A. Delić - J. Silva
Typ: 1 @ 1,40
V. Pospisil - M. Rodrigues
Typ: 1 @ 1,40
Ako: 1,96
Na dziś kolejny mini kupon, gdzie stawiamy na faworytów po niezłym kursie. Pierwszy mecz na kuponie to pojedynek Delicia z Bośni i Silvy z Brazylii. Faworytem bez wątpienia w tym meczu jest Bośniak, obaj grają w Challengerach, ale zdecydowanie lepiej idzie tenisiście z Bałkanów. W ostatnim turnieju doszedł aż do finału, natomiast jego rywal nawet na nawierzchni ziemnej nic za wiele nie pograł. Silva to typowy "ziemniak" nie sądzę, żeby Delić mógł mieć jakieś większe kłopoty z ograniem Brazylijczyka.
Natomiast drugi mój typ to spotkanie Vanka Pospisila z nieznanym mi Francuzem, Rodriguesem. Ostatania forma Pospisila nie zachwyca, 5 porażek, ale kilka z nich to to naprawdę z mocnymi rywalami takimi jak Monfils czy Tsonga. Ostatnio dostał też od Ballereta, ale myślę, że dziś będzie wszystko w porządku, jest to dobry mecz na przełamanie się, biorąc także pod uwagę, że mimo, iż Francuz gra w Challengerach to i tak nie wygrywa za wiele, ale jeśli tak to tylko ze słabszymi od siebie.
Kupon wydaje mi się pewny, aczkolwiek wiele się działo nie raz w kwalifikacjach.