>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

[Ankieta] Najlepszy typer forum roku 2007

Status
Zamknięty.
piterach 0

piterach

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Zaglosowalem rowniez na Filipa. Jego komentarze do meczow bardzo pomagaja w wyborze kuponu. Czesto korzystam z jego kuponow i czesto sa to wygrane kupony.
Martwi mnie to, ze po zaglosowaniu zamiast wynikow pojwil sie napis: &quot;The results are hidden&quot; I wszedzie kazdy ma ten napis i 0%

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
&quot;The results are hidden&quot; I wszedzie kazdy ma ten napis i 0%
I bardzo dobrze ponieważ nikt nie wie kto ile ma głosów jest wiecej emocji. Dowiemy się 1 stycznia kto został typerem roku 2007 ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
moim zdaniem...typ może być tylko jeden ???? F. - oby tak dalej!

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Ja osobiście powiem , ze na nikogo nie odam swego glosu , niesledze zabradzo typow innych [wyjatki] , ja gram glownie live , MLB lub english football , a niechce glosowac niepatrzac na jego temat.
Sledzilem typy Filipa kiedys , ale mial gorszy okres i srednia typow mu sie pogorszyla.

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
...
Mój głos leci na Filipa_r2 , moim zdaniem jest to najlepszy typer tego forum - typuje i podaje typy często i co najważniejsze są to dobre typy ;)
pozdROWienia ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
A ja tutaj już wcześniej zagłosowałem, lecz bez komentarza ;)
Teraz nadrabiam zaległości i piszę, że zagłosowałem na Krzysztofa1985 ???? Zapamiętałem go jako bdb typera, szczególnie zaimponował mi w konkursie Typy Dnia. Przez kilka tygodni miał w podpisie &quot;Cel - wygrać typy dnia w ... (marcu bodajże)&quot;. Oczywiście wygrał ;) Szacuneczek, szkoda, że już nas nie odwiedza ;)

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typ poszedl na Filipa wysokie stawki , teraz madra gra , umie naprawiac swoje bledy w stawkowaniu , fajnie patrzy sie na taka skutecznosc szkoda ze nie mozna na dwoch lu trzech , napewno bylby to Assistalia jak ma duzo czasu na gre kupony ladnie wchodza to nic ze nie pisz analiz waazny Zyk i trzeci typer to Alex nie dawno przyszedl na forum ale typy robia wrazenie i to po jakich kursach je zazwyczaj trafia . Szkoda ze nie ma Zelika bo to byl tez bardzo dobry typer moze wroci ???? a i zapomnialbym o niekonwencjonalnym mike gfajne typy nawet gdyy ma malo czasu podaje przemyslane typy ktore wchodza ,i to ze gra egzotyczne dyscypliny to nic .
*egzotyczne w sensie ze nikt na forum nie interesuje sie jakas liga w reczna szwedzka i tego typu.

kore99 0

kore99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lbn
Nie jestem tu dlugo ale znam juz wiekszosc tych co lepszych typerów i tez chcialbym sie wypowiedziec ????

Zaglosowalem na Filipa bo jego skutecznosc w trafianiu typow oraz doskonala ich selekcja mnie caly cZas zadzwiaja;... Szkoda ze nie mozna na kilku typerow glosowac bo z checią bym dal swoj głos równiez na całe ???? No i o almightym nie mozna zapominac, a takze zdecydowanie brakuje tu do wyboru jeszcze takich gosci, jak Jaques i Ted, ale zostalo jzu wyjasnione czemu ich nie ma.

Z nie-Vipow z checia zobaczylbym w takim konkursie Sawasa czy Dj-Artiego, ktory gra czesto oczywiste mecze, znanych marek (LM, eurpejskie ligi pilkarskie) ale ma swietne wyczucie kiedy mocniej uderzyc i na co ????

pozdrawiam

R 0

ra-v

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
:spokodfhgfh:Filip:spokodfhgfh:
-super typy z NHL oraz z pilki noznej ????
-chyba najaktywniejszy z typerow

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Z nie-Vipow z checia zobaczylbym w takim konkursie Sawasa czy Dj-Artiego, ktory gra czesto oczywiste mecze, znanych marek (LM, eurpejskie ligi pilkarskie) ale ma swietne wyczucie kiedy mocniej uderzyc i na co ????
Oj niee. W przeciągu całego roku nie zasłużyliśmy nawet na 0,000001 % wyróżnienia. Zdarzały się gorsze okresy, przestoje no i nieudane typy :kwasny4565:
Myślę, że ARTI ma podobne zdanie ;)

Lista, wg mnie, jest dobrze ułożona, ale oczywiście brakuje moderatorów kilku tutaj.... A to, moim zdaniem, błąd, bo przecież można być i dobrym moderatorem i typerem jednocześnie ;)

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Oj niee. W przeciągu całego roku nie zasłużyliśmy nawet na 0,000001 % wyróżnienia. Zdarzały się gorsze okresy, przestoje no i nieudane typy :kwasny4565:
Myślę, że ARTI ma podobne zdanie ;)
Dokładnie ! ;) Graliśmy z Sawasem w kratke, (jeżeli chodzi o kupony podane
na forum). Ja swoją gre oceniam 50/50 chociaż na wygrane nie narzekam.
Od nowego roku napewno troszke zmienimy strategie i bardziej skupimy
sie nad typami i będziemy skuteczniej atakować. W moim imieniu i Sawasa
dziękuje za uznanie, bo miło ;) Ale może kiedyś... Pozdrawiam !!

midel 189

midel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wahałem się czy dać na Filipa czy na Żelika, ale doszedłem do wniosku, że Żelik już od paru miesięcy nie typuje, więc dałem na Filipa

Status
Zamknięty.