>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

A-League

yasju 77

yasju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może kilka słów dlaczego tak a nie inaczej? To zawsze rozjaśni typ i może przekonac innych do skorzystania.
Ok, poprawię się na przyszłość.
P.S. Sugerowałem się postami innych użytkowników, w których też nie było analiz.
Pozdrawiam

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
majekx +8 Punkty (eee... moderatorzy sa od tego, żeby się czepiać. nie ma bo pisać postów pod linijkę. ;))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Czołem Karciarz ????
Może ja podpowiem oglądając to spotkanie. Marynarze prawie bez sytuacji i groźnych celnych strzałów. City cały czas napiera. 5:0 to nie jest przesadzony wynik jaki mógł paść jeśli chodzi o obraz gry. Oczywiście może jedna akcja to odmienić, ale ja zbyt dużo przesłanek do bts-u w tym meczu nie widzę.
edit FT 1-0 sytuacji tak jak pisałem City miało bez liku, miedziak w piach, ale podstawy były do takiego kierunku, więc żalu nie mam. 5-0 mogło być spokojnie. Do zobaczenia za tydzień ????

jabolauskas 251

jabolauskas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warrington
Totalna klęska. Tak bywa ale trochę boli moje szaleństwo. Do zoba przy następnej kolejce.

qowalsky6 +9 Punkty (Głowa do góry, każdy z nas ma swoje Waterloo w tym fachu.)
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Ok, poprawię się na przyszłość.
P.S. Sugerowałem się postami innych użytkowników, w których też nie było analiz.
Pozdrawiam
To jest uwaga do wszystkich;) Podoba mi się aktywność w tym dziale i tak trzymajcie. Naciskam, żeby wprowadzić pewne zmiany w dziale. Na pewno na plus ????

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
To jest uwaga do wszystkich;) Podoba mi się aktywność w tym dziale i tak trzymajcie. Naciskam, żeby wprowadzić pewne zmiany w dziale. Na pewno na plus ????
Ze swojej strony proszę o to, żeby to szaleństwo, które tu się odbywa ???? nie było przycinane przez moderatorów.
To jest moja jedyna prośba do administracji tego forum od kiedy z kolegami ożywiamy tego trupa, jakim był ten dział. Ja wiem, że są regulaminy, ale jesteśmy na Antypodach ???? Wg. nich ja, majekx, prezezo, mario, jabolauskas i in. powinniśmy być zbanowani. Ale za to byłby porządek w dziale. Spokój i cisza... Może z 1000 odsłon przez 3-4 lata. Zgodnie z regulaminem.
Pozdrawiam
PS Wypada już zmienić nick na: qowalskyRebeliant6 ???? ?

majekx +8 Punkty (jakie bany?... co najwyżej po żółtej kartce :P)
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
Nic nie będzie przycinane. To co robicie, jest jak najbardziej okey. Ważne, że nikt nikogo nie obraża, nie ma spinania się o byle gunwo. Najważniejsze, że typy wchodzą ????

majekx +8 Punkty (typy jak to typy, raz na górze, raz na dole.. ale ważne, że temat żyje, jest zawsze coś nowego i jest kulturalnie.)
qowalsky6 +9 Punkty (Dzięki za wsparcie i pozdrawiam. Kowal :))
grendel 4,7K

grendel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nic nie będzie przycinane. To co robicie, jest jak najbardziej okey. Ważne, że nikt nikogo nie obraża, nie ma spinania się o byle gunwo. Najważniejsze, że typy wchodzą ????
No nie zawsze typy wchodzą ???? ,ale dział działa, chyba najlepiej na tym forum , a wyzywać to się mogą dzieci w piaskownicy. Miłego dnia .

majekx +8 Punkty (i o to chodzi.. o zdrowe podejście)
karciarz +8 Punkty (Oby tak dalej:))
qowalsky6 +9 Punkty (Święte słowa Panie grendel, święte słowa :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Z typami bywa różnie, ale chamów, hejterów, buraków, płaczków nikt tu nie będzie tolerował. Dzięki, że nas doceniasz i naszą pracę, chociaż trochę wygłupów, czy też zbędnych emocji można w dziale zaobserwować. Ja sam tego jestem czasem (niestety) przykładem. Nie przeczę ???? Australijski (anglosaski) luz by mi się na pewno przydał. Dzięki za wsparcie, bo wiem, że nam kibicujesz. Do &quot;usłyszenia&quot; wobec tego ????

majekx +8 Punkty (true)
karciarz +8 Punkty (Róbcie to co robicie, a będzie jeszcze lepiej:))
grendel +9 Punkty (Powodzonka w następnej kolejce.)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Kolejna kolejka za nami... i wniosek ogólny, powoli wszystko wraca do normy (chociaż ten powrót by mógł być szybszy). SFC na swoim miejscu, dzielnie goni ich Jets... zespoły w Melbourne dużo poniżej oczekiwań. Roar gra w kratkę, Phoenix szoruje twardo dno ligowe.
Z miłych niespodzianek, oprócz Jets, to postawa Adelaidy.
Nowe nabytki ligowe ładnie się wpasowały do zespołów.
Moje typy są, żenujące (widać, że i ślepej kurze czasami coś się trafi ???? ), ale tu chodzi o zabawę a nie o zysk.
W temacie wypowiadają się raczej ludzie dorośli to i nie ma jakichś słownych utarczek i &#39;osobistych wycieczek&#39; - i o to chodzi, bo wszyscy piszą tutaj o lidze.
Ale dobrze wiedzieć, że &#39;wielki brat&#39; czuwa ;) tylko to &#39;guwno&#39; razi po oczach ;) (nie to, żebym był jakimś ortograficznym masochistą bo i ja jestem czasami z ort na bakier).
pozdrawiam wszystkich

qowalsky6 +9 Punkty
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
majekx nie &quot;guwno&quot; tylko &quot;gunwo&quot; napisane celowo, żeby nikt mi nic nie zarzucił, że mod a wyraża się w taki sposób ????

majekx +8 Punkty (Moja nieumiejętność dokładnego czytania. W takim razie mój błąd.)
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
majekx nie &quot;guwno&quot; tylko &quot;gunwo&quot; napisane celowo, żeby nikt mi nic nie zarzucił, że mod a wyraża się w taki sposób ????
aaa.. widzę doświadczenie... a ja głupi czytać nie umiem ;)... w takim razie zwracam honor.
Dodam tylko żeby taki dobry humor nam dopisywał po kolejnych kolejkach.

qowalsky6 +9 Punkty (Spoko może nam się uda, ta 1 ka i under 2,5 po 4,40 kusi, no i CCM po 2,80 także :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
A propos ????
15.12. 09:50 Sydney FC vs Melbourne City - trudny mecz do typowania, może under 2,5? w premium na to dają @ 2,0, albo jeszcze ciekawiej: zespół 1 zwycięży, a w meczu padnie u 2,5 po @ 4,40? Do rozważenia i dyskusji. ht i już 2-1 nici z underu
16.12. 07:35 Newcastle Jets vs Adelaide United - 1,48 na dnb lub opcjonalnie over, po czerwonych kartkach dla Redsów może się udać nawet czysta 1 - ka po @ 1,95.
16.12. 09:50 Central Coast Mariners vs WS Wanderers - jakl Głąb utrzyma &quot;rozmach&quot; WSW to dnb na Marynarzy po @ 2,05 i 1x po 1,55 to niezłe typy. 1 - ka kusi po @ 2,80 ????
16.12. 12:00 Perth Glory vs Wellington Phoenix - tutaj może być 5-4 albo znowu 0-0. Na razie czort wie ????
17.12. 09:00 Brisbane Roar vs Melbourne Victory - na razie no bet.
Zapraszam do dyskusji ????

majekx +8 Punkty (SFC - City - 1+un2,5. to samo pomyślałem Jets - Adel - no bet CCm-WSW - 1 Perth - ov2,5 V - no bet czyli to samo :) ameryki nie odkrywam)
karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
qowalsky6 majekx
Australia doczekała się osobnego działu i trafiła na główną. Chciałbym, żeby były zakładane tematy na daną kolejkę oraz mecze pucharowe, żeby nie wyglądało to jak dotychczas, czyli wszystko w jednym temacie. To nie jest tylko mój kaprys. Tak jest w pozostałych ligach i chcemy, żeby tutaj było tak samo. Chciałbym abyście jakoś się podzielili tym.

majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
A jakie jest zdanie pozostałych osób piszących w temacie? nie tylko my piszemy ale i kilka innych osób.
Co do najbliższej kolejki (zaczynamy ze stanem konta -6,02j)..(już pobieram typy, bo kursy mogą się zmienić):

-

Sydney FC - City (3:1)

1+un2,5 - @3,7 - 0,25j ⛔
x/1 - @3,9 - 0,25j ⛔

-0,5j

Mecz ciężki do typowania, chociaż to SFC są zdecydowanym faworytem. Będę się powtarzał, ale powiem jeszcze raz - gospodarze to najlepsza obrona w lidze, dlatego goli po stronie City się nie spodziewam. Ale czy ich stać na rozjechanie gości 3,4 - 0?.. nie sądzę. City się pewnie zamuruje i myślę, mecz skończy się jakimś 2-0. Jedyne co może popsuć mój typ to jakaś szybka bramka - bo wtedy mecz może się otworzyć. Ale to już ewentualnie będe korygował na live. Dodatkowo dostawiam typ połowa/koniec spotkania. Bo jednak po takim kursie jestem gotowy zaryzykować (chociaż statystyka dotychczasowych meczy temu przeczy), że pierwsza połowa zakończy się remisem.
-

Jets - Adelaide (2:1)

1 - @1,9 - 0,33j ✅ +0,3
Oba zespoły grają fajny poprawny football, ale to Adelaide zagra bez dwóch silnych pomocników. Do tego wcześniejsze braki kadrowe - tam niewiele osób zostaje do grania. Dlatego myślę jedynka jest fajna opcją, a ov może być w tym przypadku miną - bo goście mogą postawić autobus w bramce i być mecz w stylu z SFC czy Perth.

-

CCM - WSW (0:2)

1 - @2,65 - 0,25j ⛔ -0,25j
WSW ostatni mecz żenująco zagrało, natomiast CCM ostatnie mecze poprawne. CCM trochę niedocenione po poprzednim sezonie, ale w tym sezonie kilka razy zaskoczyło - a po kursie ponad 2,5 pobieram typ.

reszta meczy do przemyślenia jeszcze.

psotnick +47 Punkty
qowalsky6 +9 Punkty ("Wszyscy jedziemy na tym samym wózku... :) od strachu uratuje nas tylko Defekt Muzgó :) jak się śpiewało w Jarocinie :))
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Tak jak pisałem powyżej, wychodzi na to, że kierunki z majekxem mamy te same, postaram się bacznie śledzić sytuację kadrową i na gorąco uzupełniać dane. Przyznaję, że porobiłem już kupony w niedzielę (wieczorne pewniaki: Marsylia, Milan i Porto + poniedziałkowe kierunki AEK i over w Szwajcarii (Holandia odpadła)) i zamykają mi je (w premium) 3 główne:
1. Blue Sky zwycięży, a w meczu padnie u 2,5 po @ 4,40 - obecnie @ 4,10,
edit Szybko poszło ???? mamy ht i już 2-1 ⛔ (nie kontrowałem) FT 3-1 ale tak łatwo nie było dla Blue Sky.
2. Jetsi 1 - ka po @ 1,95 - obecnie @ 1,87,
edit. Udało się szczęśliwie dla Jetsów po karnym w końcówce na 2-1, ale mieli farta po prostu.
3. Marynarze 1 - ka po @ 2,80 - obecnie @ 2,70.
PS Pomniejszych wariacji nie liczę ????
Wobec tego poczekam jeszcze na dalsze (mam nadzieję) spadki i wypadało by wtedy skontrować. Chyba, że żyłka hazardzisty da znać o sobie i zagram o pełną pulę ???? Ale to się zobaczy ????

psotnick +47 Punkty
majekx +8 Punkty (Za małe stawki warte ryzyka)
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
majekx +8 Punkty (dzięki :))
M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Dla mnie ten pierwszy mecz kolejki będzie bliski remisu i tak zagrałem:
Sydney - MelbourneCity, X, 4.0 (1xbet); 0.25 j.
Być może live urodzi się jakiś pomysł dodatkowo.
Good luck wszystkim!
Dla mnie ten pierwszy mecz kolejki będzie bliski remisu i tak zagrałem:
Sydney - MelbourneCity, X, 4.0 (1xbet); 0.25 j.
Być może live urodzi się jakiś pomysł dodatkowo.
Good luck wszystkim!

jabolauskas 251

jabolauskas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warrington
Witam australijskie towarzystwo. Dzisiejszy meczyk zapowiada się jak zwykle interesująco. Mam swój pomysł na ten mecz aczkolwiek będzie bez analizy. Jak zwykle luźne przemyślenia, przeczucie i chęć poszukania wysokiego kursu. Myślenie życzeniowe jest takie żeby Melbourne się postawiło, zaatakowało i zdobyło 2 gole!!!! Następnie w szeregi Sydney wkradnie się nerwówka i posypią się kartki. A wiec moje typy są takie.....każdy za £ 10
1) Karny w meczu
WH kurs 4
2) Melbourne City over 1,5 gola
WH kurs 4.2
3) Melbourne City over 6 korkow
WH kurs 4.75
4) Sydney over 3 kartki
WH kurs 4.75
Powodzenia

qowalsky6 +10 Punkty (Znowu karny Ci ładnie wszedł :) Graty!)
majekx +8 Punkty (karny siedzi aż miło :))
majekx 24,9K

majekx

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
2) Melbourne City over 1,5 gola
WH kurs 4.2
oj tutaj to zaszalałeś. Pamiętaj, że City bez Kamau i Carrusci. O ile obrona Jets nie jest mega wymagająca, o tyle defensywa SFC to monolit - tutaj wszystko funkcjonuje jak w angielskim zegarku (nie szwajcarskim bo WSW jednak strzeliło 2 gole ???? ) jak na taki zakład to kurs @4 jest jak dla mnie za mały ???? . No ale życzę powodzenia - z typów na karny i kartki dla SFC skorzystam.
lista kontuzjowanych:
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-a-league-injury-list-club-club-guide
i jedenastka SFC (za tweeterem):

i 11-stka City:

qowalsky6 +10 Punkty (Niech będzie 1-0 dla Blue Sky :) GL!)