>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
31.03. 08:35 Brisbane Roar - Central Coast Mariners
Nie wiem czy powinienem odzywać się a propos tego spotkania ???? No może ten ostatni raz ???? W tym meczu mamy trochę podobną sytuację jak w przypadku Adelaidy. Roar brakuje teoretycznie 1 &quot;oczka&quot; aby dorównać punktowo do 6 pozycji w tabeli (pamiętajcie, że sytuacja jest dynamiczna !), którą zajmuje teraz WSW. Po zmaganiach z Marynarzami czekają ich 2 trudne wyjazdy z zespołami walczącymi o P-O (WSW, Glory). Jeśli Roar się &quot;uprą&quot; to powinni ten mecz wygrać. Marynarzom nie pomoże nawet &quot;nowy&quot; trener Wayne O&#39;Sullivan (pracował już w CCM, teraz dostał kontrakt do końca sezonu). Ale czy 1 po @ 1,60 to dobra opcja? W końcu grają zespoły (odpowiednio) cienki u siebie i słaby na wyjazdach ???? Odpowiedzcie sobie sami na to pytanie ???? Jeśli chodzi o składy to:
Roar
Ins
: 16.Mitchell OXBORROW (promoted), 20.Shannon BRADY (promoted)
Outs: Nil
Unavailable: 1.Michael THEO (finger – TBC), 3.Luke DEVERE (knee – 2 weeks), 6.Avram PAPADOPOULOS (fractured ankle – TBC), 13.Jade NORTH (calf – 2 weeks)
Mariners
Ins
: 14.Adam BERRY (promoted), 19.Jacob POSCOLIERO (promoted), 27.Peter SKAPETIS (promoted)
Outs: 10.Danny De SILVA (hamstring)
Unavailable: 5.Antony GOLEC (indefinite), 6.Tom HIARIEJ (indefinite)
PS Osobiście (jak się uda) chętnie popatrzę sobie na wyczyny tych ekip ???? Grającym GL!
Przypomnienie o konkursie ????
https://forum.bukmacherskie.com/threads/10-newcastle-jets-melbourne-city-01-04-18-09-00.151268/
Edit FT 1-0
Całe Roar ???? zrobili swoje, oczywiście po swojemu ???? , jedną bramką, pretensji nie mam, bo nie szedłem w overy, czy bts. Kierunek na plus ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
grendel +10 Punkty (Za trafny typ)
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
W pierwszym meczu nie wyszło, a na bts w singlu w spotkaniu w Melbourne kurs spadł do 1,48. Spróbuję zagrać w stronę gości, ale w sposób nietypowy:
MV-WSW ov 4.5 RR @ 1,98 - 0,32j ✅ 10

qowalsky6 +13 Punkty (:) Wesołych Świąt)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
W pierwszym meczu nie wyszło, a na bts w singlu w spotkaniu w Melbourne kurs spadł do 1,48. Spróbuję zagrać w stronę gości, ale w sposób nietypowy:
MV-WSW ov 4.5 RR @ 1,98 - 0,32j
Ja tam wolę aby Victory wygrało, zobaczę na live jak się sprawy mają, bo wiadomo: moje &quot;chcenie&quot; nie musi się w &quot;życiu&quot; potwierdzić ????
Edit
live George 1-0 rośnie konkurent dla Mierzeja do Medalu Warrena. Go Victory ! ???? Cejuda i 1-1 a potem ???? dla Riery potem dla Kosty. Się dzieje ???? Karny w 7 min. doliczonego, Berisha i 2-1 ! ???? Deng i 3-1

majekx +14 Punkty (jeszcze jedną Argentynę dodałem. Union dziś o 22:45 - Union wygra i drugi kupon: Union wygra do zera.)
petrcechfan 16

petrcechfan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Ulala. Dzieje się w Australii ???? Bardzo fajna końcówka I połowy. Ktoś ogląda może??

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Ulala. Dzieje się w Australii ???? Bardzo fajna końcówka I połowy. Ktoś ogląda może??
No raczej ???? (up)

majekx +14 Punkty (Jednak moje kalkulacje warte funta kłaków.)
mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co tam się podziało? miałem że goście strzelą w 1 połowie i po ich golu poszedłem na fajke, wracam a tam sypią się czerwa, karny? ????
Edit: i czerwoną widzę dostał Thwaite widziany na boiskach lotto w Krakowie :rolleyes:

petrcechfan 16

petrcechfan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
A już widzę. Jest relacja live ???? Nie zauważyłem ???? II połowie będzie więcej miejsca na boisku, to może postrzelają jeszcze więcej ????

drif 3K

drif

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogladajac te niektore spotkania A-League wcale sie nie dziwie ze ludzie chodza i Footy ogladaja ???? Bez urazy tez jestem fanem Footballu ale naszego rodzimego Europejskiego ;)

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
De gustibus non est disputandum ????

majekx +14 Punkty (Jedni lubią góralską muzykę, innym śmierdzą skarpety)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
No cóż, 1 raczej pewne. Dobrze, że bts na plus. Straty nie są duże. ????

qowalsky6 +13 Punkty (No i fajnie :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Pro omnibus hominibus ????
Re vera ????
Panowie bardzo zacne 2 dni za nami. Po wczorajszym &quot;golden day&quot; w Adelaidzie, dziś 2 kierunki na plus. Jutro świętuje i mecz konkursowy odpuszczam. W prima aprilis nie będę kusił losu tylko chwalił Pana ????
I z tego miejsca wszystkimi miłośnikom Australii życzę zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych! Kolegom z działu, którzy się tu udzielają serdeczne podziękowania, czytelnikom takoż, bo chyba nas czytacie?

majekx +14 Punkty (Spokojnych Świąt. I dziękuję za życzenia.)
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Dzięki Qowal i dołączam się do życzeń.

majekx +14 Punkty (Dziękuję. Także życzę Spokojnych Świąt.)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dziękuję Qowal, dziękuję Kuba. Także życzę wszystkim spokojnych Świąt.
Jutrzejsze spotkanie sobie daruję. Do po świętach w takim razie.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Re vera ????
Jutro świętuje i mecz konkursowy odpuszczam. W prima aprilis nie będę kusił losu tylko chwalił Pana
Prima aprilis Jets vs City FT 0-3 takie trochę świąteczne jaja wyszły ???? Przyznaję, że nie bardzo bym wykminil taki wynik ???? Podsumowując kto musiał ten wygrywał, no może poza Big V.

majekx +14 Punkty (w konkursie tylko jedna osoba trafiła 2/2... także niespodzianka :))
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
się robi coraz bardziej nerwowo.. Perth już odpadło.. Roar jest na najlepszej drodze na wykopanie WSW z playoff.
Sezon się nie skończył, ale już wiemy, że Jets jest objawieniem sezonu.. a ja patrzę na Adelaide - zeszły sezon - o 1 punkt lepiej niż Jets.. a w tym - świetne wzmocnienia i też już spokojnie mają mniejsze w po. Gdyby nie pech kontuzji w połowie sezonu to może i by walczyli o top 2 z Jets.

qowalsky6 +13 Punkty (2 kolejki i zrobię podsumowanie na podst przedsezonówek :) Jak miało być :) i jak się skończyło :))