>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

[Ankieta] Najlepszy typer forum roku 2007

Status
Zamknięty.
vexel 0

vexel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
filip- boje sie stawiac jego typy :p czasami typuje kursy po 4.40 i wchodza ???? hehe ma duza skutecznosc kilka razy skorzystalem i bylo na ✅

snap8 12

snap8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zagłosowałem na cala - tylko dlatego , że nadal bliżej mu do ZERA niż do Milionera , a tak niech wpadnie mu pare groszy

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Głosik na Cale typ naprawde spoko.Zawsze sie kiedyś pogadało .Napewno się nie uważał za super typera jak niektórzy czyt.Assitalia

kwiat 0

kwiat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Również bardzo serdecznie dziękuję za umieszczenie mojej skromnej osoby w tak zacnym gronie. Niestety można oddać tylko jeden głos, który ode mnie poszedł dla FILIPA. Tak jak napisał almighty filip gra regularnie i nie boi się grania ciekawych spotkań za duże pieniądze. Cieszę się, że mogę być wśród tak znakomitych typerów w dziale VIP.

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tu nie ma co polemizować kto osiąga najlepsze zyski o gra najskuteczniej .Filip

mou 0

mou

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Legnica
Zdecydowanie Mikecfc. Dlaczego ? po pierwsze, niekonwencjonalne typy podparte dogłębnymi, porządnymi analizami. po drugie, za to że skutecznie spełnia filozofię gry która polega na wyszukiwaniu jak najbardziej prawdopodobnych typów po możliwie najwyższych kursach.

trusiek 0

trusiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
głos na cale
życzę Ci zwycięstwa
i jeszcze lepszych typów w 2008
p0zdr0 ????

filip_r2 583

filip_r2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Mój głos poleciał na almighty- go myśle ze wybrałem dobrze bo typuje mądrze trzyma sie swoich załozen i jest konsekfentny

K 0

kingquest

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagłosowałem na Filipa [swoją drogą, to chyba najpopularniejszy typer na forum].
Oddałem na niego glos, ponieważ gra bardzo systematycznie, każde typy podpiera fachowymi analizami, no i ma największą skuteczność.

chery 0

chery

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja swój ogłos odam na Calle bo mimo ze daje duze stawki ma dusze hazardzisty a to mi sie podoba ????

artur202 4

artur202

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mój głosik na cala, świetny poziom✅,wyczucie✅ i wyslokie stawki✅.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
miazdzaca przewaga, gratuluje filip!

T 9

tosterkm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lódzkie
gratulacje dla filipa
troszke mnie zdziwila mala ilosc glosow oddana na Almighty&#39;ego i Assitalie, dla mnie to jest &quot;wielka trojka&quot; (oni plus filip) vipow ????
zycze powodzenia wszystkim ????
PS szkoda ze Alex zaprzestal podawac typy i ze go tu wogole nie ma bo mialby wiele glosow

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Dziękuje wszystkim użytkownikom, którzy oddali na mnie głos w ankiecie dotyczącej wyboru najlepszego typera 2007 roku. Naprawdę niezwykle mi miło, że zostałem doceniony i zająłem w w/w ankiecie 3 miejsce.. :]

Status
Zamknięty.