>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

55$ + 25$ bez depozytu! Oferta SuperGame.pl

Status
Zamknięty.
rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jak nie otrzymasz 2 dni po tym jak wyslales meila ze skanem odpowiedzi ze nie przeszedles weryfikacji to oznacza to ze ja przeszedles. Tak pisze na forum SuperGame.

R 0

robinmaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jak nie otrzymasz 2 dni po tym jak wyslales meila ze skanem odpowiedzi ze nie przeszedles weryfikacji to oznacza to ze ja przeszedles. Tak pisze na forum SuperGame.

dzieki za info ???? tak to jest jak sie nie wczytuje znacznie ???? w to co tam pisza hehe ???? :-D

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bazik jest szansa ze dostane na weekend kase bo juz czekam kupe dni i nadal 0 na koncie

B 0

bazik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no bez przesady z ta &quot;kupa dni&quot;... mija dzis 5 dzien roboczy

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hehe

no ale w regulaminie pisze 7 dni ale to jest max 7 dni powinno byc krytycznie z opoznieniami ale normalnie to chyba cos wczescniej

Jak dzisiaj nie dostane to dopiero w poniedzialek albo wtorek?

B 0

bazik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
???? w regulaminie pisze, ze do 7 dni roboczych.

krytycznie to bylo ostatnio jak ludzie czekali po miesiac ;p

w weekend nie pracujemy, PP kasy nie ksieguje, wiec tak, jesli cos to poniedzialek, wtorek

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no i szosty dzien mija roboczy a na koncie dalej 0 trace nadzieje ze cos bedzie wogole na tym koncie

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Czy ty aby nie jestes uzalezniony??

Niektórzy czekali miesiac, mi nieduzo braklo a byloby poltora.

Supergame mialo duze opoznienia ale jak widac wywiazuja sie z tego co jest napisane na stronie wiec kase dostaniesz.

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Czy ty aby nie jestes uzalezniony??

Niektórzy czekali miesiac, mi nieduzo braklo a byloby poltora.

Supergame mialo duze opoznienia ale jak widac wywiazuja sie z tego co jest napisane na stronie wiec kase dostaniesz.
jest i to zdecydowanie ???? mnie sie tez zdarza nieecierpliwosc ale nie w takim stopniu;) stary kase bedziesz mial ale poczekaj:spokodfhgfh:

R 0

robinmaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
ja czekam , czekam , wszystko potwierdzone a kosiory jak nie bylo tak nie ma ... wielki minus dla supergame.pl ile mozna czekac ? ⛔

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
ale Bazik napisal wyzej o weryfikacji, moze jej nie przeszedles i nie dostaniesz $....

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dostalem wszystkie potwierdzenia ze quiz zdany i ze papiery tez w pozadku
jutro bedzie 7 dzien roboczy mam nadzieje ze ostatni

risto44 0

risto44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bazik kiedy bedzie kasa na party poker? (login taki sam jak na forum) czekam juz prawie miesiac...... az mnie smieszy jak ktos pisze ze sie denerwuje po kilku dniach ze nie ma kasy na koncie...... Troche tego nie rozumiem, podobno rozwiazaliscie problem z przelewami, wiec czemu nie mozecie zrobic wszytskich zaleglych w 1 dzien? Najgorsze jest to ze nie mamy w jaki sposob wywalczyc swojego &quot;do 7 dni roboczych&quot;, ani otrzymac z tego tytulu zadnej rekompensaty... Pozostaje tylko zdac sie na laske supergame.pl i czekac... Wydaje mi sie ze jakby dalo sie w tym momencie zrezygnowac z waszego bonusu i skorzystac od kogos innego to supergame.pl juz by nie istnialo.. ale coz juz sie zarejstrowalismy z haslem SUPERGAME1 na Party poker... Wiem ze wylewam tu swoje zale, ale chyba nic innego mi nie pozostaje....

M 0

mkiller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS
mozesz zrezygnoac z tej promocji. party poker konta, na ktore nie zostal wplacony zaden depozyt traktuje jak konta play money. mozesz bez zadnych konsekwencji zalozyc nowe konto ;)

B 0

bazik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Staram sie wysylac informacje, ze dowod wplynal, weryfikacja przeszla pomyslnie etc.

Na naszej stronie jest informacja o naszych problm z ksiegowaniem. Wsadzilismy ja od razu, jak ktos nam zasugerowal, ze jest to nie fair, ze takiej informacji brak (bo i mial racje).

&quot;Troche tego nie rozumiem, podobno rozwiazaliscie problem z przelewami, wiec czemu nie mozecie zrobic wszytskich zaleglych w 1 dzien?&quot;

No to juz tlumacze... w grudniu wyslalismy 4 przelewy. 3 z nich nie przeszly. To nie jest tak, ze w ciagu 5 dni dostajemy kase sporotem i wiemy co jest grane. Te pieniadze krazyly ok 3 tygodni - kazdego dnia liczylem, ze w koncu bedzie zaksiegowane. Ostatni przelew &quot;przeszedl&quot;, wiec napisalem,ze problem najprawdopodobniej zostal rozwiazany, dokladnie napisalem:

&quot;aktualnie jestesmy na 28 grudnia z bonusami. Przed weekendem poszedl kolejny przelew. Mamy nadzieje, ze tak jak poprzednio juz nie bedzie problemow i kasa dojdzie, wiec nadrobimy zaleglosci.&quot;

Puscilismy kase, ale wczoraj wieczorem dostalem informacje, ze przelew znow nie przeszedl. Dlaczego - nie wiem. Mam wrazenie, ze PP tez do konca nie wie, bo teoretycznie wszystko jest ok. Niestety najgorsza informacja jest taka, ze przelew nie doszedl i znow sie robi kolejka - za ktora przepraszamy.

JA rozumiem Wasze rozgoryczenie etc. Wiarygodnosc SuperGame zostala mocno nadszarpnieta, co zreszta odczuwamy na ilosci rejestracji. Jednak tak jak poprzednio moge zagwarantowac ze kasiorka bedzie.

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
taa pozostaje czekac
pokerstrategy podobno nigdy nie miala zadnych problemow z ksiegowaniem kasy itp tylko po 2 dniach po weryfikacji dowodu kasana koncie wiem bo kumpel zniej korzystal a ja sie gupi polasilem na te 5$ wiecej no nic mam nadzieje ze wkoncu ruszy bo nowych kont nie bede zakladal bo zaraz zablokuja wszytskie i nic nie bedzie

dindek 41

dindek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
ta jasne, tylko pokerstrategy jak sie nei myle ma wiekszy prog punktow...

Status
Zamknięty.