Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Andy Murray - Donald Young
Typ: 2:1
Kurs: 4,50
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na jutro szykuję się ciekawy mecz finałowy w Bangkoku. Głównymi aktorami tego widowiska będą Andy Murray i Donald Young, którzy do finału dotarli po przez 2 setowe półfinałowe mecze. Z tym, że Amerykanin miał trudny pojedynek, gdzie nie był faworytem, ale ostatecznie po 2 TB wygrał z wiele wyżej notowanym Gaelem Monfilsem. Donald pokazał, więc, że sobie radzi na tej nawierzchni dość specyficznej. Andy Murray zdecydowany faworyt tego finału też dotarł do niego przez 3 setowy pojedynek, tyle, że ten był 2 razy mniej zacięty i o wiele krótszy z Gillem Simonem, który grał w kratkę. Na jutro typuję wygraną Murraya 2:1 gdyż jest faworytem tego meczu, ale sądzę, że Young nie odda tego tak łatwo i postara się przeszkodzić Murraya, ale myślę, że nie starczy tego więcej niż na seta stąd mój typ. Oglądałem po 1 meczu obu panów i Murray w miarę swój poziom reprezentował, natomiast niektóre zagrania Younga były nieprawdopodobne, a przy okazji miał dużo szczęścia, dlatego też dotarł do finału ????
Mam nadzieję, że mój typ wejdzie i będę się cieszyć z dobrze wytypowanego wyniku, a przy czym kursik niczego sobie!