>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Algorytm - próby.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Ok. Miło, że się zgłosiłeś.
Nazywajmy to współdziałaniem/współpracą, bo ja raczej nie potrzebuję pomocy ???? ;)
Zachęcam pozostałych Obserwujących.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Wrzucę jutro prognozę (Toto-Liga) programu, dla Zakładów nr: 1795 przyjmowanych do 2015-04-14 20:45.
Pytanie tylko, z jakim odstępem czasu do rozpoczęcia pierwszego spotkania?

J 0

johan1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
okej nazwijmy to tak jak napisaleś ;)
aby coś powiedziec potrzebuję mieć spotkanie godzine przed rozpoczęciem

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
W takim razie, jutro ok. godz. 19.45 załączę prognozę.
Niezależnie od tego, &quot;przygotować&quot; się można bezproblemowo wcześniej. Zdarzeń jest oczywiście 13.
Zestaw (nr 1795) jest dostępny: https://www.totolotek.pl/toto-liga
Przypominam, że w Toto-Lidze jest określona pula nagród. Jakimś problemem jest liczba osób, która zdąży ???? wysłać zakład. Godzina czasu równać się może setkom Userów z taką samą kombinacją typów.
Może przesadziłem ale kilkadziesiąt osób, nie tylko członków Forum przez godzinę może się przewinąć.

J 0

johan1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a powiedz mi, bo nie śledze Twoich wątków od początku, zajmujesz sie wyliczeniami tylko do toto-ligi za kzdym razem? a żeby nie zasmiecac forum o moje pytania i masz chwile zeby porozmawiac moze jakis priv?

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Ten temat o algorytmach jest wielowątkowy. Algorytmów było wiele.
W tym momencie, zajmuję się tylko Toto-Ligą i podobnymi (Supertoto) zakładami.
Nie znaczy to, że omawianych typów nie można obstawić niezależnie od Toto-Ligi. Wiadomo, że można.
Spokojnie możesz tutaj zadawać pytania i rozmawiać.
Zachęcam Obserwujących temat, do udziału.

J 0

johan1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaką masz skuteczność % co do zdarzeń, oczywiście jeżeli można wiedzieć,i pytanie może nie na miejscu ale korci żeby zadać, czytając wcześniej ,że nie potrzebujesz &quot;pomocy&quot; a &quot;współpracy&quot;, na ile przez ten czas co sie tym zajmujesz udało sie ograć buka?

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
W przypadku Toto-Ligi faktycznie najważniejsza jest skuteczność (nie Yield).
Prognozy z tego aktualnego, konkretnego programu (a nie pozostałych moich programów) są pracą na &quot;żywym organizmie&quot;. Mogę tylko tyle napisać, że algorytmy na typy dwudrogowe a użyte w tym konkretnym programie, trafiały ze skutecznością pomiędzy 78% a 85%. W przeciągu dłuższego okresu i na względnie dużej liczbie zdarzeń. Oczywiście, zdarza się wiele odchyłów od normy, w jedną bądź w drugą stronę.
Patrząc np. z perspektywy wytypowania niewielkiej, np. 10, liczby wyników oczywiście bardzo możliwą jest sytuacja trafienia wszystkiego, w 100%.
&quot;Diabeł tkwi w szczegółach&quot;. I mam nadzieję, ze to jednak nie diabeł. Algorytmy nie biorą pod uwagę czynników &quot;ludzkich&quot; i/oraz pozaboiskowych. Jak będzie dalej? Nie wiem. Życie jak najbardziej może spłatać figiel, biorę to też pod uwagę.
Ten aktualny program, nadal jest eksperymentem.
&quot;Ograć buki&quot; to termin szeroki ???? . Jestem na plusie, używając wspomagania w postaci algorytmów.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
W tym momencie, wszedł właśnie ostatni z meczów lig polskich (zakłady nr 1508).
Trafiona więc została &quot;jedenastka&quot;.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
codzienną analizę pojedynczych zdarzeń całkowicie odrzucasz?
Nie, ja niczego nie odrzucam ;). Moje działania poza tym wątkiem są w ogóle czymś osobnym.
Poza tym, codzienna analiza pojedynczych zdarzeń była tutaj wielokrotnie przerabiana.
Aktualnie przygotowuję program przede wszystkim na zakłady składające się z zestawów trzynasto lub czternastozdarzeniowych. W tym momencie nie zamierzam się rozczulać nad singlami. Zresztą, powtórzę. Czym jest zakład składający się z kilkunastu zdarzeń jeśli nie kilkunastoma singlami? (W sensie podejścia do analizy każdego z tych zdarzeń osobno).
Nie ma z mojej strony w tym momencie, opcji powrotu w tym wątku tematycznym, do typowania codziennego, spotkań które właśnie pojawią się w ofertach buków.
Userzy mieli tutaj wielokrotnie takie szanse ponieważ udostępniane były programy do pobrania.
I każda osoba pobierająca program, mogła tutaj takie typy wrzucać. Było, minęło.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
W tym momencie, wszedł właśnie ostatni z meczów lig polskich (zakłady nr 1508).
Trafiona więc została &quot;jedenastka&quot;.
Czy się mylę czy jeszcze nie podano pełnej informacji (z T o t o l o t k a)?
Nikt niczego nie trafił? :grin::
0 wygranych 13 trafień po 0.00 zł, 0 wygranych 12 trafień po 0.00 zł, 0 wygranych 11 trafień po 0.00 zł, 0 wygranych 10 trafień po 0.00 zł .
----
Koszt zakładu z &quot;niezredukowanymi&quot; (do typów jednoznacznych) podpórkami oraz jednym typem jednodrogowym, wyniósłby ponad 4k zł. Zapewne jednak, podobnie jak w przypadku lig angielskich, po odpowiedniej redukcji podpórek zawarcie zakładu mógołby kosztować naprawdę niewiele.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Jeśli nikt niczego nie trafił, to osoba grająca typy zaproponowane przez program miała szansę zgarnąć jedyną &quot;jedenastkę&quot; bardzo niewielkim nakładem.
Przypominam, że ostatecznie, kontynuowany był program B: #3614

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Czy się mylę czy jeszcze nie podano pełnej informacji (z T o t o l o t k a)?
[...]
... i chyba ostateczna informacja, bo nie ma tak dobrze ;):
0 wygranych 13 trafień po 0.00 zł, 0 wygranych 12 trafień po 0.00 zł, 1 wygrana 11 trafień po 5855.10 zł, 25 wygranych 10 trafień po 234.20 zł.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Przypomnę. Prognozujemy to:

Będzie twardy orzech do zgryzienia, nieprawdaż?
Edit: nie tylko klasa tych rozgrywek (3 i 2 liga) ale to co widać w tabelach ligowych.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
W takim razie, jutro ok. godz. 19.45 załączę prognozę.
[...]
Mam coraz większe wątpliwości (w zw. ze specyficznością Toto-Ligi), co do tej konkretnej godziny.
Może tak: jeśli zgłoszą się jeszcze (dzisiaj) jakieś osoby do publicznej tutaj &quot;burzy mózgów&quot; (redukowanie podpórek do typów jednodrogowych oraz potencjalne dodawanie trzydrogowców), to prognozę programu zamieszczę o godz. 19.45, ponieważ będę wówczas w tym widział sens całej &quot;zabawy&quot;.

Jeśli się nikt nie zgłosi:
to o godz. 19.45 prześlę prognozę programu do Kolegi johan1989. Nie widzę bowiem powodu dzielenia się publicznie pracą w sytuacji gdy potencjalni pozostali zainteresowani, oczekują tylko gotowego produktu finalnego. Zwłaszcza, gdy każda kolejna osoba w &quot;puli&quot; (Toto-Liga) zmniejsza wysokość wygranej przypadającej na zwycięzcę/zwycięzców.
Następnie, prognozę programu opublikuję tuż przed rozpoczęciem pierwszego spotkania z zestawu i mam nadzieję, że podobnie postąpi johan1989. Po redukcji podpórek, zamieści prognozę w wątku, tuż przed rozpoczęciem pierwszego spotkania znajdującego się w zestawie.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Cześć. Przesłałem Ci prognozę programu.
----
Do pozostałych zainteresowanych: po czasie.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Ok, wrzucam typy programu.
Zaskoczyły mnie, jednak zaskoczenie czy brak zaskoczenia nie ma tu znaczenia.
Niewyszukane jakby i nieskomplikowane ????
... &quot;abo bedzie buza abo bedzie dysc&quot; jak mawia lud.

Może rozśmieszać sugestia programu dotycząca trafienia &quot;dwunastki&quot; .., no ale kto to wie ..?