>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Jeśli prześledzi się historię (dość krótką przecież) A - league, to wtedy ten system nie wydaje się zły. Oczywiście ma to swoje konsekwencje gdzie jeden zawodnik z ligi chińskiej, czy japońskiej jest wart tyle co całe Blue Sky, ale czy często widzisz Chiny na Mundialu? To tylko jeden z aspektów, o których można długo dyskutować. Nie twierdzę, że australijski system jest super, po prostu ma swoje plusy i minusy. A mówimy o Australii gdzie soccer jest sportem nr 3 lub 4, a w niektórych sprawach Polska jest daleko za Kangurami. Temat rzeka... Pzdr
Dobry system.aby promowac swoich,z czasem to przynosi efekt.pozdrawiam.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qowalsky6 +13 Punkty (Duży nacisk federacja kładzie na młodzież i kobiety - kolejny aspekt :) tematu)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ogólnie to zgadzam się z Qowalem.. i Pamiętaj dj_jones , że to liga zawodowa. Nie ma spadków, awansów. Płace są z góry ustalone.
Tak naprawdę nie wiem, czy zależy związkowi na aż takim rozwojem ligi. Oni mają swoją &#39;wyspę&#39; i im tam dobrze. No i pamiętajcie, że jeszcze do niedawna grali w Oceanii... a tam to zupełnie nie mieli konkurencji.

qowalsky6 +13 Punkty (racja :))
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Nie ulega wątpliwości, że dzisiejszy mecz Adelaida powinna wygrać. Jednak na czystą 1 kurs w tej chwili oscyluje wokół 1,45, czyli trochę słabo. Proponuję dwa single, obydwa w kierunku gospodarzy. W pierwszym liczę, że goście odgryzą się choćby jedną bramką. A że potrafią napsuć krwi tym, którzy walczą o play offy, to przekonaliśmy się tydzień temu (Qowal wie najlepiej kogo mam na myśli :p). W drugim zwycięstwo Adelaidy z asekuracyjnym azjatyckim handi, ale z kasą nie szaleję:
1. Adelaide-Phoenix 1 + bts @ 2,80 - 0,31j ✅ 3:1
2. Adelaide-Phoenix -1 @ 1,68 - 0,5j ✅ 3:1

ladziu91 +3 Punkty (dzieki)
krysteeek +9 Punkty (DOBRY KIERUNEK btts)
qowalsky6 +13 Punkty (:))
majekx +13 Punkty (no i kurs fajny na plus :).. Gratulacje)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
skład Nixów:

i gospodarze:

qowalsky6 +13 Punkty (Thx gratuluję również :))
dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Kursy zaczely spadac na Wellington ,spadek ok 19% w William Hill.
Zapowiada sie walka.
Kursy na bts w granicach 1.6

dj_jones 4,3K

dj_jones

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
71
Sorry za typ na over 1.5 w 1 pol ale na prawde dzieki takiej indolencji tworczej Adelaide nie zarobie.Tyle okazji i ledwo 1 wcisneli.Zal

majekx +13 Punkty (wciskają... musieli wymęczyć przeciwnika :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Sorry za typ na over 1.5 w 1 pol ale na prawde dzieki takiej indolencji tworczej Adelaide nie zarobie.Tyle okazji i ledwo 1 wcisneli.Zal
Oby cisnęli w 2 poł., 2-0 mnie też satysfakcjonuje. To ostatni mecz u siebie w tej fazie rozgrywek. Potem ciężkie wyjazdy do Sydney! Forward The Reds !!!
live edit
3-0, dalej Panowie, nie żałujcie kibicom ????
Edit FT 3-1 dla mnie happy end ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
3 do jaja (wielkanocnego), więc teraz panowie fenixowie poproszę o honorówkę ????
Mówisz - masz ???? 3-1 i umówmy się, że tak może zostać ???? OK ? ????
edit
Jest ok.

majekx +13 Punkty (easy :).. czy Adelaida nadal w grze)
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
Dokładnie, piękny wynik. 2.87 w bet366 było na win Adelajdy i obie trafią. W 80 minucie zastanawiałem się czy for fun za kilkadziesiąt złotych nie postawić następna bramka Phoenix po kursie 7.00, ale jak zwykle sknera się we mnie odezwał, bo za duży kurs...

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Reds vs Nix - podpisuję się pod kierunkiem majekxa i mało tego dam na 1 po @ 1,5 dukata, a na handi po @2,25 monetę. A co tam ???? Wóz albo przewóz. Albo będę zarobiony, albo zapłaczę gorzko ???? Płacę złotem ????
PS Adelaida &quot;musi&quot; ???? to wygrać. Potem czekają ich ciężkie 2 wyjazdy (Blue Sky i Wędrowcy) do Sydney i ... koniec fazy zasadniczej. KTF!
PS2
Żeby nie było, bawicie się na własną odpowiedzialność. GL!
Reds vs Nix FT 3-1 no to Wellington prawie na 100% mają wooden spoon!
Nie pamiętam abym w tym sezonie na jeden mecz dawał dukata i poprawił monetą ???? Ba, prawie wcale nie &quot;sypałem&quot; złotem ale się udało ???? Dusza hazardzisty tym razem zwyciężyła, ale warto było. Dzięki chłopaki za &quot;+&quot; to był mój świąteczny strzał ???? choć pierwszy (ubiegł mnie skubaniec ???? ) &quot;kierunek&quot; podał majekx. Kubie takoż graty, a ja pozwolę sobie na zagrywkę, której zazwyczaj unikam ???? Uwaga: ⚽✅ ???? ???? ???? ;) ... już ????

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Na jutro.. jako, że do po zostało już bardzo mało spotkań to analiza tylko i wyłącznie na podstawie sytuacji w lidze, ostatnich i przyszłych spotkań.
Roar - CCM - logika mówi 1.. ale granie Roar to nie dla mnie. Kurs @1,6 też nie zachęca do grania, zwłaszcza, że CCM ostatnio ładnie grało z SFC a i potrafiło urwać punkty Adelaidzie, SFC czy City... dla mnie mecz no bet
Victory - WSW - średnią stawkę dzielę na pół i gram bts - @1,5 ✅ oraz X2 - @2,05 ⛔
Wieczorkiem napiszę dlaczego ????
już jestem i już piszę:
- Brisbane - Przyjmuję, że Roar wygrywa z CCM. Ale ma jeszcze mega ciężkie wyjazdy do Sydney (WSW) i Perth - szanse awansu - teoretyczne
- WSW - dla nich ważne, żeby tutaj nie przegrali, potem podejmują u siebie Roar - mecz o 6 punktów i na końcu grają z Adelaidą. 3 ciężkie mecze, ale w przypadku jeżeli nie przegrają w Melbourne są w całkiem dobrej sytuacji do awansu do playoff.
- Victory - mają tylko matematyczne szanse, żeby nie awansować - a przed sobą WSW (mogą odpuścić), Nixi (prawie pewne 3 punkty) i SFC - czyli na koniec powinni grać na luzie. Jeżeli V chce coś ugrać to nie sądzę, żeby to była liga - lepiej w ACL. Bo tam wyjście z grupy mocno, zagra na nosie SFC (które zawiodło na tym froncie). Myślę tutaj zagrają na 90%.. wygrają ok, remis też ich urządza, porażka - nie ma tragedii, skupią się na Lidze mistrzów i meczu z Ulsan. Jak w Korei wyjdzie mecz będzie nowy, realny cel. Jak nie wyjdzie, to odbiją sobie na poprawę humoru na Nixach.
Kurs ponad @2 na typ X2 jest całkiem fajny, bo mimo iż piłkarsko Victory jest faworytem to niespodzianka nie będzie dla mnie zaskoczeniem.

kuba72 +10 Punkty (Dobre i to :))
qowalsky6 +13 Punkty (Victory AFC a WSW walczą o po? :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Na jutro.. jako, że do po zostało już bardzo mało spotkań to analiza tylko i wyłącznie na podstawie sytuacji w lidze, ostatnich i przyszłych spotkań.
Roar - CCM - logika mówi 1.. ale granie Roar to nie dla mnie. Kurs @1,6 też nie zachęca do grania, zwłaszcza, że CCM ostatnio ładnie grało z SFC a i potrafiło urwać punkty Adelaidzie, SFC czy City... dla mnie mecz no bet
Victory - WSW - średnią stawkę dzielę na pół i gram bts - @1,5 oraz X2 - @2,05
Wieczorkiem napiszę dlaczego ????
Logika i Roar to wiadomo ???? znamy, wiemy. Na razie nic u mnie się nie zmieniło oprócz tego co już napisałem wcześniej o tym meczu. A Victory? No mam nadzieję, że nie przegrają. Ciekawią mnie Twoje argumenty za Wędrowcami oprócz tego, że walczą o P-O ofc. W temacie Big V to pewnie chodzi Ci o ich wyjazd do Azji (AFC)?
PS Przypominam, że Melbourne vs Sydney to odwieczna rywalizacja, tam nikt nie odpuszcza ????

majekx +14 Punkty (AFC też, ale to jedna ze zmiennych. Popatrz na tabelę, przyszłe mecze i kto z kim gra... WSW powinno bardziej zależeć.)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
PS Przypominam, że Melbourne vs Sydney to odwieczna rywalizacja, tam nikt nie odpuszcza ????
tak - rywalizacja - tylko, że znacznie większy przytyk w stronę Sydney będzie w momencie wyjścia Victory z grupy w ACL - taka okazja trafia się raz do roku - a spotkania w zespołami z Sydney są po 6 w sezonie ????

grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam po zapoznaniu się z typami na dzisiejsze mecze kolegów i sprawdzeniu statystyk ja dziś jak zwykle zresztą pójdę w rzuty rożne
Roar-CCM [email protected] plus bts 1.66 ako 3.2⛔
i podobnie w drugim meczu
MV-WSW [email protected] plus bts 1.5 ako 2.7✅
Powodzenia i Wesołych Świąt.
To pierwsze pisanki na czerwono, zobaczymy czy będą dwukolorowe czy też w jednym odcieniu.
No to kolorowo jednak, mały plus a cieszy ???? .

kuba72 +10 Punkty (No i weszło, brawo.)
qowalsky6 +13 Punkty (Dzięki kolego, Wesołych Świąt !)
grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No takich pisanek to ja się nie spodziewałem pierwszy korner w 40 minucie, co za szit .Mam nadzieję,że coś się zmieni w drugiej połowie i CCM zacznie trochę nabijać rogów.

majekx +14 Punkty (Roar swoje zrobiło. CCM bez rogu (?) Szkoda. Pomysł fajny)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Składy na V-WSW

qowalsky6 +13 Punkty (Thx i Wesołych Świąt :))