D
3,2K
Niby tak jest, ale dziś z Lopezem wyszedł z naprawdę dużej opresji - mecz wydawał się przegrany a jednak Cilic wyciągnął, więc może na trawie się chłopak przebudzi.Co do Cilica to on ma słabą psychę, zryty beret.
Niby tak jest, ale dziś z Lopezem wyszedł z naprawdę dużej opresji - mecz wydawał się przegrany a jednak Cilic wyciągnął, więc może na trawie się chłopak przebudzi.Co do Cilica to on ma słabą psychę, zryty beret.
Tak się składa, że ja widziałem jak Del Potro pokonał Malisse'a, no i: pierwszego seta Belg zawalił w TB psując dwa prościutkie drive volleye. W drugim dał Argentyńczykowi prawdziwą lekcję tenisa na trawie, a trzeciego miał na wyciągnięcie ręki, ale znów dała o sobie ułomność umysłu X-Mana, który dwa razy wypuścił z rąk przewagę przełamania, a w 12 gemie sam się przełamał robiąc trzy błędy, a na koniec dostał winnera z returnu.Litości !! DelPo to drewno !!?? Tu już przegiąłeś po całości ???? Chyba nie widziałeś, jak DelPo pokonał znakomitego Malisse tutaj... Rozumiem, że podniecasz się grą Hewitta ale jutro dostanie baty jak nic... Owszem Hewitt pokonał Bułgara, bo ten zagrał słabo, Querrey też poległ ale seta ugrał, DelPo to najwyższa półka i porównywanie takiego gracza do "drewna" na prawdę nie przystoi!! Jutro wg mnie Juan pokona gładko Hewitta. Wątpię, żeby Australijczyk zagrał kolejne spotkanie na dobrym poziomie. 1.50 jakie w tym momencie daje Pinnacle biorę z pocałowaniem ręki !!
Jutro po południu Haas Tommy gra z Monfils Gael i jak myślicie warto atakować Francuza? Kurs na niego to ponad 2,00, widziałem pierwszym jego mecz jak grał z Raonic Milos i Francuzowi w tym meczu praktycznie wszystko wychodziło, co prawda Haas jest wyżej w rankingu ale wydaje mi się, że Francuz w tej turniej wszedł z dużymi ambicjami i myślę, że warto będzie grać na niego po kursie 2,20.
14/06/13 14:45
Haas T. - Monfils G. 2
Kurs: 2,20
Federer R. vs Haas T. 1.22 Bet365
Youzhny M. vs Gasquet R. 1.44 Bet365
Hewitt L. vs Cilic. M 1.66 Bet365
Murray A. vs Tsonga 1.36 Bet365
Kurs ~~ 4zł Stawka: 100zł win 400zł
Federer - nie ma co się tutaj rozpisywać. Uwielbia grać na kortach trawiastych. Pokazał dzisiaj klasę pokonując Niemca 6:0 6:0.
Gasquet - prawda jest taka, gdyby przegrał tie-breaka to by odpadł z turnieju. Jednakże stawiam jutro na niego. Youzhny nie wytrzymie tego meczu psychicznie.
Cilic - kolega /\ up ładnie opisał.
A. Murray - zostawię bez komentarza.
Dziękuje za ostrzeżenia dla adminów, którzy byli za Del Potro. ????