>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Indian Wells, 08-18.03.2012

Status
Zamknięty.
openprotennis 26

openprotennis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dobry turniej duzo $ do zgarniecia w roznych etapach wiec mobilizacja zawodnikow bedzie na najwiekszym poziomie. Najwyzej rozstawiony Gil(1) ktorego czeka nielatwy mecz z Kuznetsovem dla mnie total NOBET. Za to kilku faworytow widac golym okiem, Kamke trafil na latwiejszego rywala , Ebden, Chiudinelli. Nie widzi mi sie Andreev ze Smyczkiem ciekawy kurs na handi na Tima. Z innych zawodnikow widze po dobrym kursie Golubeva noi przede wszystkim Bobyego Reynoldsa. Wyjatkowa oferta w typie na jego dokladny wynik 2.55 na 2:0 a spokojnie moze to ugrac. Matosevica bedzie czekal trudniejszy 2 mecz przed ewentualnym turniejem glownym podobnie w przypadku Golubeva ktory w wypadku wygranej zmierzy sie z Niemieckim dobrym zawodnikiem Phau. Turniej glowny zapowiada sie bardzo ciekawie ale to w swoim czasie ...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pawel76-71927 +1 Punkty (dzięki za Reynoldsa i Matosevica)
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Elias, G - Matosevic, M 1,27✅
Fajny kurs na podbicie ako. Matosevic życiowa forma, w niedziele pierwszy finał turnieju ATP. Wiele się tu o nim pisało na forum, że drewniak itp wszystkie te historie można włożyć między bajki. Niestety jest tu wielu śmiesznych specjalistów, którzy rzucają epitetami... Kangur ma dobre technikę, na pewno nie jest typem rzemieśnika, drewniaka. Nie pa poteznego serwisu, Fh... pokazał się w finale naprawdę z świetnej strony. Potrafi naprawdę wiele, takich grajków teraz pewnie będzie zjadał na śniadanie. Myśle, że własnie potrzebował takiego turnieju jak ten przed tygodniem. Niedługo pewnie będzie w pierwszej setce. Jego przeciwnik, jak może to gra na cegle, ale na hardzie również potrafi grać. Zaliczył finał challangera w Sao Paulo. Mam nadzieje, że Marinko będzie nadal na fali z zeszłego tygodnia i nawet się nie obejrzy a 1r będzie mieć za sobą.

dzipkis +1 Punkty
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pospisil - Rodriques @ 1.42 ✅ 75 36 75
Odpowiedni czas i rywal by Vasek wrócił do formy i szukał punktów by wskoczyć do TOP100.
Kanadyjczyk u boku doświadczonych Nestora, Niemeyera czy ze swoją młodą ekipą Polansky, Raonić dużo się nauczyli każdy z młodych Kanadyjczyków potrafi grać na wysokim i pewnym poziomie odnośnie każdej osoby.
Pospisil niezły deblista jak na tak młodego grajka lecz nie gra w tourze już w debla lecz skupia się na singlu.
2bh, mocny serwis i płaski fh niezłe atuty i nawet na tej hardcourt clay courts jak dużo osób mówi są to bardzo dobre narzędzia by wygrywac pojedynki.
Rodriques nie ma zbytnio żadnej solidnej broni, w tym sezonie bardzo mało spotkań i zarazem porażki lub kłopoty z Gicquelem, Pouillem, Kyrgiosem, nie napawa optymizmem przed kwalifikacjami do Mastersa.
Ram - Navarro @ 1.60 ✅ 64 62
Rajeev jesienią w hali był potworem jak zawsze, na początku sezonu dosyć słabo wybieraj turnieje pierw bardzo wolne korty w Chennai, następnie porażka na AO z Nielsenem i następnie challe czy kwale do innych 250tek w USA.
Rywal dzisiaj grający tą samą szkołę więc nikt nie będzie miał aż takiej przewagi lub broni z końcowej linii która jednego lub drugiego może wybić z rytmu, ale jeśli chodzi który jest lepszy w grze w której obaj się specjalizują jest to na pewno Rajeev może nie grający tutaj o sam awans do głównej drabinki lecz samo pojedyńcze zwycięstwo doda mu pare punktów.

piskor770 +1 Punkty
B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Również podpisuję się pod tym typem. Wydaje się, że nie ma innego rozwiązania jak zwycięstwo Marinko, forma jaką osiągnął australijczyk jest imponująca. Ostatnie 13 spotkań w dwóch turniejach i aż 12 zwycięstw. W pokonanym polu m.in. Karlovic, Sela, Bogomolov Jr. czy Gulbis robi wrażenie. Dziś przeciwnik niezbyt wymagający, wydaje mi się, że będziemy oglądać dwa krótkie sety. Proponuję:
Elias, G - Matosevic, M DW 0:2 1.75 Tobet ✅✅✅

eriksson88 16

eriksson88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znikad
Elias, G - Matosevic, M 1,27
Fajny kurs na podbicie ako. Matosevic życiowa forma, w niedziele pierwszy finał turnieju ATP. Wiele się tu o nim pisało na forum, że drewniak itp wszystkie te historie można włożyć między bajki. Niestety jest tu wielu śmiesznych specjalistów, którzy rzucają epitetami... Kangur ma dobre technikę, na pewno nie jest typem rzemieśnika, drewniaka. Nie pa poteznego serwisu, Fh... pokazał się w finale naprawdę z świetnej strony. Potrafi naprawdę wiele, takich grajków teraz pewnie będzie zjadał na śniadanie. Myśle, że własnie potrzebował takiego turnieju jak ten przed tygodniem. Niedługo pewnie będzie w pierwszej setce. Jego przeciwnik, jak może to gra na cegle, ale na hardzie również potrafi grać. Zaliczył finał challangera w Sao Paulo. Mam nadzieje, że Marinko będzie nadal na fali z zeszłego tygodnia i nawet się nie obejrzy a 1r będzie mieć za sobą.
Grałem Matosevicia na początku jego drogi po finał w Delray Beach i popieram tę argumentację, ale... Australijczyk w DB grał od kwalifikacji i zagrał osiem spotkań. Oglądałem finał z Andersonem i zauważałem u niego już pierwsze oznaki zmęczenia, abstrahując już od tego, że obaj zaczęli finał fatalnie (pięć pierwszych gemów to przełamania).
Moim zdaniem, po takim kursie typ nie do grania. Tym bardziej że jak zauważył Widzu Portugalczyk to może nie wyżyny tenisowego świata, ale zawodnik, który na hardzie umie grać. Mimo niespełna 180 cm ma dość interesujący, choć niestabilny serwis (kilka asów = kilka DF). W ciągu roku skoczył o 400 miejsc.
IMHO, no bet.
PS. Jeśli miałbym coś zagrać po porównywalnym kursie, to byłby Ebden w spotkaniu z Estrellą. Matt w tym sezonie zanotował już kilka ciekawych wyników, Estrella serwisem go na pewno nie zaskoczy, bo niby jak. Wszelkie argumenty po stronie Australijczyka. ✅

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Poza ewentualnym zmęczeniem, proszę o podanie choć jednego argumentu przeciwko Australijczykowi lub jak kto woli Bośniakowi Matusevicowi, bo niektórzy tutaj odpływają. Nieformalna różnica między nimi to jakieś 100 pozycji w ATP. Dajcie spokój. Z Selą pokazał, że może z top 50 grać jak równy z równym. Byle DF za dużo nie robił, grał agresywny tenis, mocne FH i regularne beki i wyrośnie z niego ciekawy gracz.

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Elias trochę argumentów do gry na hardzie posiada.
&quot;Z Selą pokazał, że może z top 50 grać jak równy z równym&quot; - to nie był mecz na poziomie top50. Masa błędów z obu stron, Sela momentami po prostu przebijał piłkę w środek czekając na błędy. Matosevic grał swoje i tyle. Defensywę ma marną, więc Elias z utrzymaniem serwisu powinien sobie dobrze radzić. Grałbym 5gemowy handicap, ale niestety Elias w tym sezonie zagrał najgorsze spotkanie na szczeblu chall. jakie dane mi było oglądać, więc odpuszczę (chociaż już w zeszłym tygodniu wyglądał lepiej, ale nadal sporo psuł przy kończących piłkach).

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Niektóre wymiany, zwłaszcza w pierwszym secie były ciekawe, szybkie, na dobrym poziomie. Sela to mimo wszystko solidny przebijak. Ale faktycznie, ciężko mi sobie wyobrazić go jako stronę defensywną. Zresztą widać było z Kevinem, że ma też problem z odbiorem mocniejszego serwu. Mam wrażenie również czasami, że chłopak ma predyspozycje do bycia Wawrinką2 wiadomo w jakim fachu.
No nic zobaczymy i dziękuję za normalną, rzeczową odpowiedź.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A. Delić - J. Silva
Typ: 1 @ 1,40
V. Pospisil - M. Rodrigues
Typ: 1 @ 1,40
Ako: 1,96

Na dziś kolejny mini kupon, gdzie stawiamy na faworytów po niezłym kursie. Pierwszy mecz na kuponie to pojedynek Delicia z Bośni i Silvy z Brazylii. Faworytem bez wątpienia w tym meczu jest Bośniak, obaj grają w Challengerach, ale zdecydowanie lepiej idzie tenisiście z Bałkanów. W ostatnim turnieju doszedł aż do finału, natomiast jego rywal nawet na nawierzchni ziemnej nic za wiele nie pograł. Silva to typowy &quot;ziemniak&quot; nie sądzę, żeby Delić mógł mieć jakieś większe kłopoty z ograniem Brazylijczyka.
Natomiast drugi mój typ to spotkanie Vanka Pospisila z nieznanym mi Francuzem, Rodriguesem. Ostatania forma Pospisila nie zachwyca, 5 porażek, ale kilka z nich to to naprawdę z mocnymi rywalami takimi jak Monfils czy Tsonga. Ostatnio dostał też od Ballereta, ale myślę, że dziś będzie wszystko w porządku, jest to dobry mecz na przełamanie się, biorąc także pod uwagę, że mimo, iż Francuz gra w Challengerach to i tak nie wygrywa za wiele, ale jeśli tak to tylko ze słabszymi od siebie.
Kupon wydaje mi się pewny, aczkolwiek wiele się działo nie raz w kwalifikacjach.

merengue +2 Punkty
eriksson88 16

eriksson88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znikad
Pomijając fakt, że mecz się toczy, co może relatywizować nasze stanowiska, ale od siebie napiszę, że jeśli mam grać kogoś po kursie 1.22 czy pochodnym, to wyłącznie jeśli nie mam żadnych konkretnych wątpliwości (a potencjalne zmęczenie do nich się zalicza). Jeśli jest chociaż jedna, to prawdopodobieństwo zdarzenia spada zdecydowanie poniżej 90 procent, więc typ jest nie do grania.
Poza ewentualnym zmęczeniem, proszę o podanie choć jednego argumentu przeciwko Australijczykowi lub jak kto woli Bośniakowi Matusevicowi, bo niektórzy tutaj odpływają. Nieformalna różnica między nimi to jakieś 100 pozycji w ATP. Dajcie spokój. Z Selą pokazał, że może z top 50 grać jak równy z równym. Byle DF za dużo nie robił, grał agresywny tenis, mocne FH i regularne beki i wyrośnie z niego ciekawy gracz.
Jak ktoś nadal uważa, że przygotowanie fizyczne nie ma znaczenia, to niech rzuci okiem na wynik zwycięzcy chelka we Florianopolis.

john-galt 0

john-galt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę dziwi mnie kurs na Rosjanina w spotkaniu Andreev, I - Smyczek, T. (1,65 - 2,18 Unibet). Ktoś umie wytłumaczyć aż tak wysoki mnożnik na zwycięstwo Andreeva?

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę dziwi mnie kurs na Rosjanina w spotkaniu Andreev, I - Smyczek, T. (1,65 - 2,18 Unibet). Ktoś umie wytłumaczyć aż tak wysoki mnożnik na zwycięstwo Andreeva?
1. Smyczek gra całkiem nieźle u siebie (zwycięstwo z Roddickiem, powalczył z młodym kangurem w drugim secie).
2. Andreev grał cały czas na mączce, nie wiadomo jak zagra przechodząc na hard.
Dla mnie no bet.

openprotennis 26

openprotennis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
i jest pewna niewiadoma SMyczek wygral z Melzerem ktory wczesniej wygral turniej ciekawe czy przypadkiem czy zagral dobry mecz nie ogladalem ale buki zasugerowaly sie m.in. samym nazwiskiem a MIDEL dobrze zuwazyles Igor gra na ziemi i teraz bedzie halo o co kaman ? Smyczek u siebie wierze w niego w tym meczu

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
F. Gil - R. Bemelmans 1 1,53 unibet
Niezły kurs na Gila któy moim zdaniem jest faworytem w tym meczu . Belg to przede wszystkim challengerowiec , zawsze grozny w hali i to tam odnosił małe sukcesy , na otwartym korcie już tak grożny nie jest , wczoraj męczył sie ze średnim kanadyjczykiem, a co najważniejsze jego serwis mu nie służyl a bez serwisu traci bardzo dużo ze swojej wartości . Co do Gila to jego forma ostatnimi czasy wydaje się nie być najwyższa , 2 ostatnie turnieje odpadał w 1 rundach , dobrze natomiast zaprezentował sie na AO gdzie doszedł do 3 rundy. Gil ma swoje argumenty na hardzie i mysle ze jego regularnośc sprawi spore problemów Rubenowi , Belg zapewne będzie chcial doczołgać sie do TB ale myśłe ze to mu sie nie uda . H2H też przemawia na korzyść Portugalczyka . Turniej duży i myśłe ze Gil zepnie sie i jeśli zagra to co potrafi to spokojnie to starczy na Bemelmansa , gdyby to była hala faworytem byłby Belg na Hardzie widze zdecydowany win Gila.

openprotennis 26

openprotennis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Gil w pierwszej rundzie zmiotl po prostu Kuznetsova z kortu jestem ciekaw jak ten mecz wygladal ale wyraznie Gil pokazuje ze bedzie grozny i na powaznie bierze gre i rowniez na niego stawiam jak koledzy mysle ze gladkie 2:0 mozna sie pokusic bo Bemelmans cos tam gra ale Gil przekonal mnie do siebie wystepem w Australii i rzeczywiscie ma cos ponad Challengerowcow. Kamke o malo nie wypadl z turnieju a teraz rywal trudniejszy bo Delic bedzie go kąsał serwisem a Kamke zapewny sie nie wydaje dla mnie NOBET. Podobnie jak pojedynek Ebdena z Ramem, Ebden faworyzowany ale dla mnie ryzyko podszyte jest, Rozstawiony Lorenzi(4) zagra z chlopakiem z Californii widac ze 20 latek ma zyciowa forme wiec moze dostac srogie lanie od dobrze grajacego Lorenziego ale moze pokazac zabek talentu idealny wiek. Bubka nawet solidny jakos sie przedziera przez te pierwsze rundy ale teraz stawiam ze Shoorel odprawi go ponadto Smyczek oczywiscie wyrzucil slepego Andreeva z turnieju i teraz zmierzy sie z mieszkajacym na codzien w Houston weteranem Michaelem Russellem i w tym meczu mysle ze Tim 24 latek w dobrej formie spokojnie wygra 2:0 tak to juz jest ze w pewnym wieku z tymi mlodymi w formie dostaje sie po prostu baty. Williams zaskoczenie, pokonal Ilhana kto wie ... nic o nim nie wiem gra u siebie dostal dzika karte moze nowy american dream a przeciez Jurgen Zopp jakis rewelacyjny nie jest wszystko w zasiegu panowie. Zdecydowanie najlepszy mecz tych kwalifikacji Phau i Golubeva. Obaj wygrali swoje mecze po 2:0 a teraz dla mnie 50%-50% obaj beda w grze sa wdrozeni w turniej zapowiada sie dobry mecz lekko faworyzuje Bjorna. Pospisil byl dobrym typem na 1 runde nie dostrzeglem sam tego takze brawa dla czujnych ???? . Osobiscie Ward dla mnie nie jest kims dobrym i pomiedzy rowniez nieznanym niby daleko Rankingowanym (212) Authomem (a Ward przypomnijmy jest 163 to nieduza roznica bo liczy sie tak naprawde pierwsza 100) nie stal w roli zamocnego faworyta. Bobby i Frank latwe pierwsze mecze chyba sa obaj w dobrej formie ciezko wskazac mi faworyta osobiscie lubie Bobbyego jest troche lepszy tenisowo (ulozenie) i stawiam dzis na niego byc moze 2:1. A wydawalo mi sie ze Mello da rade jednak nie, w tym meczu Marinko szybkie 2 sety i na impreze czekajac na turniej glowny ???? (tak to juz jest)

ziarnoo +3 Punkty (Raynolds 2-1 znowu mnie zmiażdzyłeś, więc plusik dla Ciebie)
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Phau - Gołubev @ 2.20 ✅ 46 46
Niemiec choć ostatnie wyniki na niższych szczeblach niezłe, jednak jakoś jego solidność mnie nie przekonuję przynajmniej w tym spotkaniu. Phau im starszy trochę więcej wkłada w zamęczenie rywala trochę mniej w szybkie wykluczenie jego atutów na Gołubeva to świetna taktyka jak i na każdego przeciwnika lecz nie widzę Niemca z jakimiś atutami na Kazacha.
Andreya bardzo nie trawiłem parę lat temu, tym bardziej jak uplasował się w około #30 miejsca czy wygrał turniej w Hamburgu, aktualnie jest daleko w rankingu choć dyspozycja w tym sezonie nie jest słaba porażki z Delpo, Gasquetem może najbardziej boli z Bachingerem, nie liczę challengera w Heilbronn czy DC bo to jednak inna para kaloszy gra dla kraju czy na podrzędnym niskim turnieju z nawierzchnią nie dla Kazacha to na pewno co innego niż nawierzchnia w której będzie mógł prowadzić grę po swojemu z Bjornem.

oeb +1 Punkty
4 96

46ckm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Phau - Golubev @1,72 Bwin ⛔
32 letni Niemiec ma niezły sezon wygrał min dwa chellengery w styczniu w Heilbronn pokonując w finale Bemelmansa oraz w lutym w Bergamo gdzie w meczu finałowym ograł Rosjanina Kudryavtseva. W Australian Open Phau przebrnął udanie kwalifikacje wygrywając trzy spotkania jednak w turnieju głównym nie dał już rady i poległ w meczu pierwszej rundy z Rochusem. Niemiec od początku sezonu awansował już o ponad 40 pozycji w rankingu i z tej przyczyny załapał się na kwalifikacje do turnieju w Indian Wells. Wczoraj w pierwszej rundzie ograł gładko rodaka Gremelmayra oddając mu zaledwie cztery gemy a dzisiaj w drugiej rundzie zagra z Kazachem Golubevem który w tym roku nie zachwyca. Najlepszy tegoroczny wynik to ćwierćfinał w Doha ale ten szczebel nie trudno było osiągnąć bo w drodze do 1/4 Kazach pokonał Tajwańczyka i tenisiste z Kuwejtu. W Australian Open Golubev dotarł do 2 rundy w której skreczował po tym jak nabawił się kontuzji. Wyniki tegoroczne przemawiają za Niemcem i to on powinien być dzisiaj górą. Dodam jeszcze że jest to pierwsze spotkanie obu graczy do tej pory nie mieli przyjemności zagrać ze sobą.

D 413

dzidzok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Llodra-Gulbis 1 1,70

Francuz nieźle sobie radzi w tym sezonie i powinien przejść Gulbisa.Llodra bazuje głównie na serwisie i grze przy siatce,nie wdaje się w dłuższe wymiany i woli je skracać.Gulbis niespełniony talent tenisa,miał mnóstwo okazji by w końcu się wybić,pokazać,że potrafi,ale tego nie uczynił i nie sądze by do zdarzyło się podczas IW.Gulbis miewał już w tym roku problemy z graczami słabszymi niż Francuz i nie sądze by sobie poradził z Llodrą.Obaj grali ze sobą już w tym roku na AO i wygrał wówczas Francuz 3-1.

Uważałbym grając Tomica albo Belluciego,obaj mają rywali dobrze serwujących i może być loteria.Kurs osylujące w okolicach 1,40-1,50 na nich według mnie nieadekwatne do ryzyka,Zarówno Rosol jak i Muller to serwismeni i ciężko ich będzie złamać.Uważałbym zwłaszcza na Brazylijczyka bo w ogóle mnie on nie przekonuje a Rosol grać potrafi co nieraz udowadniał ;)

ziarnoo 734

ziarnoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
poszła masówka na Gila i skończyło się jak zwykle w takich sytuacjach ehh 1-2:/
całe szczęście, że bet365 wycofał go z oferty;)

Status
Zamknięty.