>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Miami, 25.03.2009 - 05.04.2009

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

Miejsce: Miami, USA
Ranga: ATP World Tour 1000
Rozmiar drabinki: S-96 D-32
Nawierzchnia: Hard
Pula nagród: $4,500,000
Strona www: www.sonyericssonopen.com
2008
Singiel: [4] N Davydenko (RUS) d. [2] R Nadal (ESP) 6:4 6:2
Debel: [1] Bryan/Bryan d. [4] Bhupathi/Knowles 6:2 6:2

olisadebe7 36

olisadebe7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kort tenisowy
Isner - Oli Rochus @1,4
John robi systematyczne postepy. Poprawił pracę nóg i jak na swój wzrost jest, można powiedzieć, zwinny. Świetne podanie, dobry wolej. Rochus powoli gaśnie. Ciężko będzie mu mijać młodszego kolegę. Siła zdecydowanie po stronie Amerykanina. Gra kombinacyjna dla Belga, ale po tym, co Isner pokazał w meczu z Monfilsem, Rochus nie powinien zajść mu za skórę.

Dent - Dabul @1,3
Bardzo ciesze się z powrotu Taylora na światowe korty. Serwis, dobry atak i siatka - to jego żywioł. Dabul to typowy, leworęczny ceglarz. Jest leworęczny, niski. Widziałem go w Pradze, ma dobrą pracę nóg, ale nie ma siły w uderzeniu. Serwis nie robi krzywdy rywalowi, raczej rotacyjny. Jedyne co można zaliczyć na duży plus to regularność. Na cegle liczy się ona potrójnie, na twardych niestety pojedynczo.

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Bellucci T. - Chiudinelli M.
Kurs : 1,45 BAH
✅✅✅

Thomaz rośnie na ogromny talent w świecie tenisa. Mimo że tym sezonie większość meczy rozgrywał na ziemi, to w ostatnim meczu na hardzie z świetnym Lopezem Feliciano pokazał pazur(6:7, 6:7). W pierwszym gemie wygrywał 4:0, ale zabrakło motywacji.
Myśle, że młody brazylijczyk nie będzie miał problemu z wyeliminowaniem szawajcara.
Chiudinelli w tym sezonie sprawił ogromną niespodzianke wygrywając z Ivo &quot;drewnem&quot; Karloviciem. Kolejne mecze nie były już tak udane.
W tym meczu nie licze na niespodzianke, a na pewną wygraną brazylijczyka.

Ten typ prawdopodnie połącze z Isnerem, ale z analizą wyprzedił mnie przedmówca.
Pozdrawiam:spokodfhgfh:

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Thomas Johansson - Flavio Cipolla
typ: 1
kurs: 1.86
bukmacher: unibet

Świetny serwis i dobra gra przy siatce poparta doświadczeniem zarówno singlowym jak i deblowym kontra typowo &quot;clayowe&quot; przebijanie Włocha. Szwed ma już najlepsze lata poza sobą, ale utrzymuje stabilną, przyzwoitą formę pozwalającą na zwycięstwa z przeciętniakami takimi jak Flavio. Cipolla ostatni wartościowy wynik na hardzie osiągnął podczas AO wygrywając 3-1 z kontuzjowanym Tursunowem. Ostatnio było tylko i wyłącznie źle, gładkie porażki z Djokoviciem i Giraldo. Stawiam na dwa krótkie sety i pewne zwycięstwo Johanssona.

pierwszy set 6-4, dwa następne tragiczne w wykonaniu Szweda i porażka 1-2 ????

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Youzhny Mikhail - Chardy Jeremy - 2 ⛔

Dzisiaj w turnieju w Miami spotykają się Rosjanin z Francuzem, Misza od jakiegoś czasu ( tak naprawdę od zawsze) ma problemy z koncentracją, notuje wyniki które śmiało można było nazwać sensacjami jak np: odpadnięcie w pierwszej rundzie AO ze Stefanem Koubkiem czy z tunieju w Zagrzebiu z Gabaszwilim również w pierwszej rundzie a już chyba każdy pamięta mecz w którym rozbił sobie głowę rakietą bodajże w tamtym roku.Serwis ciągle ma, jest ogromnie waleczny i ambitny, ale tak naprawdę ten gracz nie może nam (publiczności) więcej zaoferować, sypie piłkami po autach i często nie potrzebnie się podpala.
Co do Jeremiasza bardzo dobrze zaczął sezon, mimo odpadnięcia w pierwszej rundzie w turnieju w Doha z Petchnerem to wielu turniejach docierał bardzo daleko, m.in. ćwierćfinał w Sydnei czy finał w Johanesburgu, pokonywał Stepanka, Andrieieva i Ferrera, pozatym Francuz najlepiej radzi sobie na hardzie a właśnie na takiej nawierzni będzie rozgrywany dzisiejszy pojedynek :spokodfhgfh:

Na to zdarzenie w Pinnacle jest kursik 1,71

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nuevo Mestalla
Zgadzam sie z przedmowca Bardzo dobry kurs na Chardego z ktorego nie warto nie skorzystac powinien oscylowac w granicy 1.4 ???? . Ogladalem jego pojedynek z Mardym Fishem w Indian Wells i bylem pod ogromnym wrazeniem. Osobiscie postawilem na Fisha i wsciekalem sie na Chardego ze tak dobrze gra i nie da sie pokonac ???? . Zrobil co mial z Fishem a nastepnie po zacietej walce przegral z wielka forma poczatku tego roku Ferrerem. Obecnie znajduje sie na 45. pozycji w rankingu i wielkimi krokami zbliza sie do pierwszej 10. i z taka gra moze wiele osiagnac. Kursy juz spadaja ????

Youzhny - Chardy 2
Bet-at-home 1.6

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Starace - Vassalo - 2 @ 2,37 bet365 ✅
Jak dla mnie kursy powinny być ustawione odwrotnie, ewentualnie po 1,8, więc można korzystać:spokodfhgfh: Zdecydowanie lepiej w tym sezonie spisuje się Argentyńczyk który legitymuje się w tym roku bilansem 8W 6L zaś Włoch 4W 8L a we wszystkich meczach które rozegrali między sobą jest 5-1 Dla Potito.
Starace bardzo chimeryczny, brak mu mocnej psychiki, jak już mu nie idzie to sobie odpuszcza, nie ma w nim takiego typowego fightera a najbardziej lubi występować na mączce, mecz rozegrany będzie na hardzie.
Vassallo może również nie zadziwia formą ale w moim mniemaniu prezentuje ją na znacznie bardziej ustabilizowanym poziomie, dotarł nawet do półfinału w Acapulco a w innych turniejach sprawiał nie małe problemy wyżej notowanym rywalom chociażby Djokoviciowi czy Almagro.
Jak dla mnie zwycięstwo Vassallo:spokodfhgfh:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Stefan Koubek - Albert Montanes 1 @ 1.50 ⛔ ( 4:6, 6:7 )
Stefan to drobny, dużo biegający tenisista. 32-latek miał niedawno problemy z plecami, na szczęście wrócił do grania w tenisa i zdecydowanie odzyskuje powolutku dawną dyspozycję. Co go charakteryzuje? Niezły fh, bh z drobnym podskokiem, no i ogólnie lubi sobie pograć czasem jakiegoś dropika. Monti? Hiszpan ma fatalny sezon, na prawdę aż żal patrzeć na jego wyniki, mając w pamięci niezłą grę Alberta w poprzednim sezonie. Monti gra jednoręczny bh, to taki typowy przebijacz, biega nawet na hardzie metr-dwa za końcową linią kortu, odbija i odbija...na pewno nie jest efektownie grającym zawodnikiem. Jest niedoceniany, to fakt, ale z solidnym na każdej nawierchni Koubkiem powinien przegrać.

Janko Tipsarevic - Jose Acasuso 1 @ 1.50
✅
(6:4, 4:6, 6:3 )
Bardzo ciekawe spotkanie, którego faworytem jest lepiej grający na szybkich kortach Serb. Janko to przede wszystkim świetny serw, bardzo solidna gra z głębi kortu i sporo kończących uderzeń. To gracz o ogromnym potencjale i beznadziejnej psychice. Potrafi wygrać z najlepszymi, żeby dzień później dostać srogie lanie od jakiegoś &quot;ogórka&quot;. Chimeryczny jak chyba nikt w całym Tourze. Patrząc na tegoroczne wyniki Serba, można pomysleć że jest raczej marnie. Ale tak na prawdę, oprócz porażki z Warburgiem w belgradzkim challengerze i może przegranej z Belluccim, wszyscy jego pogromcy to zawodnicy z absolutnej czołówki : Berdych, Cilic, Hewitt czy Nadal ( ten zbił Tipsa jak malutkiego chłopca ???? ). Jednak niezła gra w bardzo mocno obsadzonym challengerze w Sunrise pozwala mieć nadzieje na lepszą grę Serba w najbliższym czasie. Jego rywal, Jose Acasuso, miał dopiero co kłopoty z plecami, skreczował z tego powodu na IW. Czuczo to raczej zawodnik dobry na cegłę, chociaż serwem na pewno będzie sprawiał spore kłopoty Tipsareviciowi. Acasuso ma spore możliwości, jednak jest często bardzo nieregularny. Spotkanie może wydawać się no-betowe...ale mam dobre przeczucie odnośnie Tipsarevicia. Jest zdecydowanie lepszy na hardzie od rywala, co powinien dziś zademonstrować na korcie.

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
North Side
No Prasa ja całkowicie sie nie zgodze z typem nr 1. Za 30 minut ten mecz i moim zdaniem za drobną kase warto łapać po 4.1 kurs na 2-0 dla Alberta. To prawda że póki co w tym sezonie nie gra fenomenalnie, chociaż oglądając jego ostatni mecz z Murrayem już miewał przebłyski starej formy. Koubek już chyba bardziej pogra dla rekreacji a nie dla wyniku, zupełnie nie podoba mi sie jego gra szczególnie pomysły na korcie żeby po przeciętnym 2ndzie lecieć na oślep do siatki. Montanes co najważniejsze strasznie poprawił pierwszy serwis i już nie ma sie co bać o głupie 55% winning pointów z 1go serwisu u Montiego. Naprawde pod względem umiejętności Montanes powinien dziś zjeść Austryjaka i pisząc o 2 metry za kortem można nawiązywać do Vassalo ale nie do Montanesa , nie przesadzajmy ;) Dziś gładkie 2 za 2.35 a dla bardziej odważnych dw 2-0 dla Alberta! Pozdrawiam :-D

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Google.pl
2009-03-27 02:30, ATP Masters Miami (USA) - twarde, Świat
Igor Kunitsyn (RUS) - Guillermo Canas (ARG) ( Zakład na sety )
Typ: 2-0 dla Kunitsyn
Kurs: 2,75
Buk: Expekt

W nocy z czwartku na piątek czasu Polskiego bukmacherzy dają kolejny &quot;bonus&quot;, tak na pewno można powiedzieć o kursach na Rosjanina Igora Kunitsyna który w ramach 1 rundy turnieju ATP Miami podejmować będzie Argentyńczyka Canasa. Mój typ na ten mecz to zwycięstwo Igora 2-0 w setach. Na początek może troszkę o zawodnikach. Canas jest sklasyfikowany na 89 miejscu w rankingu ATP i z każdym turniejem idzie w dół, co jest spowodowane tym że ma już swój wiek 32 lata a na tenisiste to sporo. Igor jest 37 rakietą świata, ma 28 lat. Może najpierw zacznę od zawodnika z Argentyny. Canas ostatnio jest kompletnie bez formy, przegrywa mecz za meczem a gra w tenisa już mu nic nie przynosi. W tym sezonie Canas wygrał 1 mecz a grał w sumie 7. Jest to fatalny bilans a jak dołożyć do tego że wygrał mecz ledwo co w Australian Open z Niemcem Kindlmmanem 3-2 w setach to powstaje obraz słabego zawodnika. Ogólnie Canas w tym sezonie nic nie pokazuje zdobył tylko 4 gemy w sezonie. Po za 3 wymienionymi z Niemcem wygrał seta z 271 w rankingu ATP Veicem. Guillermo nie radzi sobie przegrywa nawet z m.in. ( 132 w rankingu Guccione 2-0, 271 w rankingu Veic 2-1 ). Ogólnie już od kilku lat Canas słabnie. W ostatnich 15 meczach wygrał tylko z Kindmanem i z Seppi. Zanotował 13 porażek. Bilans setów 7-31. Nic dodać nic ująć. Jego rywal prezentuje się całkiem dobrze. W tym sezonie często zachodzi wyżej niż 1 rudna ( Indian Wells 2 runda, Sunrise 1/8, Memhis ćwierćfinał ). W tym sezonie wygrał 5 meczy a przegrał 7. Jednak pokonał już m.in. Spadea 2-0, Andreev 2-1, Vassalo 2-1. Jak widać tracił sety ale i wygrywał. W 7 porażkach zdobył 4 gemy. Bilans o wiele lepszy od rywala. Ostatnio w Indian Wells łatwo pokonał Spadea 2-0 ( 6-3,6-4 ), który jest podobnie w rankingu do Canasa. Typ 2-0 dla Rosjanina bardzo możliwy.

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dent Taylor - Almagro Nicolas - 2 @ 2 Expekt ⛔

Jeden z przypadków gdzie ranking jest bardzo mylący, 467 Taylor Dent zmierzy się z Nicolasem Almagro który zajmuje 20 pozycje w rankingu ATP, z prostego punktu widzenia zwycięzca nasuwa się sam, ja jednak uwarzam że będzie to bardzo zacięty mecz z uwagi na to że sam turniej rozgrywany jest w kraju Denta dodatku na hardzie co jest jego ulubioną nawierzchnią, zaś Almagro wprost ubóstwia clay a w ich pojedynkach jest 1-0 dla Amerykanina w dodatku wygrał on mecz właśnie w Stanach właśnie na hardzie, jednak jeśli popatrzeć na jego tegoroczne osiągnięcia i przegrane z Deliciem, Widomem czy Zverevem to dlaczego miałby wygrać z Almagro.
Almagro to już znana i uznana marka, w tym roku wygrał turniej w Acapulco który był rozgrywany na mączce w finale pokonując Monfilsa.
Hiszpan ma naprawdę dobry serwis i jest bardzo waleczny, co jest bardzo ważną rzecza w tym sporcie.
Myślę że tak bardzo faworyzowany przez gospodarzy Dent odpadnie dzisiaj z turnieju:spokodfhgfh:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie popieram typ kolegi uprzedziłes mnie z analizą ???? na Amerykanina juz tak 2 runda to duze osiagniecie, na Almagro jest taki kurs bo ostatnio grał tylko na cegle(z bardzo dobrymi wynikami) ale na hardze rowniez potrafi grac i z takim Bentem poradzi sobie mysle bez wiekszych problemów....

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Youzhny Mikhail - Berdych Tomas - 2 @ 1,93 Pinnacle ✅

Co tutaj robi Rosjanin? Chyba coś mu sie pomyliło i niechcący wygrał z Chardym w poprzedniej rundzie, jeszcze raz podkreślę, Misza przegrywa wszystko i ze wszystkimi, brak motywacji, systematyczności i jakichkolwiek wyników które kazały by mysleć że odmieni to się w najbliższym czasie, przegrywał z Lopezem, Troickim, Hanescu, Hernychem, Gabashwilim czy Koubkiem, brak serwisu, brak uderzeń kończących, Misza naprwdę wpadł w dołek, coprawda ograł Tomasa w tym roku w Marsylii, ale uważam że to akurat przyspoży dodatkowej mobilizacji Czechowi.
Berdych piekelnie mocny serwis co może okazać sie czynnikiem decydującym w tym meczu, Misza naprawdę będzie musiał sie sporo napocić żeby zagrozic Berdychowi podczas jego gemów serwisowych.
Czech docierał już do finału w Sunrise przed tygodniem, ograł Ginepriego i Wawrinkę podczas AO i chyba każdy wie jak wiele sprawił trudności Federerowi w 1/16 tegoz turnieju.
Dla mnie dziś krajan Topolanka Win :spokodfhgfh:

bmt 0

bmt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Makowiska
Safin, M - Hernandez, Oscar+1,5✅
typ: 2
kurs: 2,15
buk: unibet
Kolejna próba zaatakowania przeze mnie handi na outsidera. Wybrałem spotkanie tych dwóch zawodników, ze względu na być może chwilowy przebłysk formy Hernandeza. Dwa lata starszy Oscar w poprzedniej rundzie ograł Ljublicia który w tym sezonie pokonywał już nie byle kogo bo m. in. Ancicia, Gillesa, Andreeva. Sam Hernandez też nawet nieźle sobie radzi pod koniec kariery. Myślę że dziś powalczy. Utytułowany Safin w tym sezonie nie błyszczy formą. Ostatnia przegrana z młodym Isnerem chwały mu nie dodaje. To że znalazł się w drugiej rundzie to chyba tylko zasługa tego że jest rozstawiony. Gra rekreacyjnie, jak kiedyś powiedział bardziej dla przyjemności niż dla pieniędzy. W pojedynku z dość wiekowym Hernandezem jest faworytem. Od bardzo dawna nie oglądałem meczu z nim. Ostatni bodajże w Pucharze gdzie przegrał z Hernychem. Liczę dziś na małe potknięcie Marata w jednym secie bądź nawet porażkę w pierwszym pojedynku tych panów.
Udany początek dnia;)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Youzhny Mikhail - Berdych Tomas - 2 @ 1,93 Pinnacle

Co tutaj robi Rosjanin? Chyba coś mu sie pomyliło i niechcący wygrał z Chardym w poprzedniej rundzie, jeszcze raz podkreślę, Misza przegrywa wszystko i ze wszystkimi, brak motywacji, systematyczności i jakichkolwiek wyników które kazały by mysleć że odmieni to się w najbliższym czasie, przegrywał z Lopezem, Troickim, Hanescu, Hernychem, Gabashwilim czy Koubkiem, brak serwisu, brak uderzeń kończących, Misza naprwdę wpadł w dołek, coprawda ograł Tomasa w tym roku w Marsylii, ale uważam że to akurat przyspoży dodatkowej mobilizacji Czechowi.
Berdych piekelnie mocny serwis co może okazać sie czynnikiem decydującym w tym meczu, Misza naprawdę będzie musiał sie sporo napocić żeby zagrozic Berdychowi podczas jego gemów serwisowych.
Czech docierał już do finału w Sunrise przed tygodniem, ograł Ginepriego i Wawrinkę podczas AO i chyba każdy wie jak wiele sprawił trudności Federerowi w 1/16 tegoz turnieju.
Dla mnie dziś krajan Topolanka Win :spokodfhgfh:
Typu nie negują, bo spotkanie dla mnie to no bet, ale każdy może mieć swój punkt widzenia. Tyle że tak tendencyjnej analizy już dawno nie widziałem. Piszesz że Misza przegał na IW z Troickim. Skreczował, to raz, i grając z kontuzją osiągnął wynik 5:7, 1:2. Berdych za to nie będą kontuzjowanym, na tym samym turnieju grał z Troickim. I co? Wspaniały rezultat 3:6, 1:6 chluby mu nie przynosi. Jak możesz zapomnieć o tym w swojej analizie? Piszesz że Youzhny przegrwywał z Feliciano Lopezem. Pytanie co z tego? Feliciano to bardzo dobrze serwujący zawodnik, który niejednemu lepszemu od siebie wiele krwi napsuł. Dlatego przy porównianu, że Berdych wygrał w tym roku z Gineprim ( który jest stary i nic nie gra ) to żaden argument. Czemu nie napisałeś, że Berdych przegrał z 16-letnim Dimitrovem pare tygodni temu? Wymieniasz porażki Youzhnego, a to Dimitrov jest tenisistą, który może dopiero w przyszłości będzie groźny, teraz robi jeszcze masę błędów i nie przystoi zawodnikowi klasy Berdycha przegrywać z młokosem. Aha, H2H 5-3 ( a właściwie 5-2, bo raz z powodu kontuzji do meczu Rosjanin w ogóle nie przystąpił ) na korzyść Youzhnego, to też chyba pokazuje, że Misza potrafi grać z Berdychem. Youzhny szuka zagubionej gdzieś formy, Berdych pograł co,ś z zeszłym tygodniu, ale Sunrise to był dziwny turniej, grali po dwa mecze dziennie, nie obrazuje on na pewno do końca formy zawodników. Moim zdaniem lepiej to spotkanie odpuścić i tyle ????

F 0

filweb

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ja myślę podobnie - nie widziałeś meczu Jużny - Chardy na żywo ( tak sądzę, bo nigdzie nie było streama, chyba, że live:p) i po samych statystykach nikt z nas nie jest w stanie okreslić, w jakiej formie aktualnie znajduję się Jużny, może w spotkaniu z Francuzem były już jakieś przebłyski dawnej, dość wysokiej formy? Jak dla mnie wygrana z Chardym to już trochę, Francuz jest ostatnio w dobrej formie, wygrywał z Fishem czy Ferrerem. Tomas Berdych pierwsze dwa sety meczu AO z Federerem grał jak natchniony, wręcz rewelacyjnie, gdyby taka dyspozycja utrzymywała się dłużej to jego wyniki wyglądałyby trochę inaczej, po AO Tomas tryumfował tylko w Davis Cup na dywanie. Szczerze mówiąc ciężko stwierdzić, który tenisista jest teraz w lepszej (gorszej?) formie.
Jak dla mnie NO BET ten mecz i popieram wszystkich, którzy grają Almagro.
Prasa - co to jest Sunrise? Jakiś &quot;De Luxe&quot; Challenger?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kiefer N. - Santoro F. (-1.5/+1.5)✅
typ: 2
kurs: 1.50
bukmacher: Bet-At-Home

Turniej:ATP Series Miami(USA)

Analiza:Myślę ze bukmacherzy niedoceniaja Dziadzia Santoro, który pomimo swojej starości gra bardzo dobrze,Szczególnie na Hardzie,a na takiej wlasnie nawierzchni rozpocznie się o godzinie 15:00 polskiego czasu dzisiejsze spotkanie obydwoch Panow.Fabrice raczej po tym sezonie i wojazach po calym swiecie zakonczy kariere o czym sam mowil w niektórych wywiadach i na pewno będzie ja chcial zakonczyc w jak najlepszym stylu zeby mowiono o niej ze byla wieloletnia i bogata w sukcesy chociaz juz tak jest i nic tego nie zmieni,W 1 rundzie dziadzia pokonal bardzo dobrego brazylijskiego tenisiste mlodego pokolenia specjalizujacego się glownie na nawierzchni ceglanej Thomaza Bellucci’ego w 3 setach po dosc dobrym spotkaniu z obu stron,Fabrice wygral ten pojedynek z mlodym tenisista doswiadczeniem,Teraz może cos o Niemcu...Nicolas Kiefer bo o nim mowa nie pokazal w tym roku jeszcze nic imponujacego....rozegral 6 spotkan,4 z nich przegral,2 zakonczyly się jego zwyciestwem,Pokonal Bobby’ego Reynolds’a w Indian Wells i Austriackiego tenisiste Jurgena Melzera,Przegral z Roddick’iem,Hrbaty’m,Hewitt’em i Blake’iem.W H2H pomiedzy tymi zawodnikami jest 2:0 dla Niemca,Jednak ja mysle ze obecnie w delikatnie lepszej formie jest Francuz i to on przechyli dzis szale zwyciestwa na swoja strone chcac się na koniec kariery zrewaznowac za 2 porazki z przed lat,ja jednak gram dosyc asekuracyjnie zwiekszajac prawdopodobnosc typu,sadze ze jeśli Santoro ma przegrac to spotkanie to na pewno nie w 2 setach,powalczy i w najgorszym wypadku będzie 2:1 dla Kiefera!!Mój typ Fabrice Santoro +1,5 Seta

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Lopez M./Nadal R. - Montanes A./Robredo T
typ ???? W 2:0
kurs: 2:00
bukmacher:Bet-At-Home

Analiza:Analiza bedzie troche w szybkim tempie poniewaz spotkanie zostanie zablokowane za okolo 20 minut,W mojej opinii bez dwoch zdan faworytami sa tutaj Rafa i Lopez,jest to już dobrze zgrany duet co w deblu ma nie male znaczenie,przeciwnicy graja razem po raz pierwszy!!Kurs wart zagrania zdecydowanie!!Polecam!!Mój Typ-Lopez M./Nadal R DW 2:0!!:spokodfhgfh:

bmt 0

bmt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Makowiska
Roddick, A - Junqueira, D⛔
typ: powyżej 18,5 gemów
kurs: 2,15
buk: unibet
Druga już dzisiaj moja tenisowa analiza, głównie z nudów ale może coś z tego będzie. Ostatni mecz dzisiejszego dnia na turnieju w Miami. Nie ma co mówić o klasie obojga rywali, ponieważ dzieli ich przepaść. Wszystko wskazuje, że na dzisiejszym dniu skończy się przygoda Diego. Andy walczy w turnieju o najwyższe cele. Jednak jak to zwykle bywa, faworyci nie lubią się przemęczać na początku turnieju. Zakładając wygraną Roddicka w 2 setach, musi oddać rywalowi minimum 7 gemów. Wynik 6-3, 6-4 będzie dla mnie idealny. Myślę, że jest on możliwy. Roddick nie musi w tym meczu nic udowadniać, musi po prostu wygrać aby przejść do następnej rudny. Wygranie po jednym serwisie rywala w secie będzie wystarczające. Dodając do tego, że Junqueira wyjdzie na kort z chęcia walki, linia gemowa jest ustawiona dość nisko. Statystyki także przemawiają za moim typem. Roddick w tym roku z rywalami pokroju Diego tylko raz wygrał grając mniej niż 18,5 gema. Typ bardzo rekreacyjny, takie najłatwiej wchodzą;)

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
Spotkanie: Jurgen Melzer (AUT) - Janko Tipsarevic (SRB)
Typ: 2
Kurs: 2.04
Buk: Bwin
Polecam bo z mojego rozeznania to Bwin pomylił faworytów. Kurs na serba jest zdecydowanie zawyżony, zwłaszcza że moim skromnym zdaniam Tipsarevic spokojnie wygra ten mecz i spodziewałem się tu znacznie niższego kursu. Wydaje mi się ze 1.5 byłoby odpowiednie na serba w tej konfrontacji...

Status
Zamknięty.