>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ATP Tour - Bangkok & Kuala Lumpur, 26.09-02.10.2011

Status
Zamknięty.
zaba1989 80

zaba1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
Mi się wydaję, że jednak tipsa wygra pewnie nawet w 2 setach. Nishikori jak najbardziej na plus jeśli chodzi o walkę ale Almagro grał słabo po prostu nie zależało mu. Jeśli mam coś typować to liczby przełamań, może ich być sporo.

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co z jutrzejszym finałem? Widzicie szanse na seta dla Younga, czy Andy sobie raczej gładko poradzi?

corona 49

corona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
???? Marach O / Qureshi A U H - Kohlmann M / Waske A - 1.55 ✅ 7:6 7:6

W finale zawodów deblowych rozgrywanych w Bankoku spotkają się drużny Marach O / Qureshi A U H oraz Kohlmann M / Waske A. Jak dla mnie faworyt tego spotkanie jest jeden i jest to para Austiacko-Pakistańska. Po świetnym półfinale w którym odprawili z kwitkiem Bolelli S/Fognini F powinni sobie poradzić, również w finale. W meczu z Włoską parą mieli niesamowite statystyki po pierwszym serwisie wygrywali 92% piłek, a po drugim podaniu 91%. Mimo, że jest to ich pierwszy turniej w takim składzie, bardzo dobrze sobie radzą i wydaje mi się, że 34 latków z Niemiec powinni pokonać.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Andy Murray - Donald Young
Typ: 2:1
Kurs: 4,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na jutro szykuję się ciekawy mecz finałowy w Bangkoku. Głównymi aktorami tego widowiska będą Andy Murray i Donald Young, którzy do finału dotarli po przez 2 setowe półfinałowe mecze. Z tym, że Amerykanin miał trudny pojedynek, gdzie nie był faworytem, ale ostatecznie po 2 TB wygrał z wiele wyżej notowanym Gaelem Monfilsem. Donald pokazał, więc, że sobie radzi na tej nawierzchni dość specyficznej. Andy Murray zdecydowany faworyt tego finału też dotarł do niego przez 3 setowy pojedynek, tyle, że ten był 2 razy mniej zacięty i o wiele krótszy z Gillem Simonem, który grał w kratkę. Na jutro typuję wygraną Murraya 2:1 gdyż jest faworytem tego meczu, ale sądzę, że Young nie odda tego tak łatwo i postara się przeszkodzić Murraya, ale myślę, że nie starczy tego więcej niż na seta stąd mój typ. Oglądałem po 1 meczu obu panów i Murray w miarę swój poziom reprezentował, natomiast niektóre zagrania Younga były nieprawdopodobne, a przy okazji miał dużo szczęścia, dlatego też dotarł do finału ????
Mam nadzieję, że mój typ wejdzie i będę się cieszyć z dobrze wytypowanego wyniku, a przy czym kursik niczego sobie!

wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, widział ktoś Bagietę z Troickim? Bagietę widziałem ostatnio w Metz gdzie przegrał z Dolgo i szczerze powiedziawszy mnie nie zachwycił. W tym turnieju drabinkę miał bardzo łatwą, zdziwiłem się jedynie że wygrał tak gładko z Troickim. Patrząc po statach to Troicki miał tragiczny serwis.... 16% drugie podanie??? Traktuje to jakby Viktor oddał mecz Bagiecie bez walki.... Dla mnie faworytem jest zdecydowanie Tipsa, którego widziałem w kilku meczach w Kuala Lumpur. Wczoraj dosyć łatwo ograł Keia. Może jednak ktoś się wypowie na temat wczorajszego meczu?

lothar 251

lothar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100lica
Witam, widział ktoś Bagietę z Troickim? Bagietę widziałem ostatnio w Metz gdzie przegrał z Dolgo i szczerze powiedziawszy mnie nie zachwycił. W tym turnieju drabinkę miał bardzo łatwą, zdziwiłem się jedynie że wygrał tak gładko z Troickim. Patrząc po statach to Troicki miał tragiczny serwis.... 16% drugie podanie??? Traktuje to jakby Viktor oddał mecz Bagiecie bez walki.... Dla mnie faworytem jest zdecydowanie Tipsa, którego widziałem w kilku meczach w Kuala Lumpur. Wczoraj dosyć łatwo ograł Keia. Może jednak ktoś się wypowie na temat wczorajszego meczu?

Bagieta nic nadzwyczajnego wczoraj z Troickim nie grał ( przynajmniej przez 1 seta i do połowy 2 ???? ). Troicki przegrał na własne życzenie, tak jak mówiłeś tragiczny serwis, dużo błędów, kilka razy Bagieta zaskoczył go skrótem do siatki, na co Troicki nie był w ogóle przygotowany. Nie widziałem Tipsarevica, ale sądząc po wynikach powinien dziś izi wygrać, nawet chyba zagram 2:0 ✅. pozdr

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
redwitz +5 Punkty (Dzięki za sms z wynikiem Kemerova ;))
wojtas84 +4 Punkty (Za pomoc)
Status
Zamknięty.