będzie zwycięzcą tego spotkania w dwóch setach.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest możliwość oglądania z Pekinu, trzeba tylko pare rzeczy pokombinować, natomiast będą na 100% streamy z obydwóch turnieju od czwartku

hell/

Od Czwartku mecze zarówno z Pekinu i Tokio na sportklubach i SuperTennisach.

lukascash +6 Punkty (za wypowiedzi w temacie o wyborach)
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Berdych &amp; Tipsarević @ 1.63 8/10 ⛔ 62 60, 67(6) 76(3) 57
Myślą przewodnią tego dubla jest walka tych dwóch graczy o Masters w Londynie. Berdych przy swojej aktualnej pozycji rozdaje karty bo najwięcej zależy od niego jeśli będzie trzymał się długo w turniejach miejsce TOP8 spokojnie zabukuje.
Czech chociaż uważam go za schematycznego gracza, jeśli jest regularny nawet starymi schematami potrafi wygrać mecz, a co dopiero mówić o Kolbie który tak naprawde już dawno nie liczy się o walce jakiś chociaż TOP30 czy o jakieś zwycięstwa z samą czołówką, aktualnie jest to tak blady zawodnik jak Seppi czy Hanescu którzy też mieli epizod otarcia się o pierwszą trzydziestkę.
Tipsarević ma niezłe pole startowe na 500tce ponieważ Almagro jak i Simon odpadli już z turnieju, Soderlinga zabraknie tu jak i w Szanghaju więc liczy się każdy. Serb kiedyś mówił że jeśli ma jakieś duży cel do zdobycia np. DC lub gra z kimś poważnym np. Federer czy Berdych potrafi się zmobolizować, a przyznaje się do tego że jeśli gra z kimś z niskim rankingiem bardzo często traci koncentracje w tym sezonie jego sentencja wychodzi idealnie, nawiązując do tego Tipsarević może dołączyć do swojego kumpla Djokovićia w Londynie, ale musi jeszcze troche punktów zdobyć, a w poprzednim tygodniu zgarnął całą pule jeśli teraz troche posiedzi może podskoczyć w miejsce już alternatywne jako rezerwowy do Londynu, a przeciez będzie jeszcze przynajmniej jakaś 250tka do wyboru, 500tka w Bazylei lub Walencji i kończący sezon Master 1000 na kortach Bercy.
Krótka wzmianka o Tursunovie po cichu liczyłem na niego tydzień temu lecz Rosjanin jest bezbarwny, nijaka porażka z Troickim wyniki bardzo słabe może Rosjanin liczy na turnieje u siebie choć 250tki to jednak z atmosferą jak i punktami do obrony, bo aktualnie nie widać u niego ikry.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Verdasco - Cipolla DW 2:1 @ 4,33
Tak na szybko i krótko. Verdasco nie gra nic nadzwyczajnego, jeśli Włoch się postara i wespnie się na wyżyny swoich umiejętności to z małą liczbą szczęścia urwie seta Hiszpanowi. Kurs kuszący i warto według mnie zaryzykować. Ponadto Cipolla ograł Dolgopolova, a ten do pionków nie należy, więc czemu nie i tym razem miałby nie urwać seta...

nolito +3 Punkty (świetny typ, brawo :])
lutek +1 Punkty (niezły typ ;))
snoopdogg +6 Punkty (BRAWO ZA ŚWIETNY KURS.)
grzeg232 235

grzeg232

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przyladek Canaveral
Spotkanie: I.Ljubicic - F.Mayer
Typ: Ile gemów zostanie rozegranych w pierwszym secie? 11 lub więcej
Ja uważam, że faworytem jest Ljubicic. Znakomity serwis no i o wiele lepsza gra na twardych nawierzchniach to na pewno jego atuty. Mayer chyba jednak woli wolniejsze korty. Ostatnio wygrał w Bukareszcie, a w finale był też w Monachium, a więc na kortach czerwonych. Ljuba bez sukcesów w tym roku, no chyba, że za takowy uznać finał ostatniego turnieju w Metz, gdzie przegrał z Tsongą 1:2. Jeśli chodzi o spotkanie Ljubicica i Mayera to spodziewam się wyrównanego boju i tiebreaków. Ljubicic z racji serwisu nie pozwala przeciwnikom na wiele szans na przełamanie, w pierwszej rundzie w turnieju w Pekinie Gabashvilemu dał 3 szanse i wszystkie co ciekawe przegrał, ale też miał 14 asów i 81% wygranych punktów po 1 podaniu. Mayer wygrał z Ramosem, miał tylko 1 asa, ale 82% wygranego 1 podania. Ljuba w ostatnich meczach 5 meczach aż 3 razy w 1 secie grał conajmniej 12 gemów. Mayer tylko raz, ale w tym spotkaniu obaj wysocy panowie pewnie postawią na swój serwis i spodziewam się tiebreaka już w 1 odsłonie.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Chiudinelli - Stepanek @ 4,5
stawka: 6/10
króciutko bo mecz lada chwila.
dobre value. Szwajcar wraca do dobrej dyspozycji, ograł Berrera i Garcie Lopeza. Jego styl gry średnio pasuje Radkowi, który nie gra już tak dobrze jak kilka miesięcy temu. Grali ze sobą 2 razy - raz wygrał Marco, za drugim razem był blisko ale skreczował. Szanse uważam za bardzo wyrównane dlatego biorę ten piękny kurs.

macieqleo +7 Punkty (też mi wpadło w oko)
T 0

trk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
Nie wiem czy w ogole gdzieś w necie byla transmisja live ale chciałem zapytać czy oglądał ktoś Tipse z Tursunovem ?
Co poszło nie tak ? Czy Tipsa był słaby czy Tursunov taki mocny ? Hell pisze, że Tursunov jest bezbarwny co można było zobaczyć w meczu z Troickim. Zgadzam się z tym bo również widziałem ten mecz i byłem przekonany że 1.22 to super kurs ale jednak było inaczej.
Zastanawiam się czy nie zagrać jutro Giraldo + 1.5s po kursie 1.50 co o tym myślicie ? Podobno Giraldo jest lepszy z głębi kortu.
Druga sprawa to mecz Andersona z Montanesem. Ma ktoś jakieś propozycje ? W dziale kupony ze statami dobrze typujący user 5567 gra to za grubszą kase i też się na tym zastanawiam ale nie wiadomo co tam u Montanesa.
pzdr
trk
edit:

No i ostatecznie puściłem Giraldo +1.5s i Andersona za 260 PLN po 1.69 ( kurs na Giraldo spada ). Taki duet można w pinn. złożyć z większym ako ale ja akurat nie miałem możliwości.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tipsarevic się źle czuje, jest na lekach

gdybym to wiedział przed meczem...

milan78 +1 Punkty
dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przed meczem pisał na twiterze, że nie może spać ????
Od jutra będą streamy w bukach.

M 16

masterp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trk: Montanes od dawna jest cieniem samego siebie, ale każdy w końcu odbija się kiedyś od dna... Typ na Giraldo jest dobry, ale nie widziałem dzisiaj Tursunova, więc też ciężko być obiektywnym...

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy w ogole gdzieś w necie byla transmisja live ale chciałem zapytać czy oglądał ktoś Tipse z Tursunovem ?
Co poszło nie tak ? Czy Tipsa był słaby czy Tursunov taki mocny ? Hell pisze, że Tursunov jest bezbarwny co można było zobaczyć w meczu z Troickim. Zgadzam się z tym bo również widziałem ten mecz i byłem przekonany że 1.22 to super kurs ale jednak było inaczej.

Zastanawiam się czy nie zagrać jutro Giraldo + 1.5s po kursie 1.50 co o tym myślicie ? Podobno Giraldo jest lepszy z głębi kortu.

Druga sprawa to mecz Andersona z Montanesem. Ma ktoś jakieś propozycje ? W dziale kupony ze statami dobrze typujący user 5567 gra to za grubszą kase i też się na tym zastanawiam ale nie wiadomo co tam u Montanesa.

pzdr
trk

Montanes ostatnimi czasy strasznie nierówny. Na clayu, który należy do jego ulubionej nawierzchni ostatnio słabe wyniki, to tymbardziej na hardzie w starciu z Andersonem nie widzę u niego większych szans. Wydaje mi się ,że &quot;under&quot; w tym meczu jak najbardziej na miejscu.

Pozdrawiam

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Berdych T. - Verdasco F 1,40
Kurs na pewno nie rozpieszcza, ale i tak gram ten mecz. Berdych to absolutna światowa czołówka, w Azji walczy aby utrzymać się w top8 i zagrać w turnieju mistrzów... Verdasco do dawna nic specjalnego, męczy się nawet z takimi średniakami jak wczoraj z Cipolą z którym stracił seta. Spodziewam się wyrównanego meczu, jednak nie widzę argumentów przemawiających za Hiszpanem.
Polecam też na jutro Fererro...

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Butorac/Rojer - Haase/Troicki @ 1.50 8/10 ⛔ 46 26
Egzotyczna para aktualnie kręci się wokół Londynu, wyprzedzając nasze gwiazdy które odpadły tutaj od razu.
Haase jak i Troicki w singlu odpadli w debla na koniec sezonu nawet nie ma co szukać, a świetną formę psychiczną podtrzymuje Holender który po porażce z Nieminenem teraz poległ z Giraldo i liczę na identyczny scenariusz jak w Bangkoku czyli porażka w singlu później w debla, spakowanie się i wylot na kolejny turniej.

robel 153

robel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ivan Ljubicic - Mikhail Youzhny 2:1✅✅✅
Typ: 1
Kurs: 1.77✅✅✅
Pinnacle Sports

Przeglądając dzisiejszą ofertę z tenisa według mnie jedyny bet do pogrania:

Ljubicic to zawodnik posiadający silny serwis, dobre drugie podanie, dobry klasyczny bechand , wiec najlepsze wyniki osiąga na nawierzchniach szybkich, w jego przypadku najlepsze wyniki osiąga w hali. Jużny według mnie predyspozycje nawierzchniowe ma podobne do Chorwata, z bilansu spotkań bezpośrednich wynika że nie ma sposobu na Ivana(bilans 7:1). W tym roku na hardzie obaj panowie nie szaleją, Rosjanin na tej nawierzchni chyba najlepszy wynik w tym roku(przeszedł Almagro i Lopeza). Według mnie Chorwat obecnie w lepszej dyspozycji, US Open w 2 rundzie porażka z Nalbandianem, Metz finał, kurs 1.77 zachęcający.

wojas +5 Punkty
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typ na Ferrero wydaje się być całkiem niezłym &quot;underdogiem&quot;. Widać, że bardzo solidnie przykłada się do tego turnieju, w pierwszym meczu z Belluccim jak i dzisiejszym z Granollersem udowodnił swoje umiejętności serwisowe poza tym bardzo dobrze radzi sobie w dłuższych wymianach i pomimo wieku na prawdę kondycyjnie wytrzymuje nawet kilku-godzinne spotkania, co potwierdza m.in jego niedawny mecz na US Open z Monfilsem, który trwał prawie 5h a mimo to zdołał go wygrać. Tsonga ostatnio rozgrywa mnóstwo meczy, praktycznie turniej za turniejem. Dzisiaj w miarę pewnie wygrał swój mecz z bardzo przeciętnym Chińczykiem Zhangiem, jednak w drugim secie potrafił sprowadzić go do zaciętej walki. Ferrero na pewno potrafi walczyć z graczami o wiele wyżej w rankingu niż on, a nawet te mecze wygrywać co udowodnił w ostatnim szlemie, gdzie wygrał z Monfilsem i później stoczył bardzo wyrównany mecz z Tipsarevicem. Dlatego sądze, że z Tsongą ma duże szanse uwzględniając jego przykładność i formę w tym turnieju.

Juan Carlos Ferrero @3,72 / Pinnacle

wojas +5 Punkty
Status
Zamknięty.