Tym samym co Toto-Liga. On też jest stary. Załączyłem dodatkowo do niego, jeszcze starszy element. Zmienił on w pozycji "11" z "czystej' dwójki na iksdwójkę. Tak więc zmiany były kosmetyczne w zasadzie.
Tym samym co Toto-Liga. On też jest stary. Załączyłem dodatkowo do niego, jeszcze starszy element. Zmienił on w pozycji "11" z "czystej' dwójki na iksdwójkę. Tak więc zmiany były kosmetyczne w zasadzie.
Cześć.=ziz99;5297454][...] , ale już się pogubiłem w kolejnych jego wersjach. [...]
Dzięki za pamięć. Dwa z tych algorytmów na dwójki właśnie zaimplementowałem do obecnego programu.[...] jak kosiłeś bardzo ładne "2" z wysokimi kursami. Może należało to kontynuować? [...]
Nie mam.[...] Masz gdzieś same dane surowe (nie chodzi o zapis algorytmu) do tamtych danych? [...]
I niechaj sobie beztrosko płynie.[...] Twój temat się niestety rozpływa,[...]
Tak właśnie robię.[...] czy wlaśnie tak jak dzisiaj wybierasz jakieś zdarzenie sprawdzasz liczysz czy cokolwiek tam robiszi to grasz?
a czy masz zamiar kiedykolwiek [...]
[...] posiadam nietypowe źródło co do typów z niezłą skutecznością [...]
Niebawem, to w tym konkretnym przypadku oznacza, że typy załączę tuż przed pierwszym meczem.[...]
Niebawem, przetestuję w Toto-Lidze [...]