>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
slawiola 5

slawiola

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siemka, wiem ze temat stary, ale czy ktos wie czy ta promocja nadal obowiązuje ? chętnie bym z niej skorzystał?
Można jakies info ?

J 11

jjfox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rejestrowałem się 13-14 grudnia ... jest 14 styczeń, a tu kasy dalej nie ma ... bazik kiedy następne przelewy ??

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
siemka, wiem ze temat stary, ale czy ktos wie czy ta promocja nadal obowiązuje ? chętnie bym z niej skorzystał?
Można jakies info ?
chyba wciaz aktualne ????

B 0

bazik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
popek jaki jest Twoj login supergame? wydaje mi sie, ze gadzety do Ciebie poszly!

Promo jest aktualne, chociaz sa problemy (wciaz) z przelewem. Wiec opoznienia sa spore.

jj: 2 przelewy poszly

lotheg 0

lotheg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Ja także czekam na kaskę, a rejestrowałem się 19-20 grudnia...

M 0

malexon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, zarejestrowalem sie na to promo dokladnie 11.01.2008. Czy moglibyscie powiedziec mi mniej wiecej kiedy moge spodziewac sie bonusu?
Pozdrawiam

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Babilon
ja tam się czepiać nei chce ale co oznaczają te cyferki w twoim niku ???? ?
Wiek ... Moge rowniez pisać że jestem ze stycznia yhhh
Konta robie na mojego kochanego tatusia :jezora:

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Wiek ... Moge rowniez pisać że jestem ze stycznia yhhh
Konta robie na mojego kochanego tatusia :jezora:

a tata chociaż wie ???? ? nie no żarcik, już się nei czepiam bo wyjde na kutwe :p

M 0

malexon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, zarejestrowalem sie na to promo dokladnie 11.01.2008. Czy moglibyscie powiedziec mi mniej wiecej kiedy moge spodziewac sie bonusu?

Pozdrawiam

Bazik widze, ze Ty jestes tutaj organizatorem, czy moglbys odpowiedziec na moje pytanie? Nie chce mi sie codziennie sprawdzac czy dostalem juz maila w zwiazku z promocja czy tez nie.

B 0

bazik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
malexon: jak otrzymasz bonus, to mail do Ciebie sam przyjdzie.

No i niestety kolejny raz musze napisac, ze nie - nie wiem kiedy mozesz spodziewac sie bonusu. O problemie z przelew pisalem juz kilka razy, niestety problem nie zostal rozwiazany...

lotheg 0

lotheg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Ja dostałem pieniądze dziś ???? Rejestrowałem się blisko miesiąc temu ???? Pięknie dziękuję ????

B 0

bazik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza się, dziś doszedł przelew. Kolejnych kilkadziesiat osob dostalo dzis bonus. Jednak ja sie ciesze z innej rzeczy. Przelew doszedl, wic puszczamy wieksza dawke, i mam nadzieje, ze nasze problemy z ksiegowaniem dobiegly konca!

M 0

malexon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza się, dziś doszedł przelew. Kolejnych kilkadziesiat osob dostalo dzis bonus. Jednak ja sie ciesze z innej rzeczy. Przelew doszedl, wic puszczamy wieksza dawke, i mam nadzieje, ze nasze problemy z ksiegowaniem dobiegly konca!

To spoko, mam nadzieje ze pusciliscie rowniez dla mnie ;P

B 0

bazik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie, na Ciebie malexon jeszcze przyjdzie pora, ale niestety nie dzisiaj. Zreszta nie narzekaj, niektorzy czekali ponad 1.5 miesiaca. A Ty &quot;juz&quot; po 3 dniach roboczych krzyczysz o kase ;p

Dzis zostanie puszczony kolejny przelew, mamy nadzieje, ze juz problemow z nim nie bedzie i bonusy beda przyznawane na biezaco.

A swoją drogą, może ktoś by był zainteresowany? Razem ze SportKlubem organizujemy konkurs na komentatora pokera. Więcej info na stronie SuperGame.pl MAm nadzieje, ze informacja nie jest niezgodna z regulaminem, jesli tak, to ją usunę.

J 11

jjfox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kaska na koncie :spokodfhgfh: dzięki bazik .pozdr. :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.