Do zobaczenia jutro, kibicujemy Marynarzom. Na marginesie "lepsza" ???? nazwa to np. "Piraci z wielkiej rafy koralowej", a przed meczem na telebimach "leciałby" Running Wild - "Under Jolly Roger" ????Mam nadzieję, że nasze,podobne wnioski znajdą potwierdzenie jutro. Wybacz, nie zauważyłem wcześniej Twojego posta, który cytujesz
Karny siedzi, kartki tez. Brakło korkow ze strony Jets.Newcastle Jets-Adelaide United
1) Teadycyjnie karny w meczu
WH kurs 4
2) Over 3 kartki gości
WH kurs 3.75
3) Over 2,5 goli i over 12 korkow
WH kurs 4.4
Znowu w drugą stronę ???? mamy kierunki ????Dzien dobry, Panowie.
Aktualnie ode mnie typ na gości, tym bardziej, że kursy w ostatniej godzince podskoczyły, co w razie trafienia typu da lepszą nagrodę.
CCM - WSWanderers, 2; 2.975 (1xbet), 0.5 j.
i na wszelki wypadek
Marynarze - Wędrowcy, x2; 1.56 (1xbet); 0.5 j.
Edit: literówka, kurs na WSW to 2.795 ????
Nie szkodzi....to tylko sport. Gorzej, że pod prąd mam w tym meczu nie tylko z Tobą, ale chyba z trzema osobami....ale jak mówiłem: nie szkodzi. Ktoś fajny ogra buka. Ktoś inny będzie mógł powiedzieć: "mój kolega ograł buka" ????Znowu w drugą stronę ???? mamy kierunki ????
Godzinka grania i kartki siedzą. Teraz jeszcze 11i jest pieknieKarny siedzi, kartki tez. Brakło korkow ze strony Jets.
Pod wpływem emocji gramy dalej......
CCM-WSW
1) Karny w meczu
WH kurs 3.75
2) Czerwo w meczu
WH kurs 4
3) Over 3 kartki gości
WH kurs 3.5
4) CCM over 2,5 gola!!!!!!
WH kurs 5
Jaka piękna katastrofa. Kto nie maszeruje ten ginie. Gramy dalej, ale Perth tylko na live. Przed meczem nic nie dam, Glory dalej bez swoich strzelb, Nix są nieobliczalni. Do zobaczenia.Czerwień, łódź Marynarzy została zatopiona.
Drugie czerwo dla gospodarzy. Wypada przeprosić za kierunek CCM, bo to zły kurs był ????