>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

50 Gbp

Status
Zamknięty.
spike761 37

spike761

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Tez tak miałem i mam w kazdej grze ... ja to obchodze tak ze jak nie chce nic chodzic to klikam na bank wchodze do banku pozniej wychodze i czekam chwilke i gry smigaja ???? ale w kazdej grze tak trzeba u mnie ;;;0)))

A 0

adrian_3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosze mi wytumaczyc obrucilem i chcem wyplacic wypelnilem nr konta itp. prosze powiedzec bo widnieje taka informacja jak wejde w wypłąte:

DEPOSIT SUPPORT
Due to failed transaction on your account your detalis need to be verified.
Please dowload and complete thw following from:

DOWLOAD Fax Back From &lt;PDF&gt;
After completion please follow the instructions to Fax or Email the completed document.
If you require further information please contact Support

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
prosze mi wytumaczyc obrucilem i chcem wyplacic wypelnilem nr konta itp. prosze powiedzec bo widnieje taka informacja jak wejde w wypłąte:

DEPOSIT SUPPORT
Due to failed transaction on your account your detalis need to be verified.
Please dowload and complete thw following from:

DOWLOAD Fax Back From &lt;PDF&gt;
After completion please follow the instructions to Fax or Email the completed document.
If you require further information please contact Support

Będą musieli potwierdzić twoje dane , czyli pewnie będziesz musiał im wysłać skany dowodu , rachunku itp , itd.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
A ja dostałem bana:-?:-?:-? smiech na sali

nie jesteś sam ! Mnie też zablokowali i teraz nawet nie chcą ze mną rozmawiać , a powiem tylko , że miałem ugrane 550$ ???? , ale skoro maksymalna wypłata z tego bonusa wynosi 100$ , to nie rozumiem czego mnie zablokowali ! :kwasny4565: nawet nie podali żadnego argumentu , powodu , więc to jest najgorsze !!!

pawsonoks 0

pawsonoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie jesteś sam ! Mnie też zablokowali i teraz nawet nie chcą ze mną rozmawiać , a powiem tylko , że miałem ugrane 550$ ???? , ale skoro maksymalna wypłata z tego bonusa wynosi 100$ , to nie rozumiem czego mnie zablokowali ! :kwasny4565: nawet nie podali żadnego argumentu , powodu , więc to jest najgorsze !!!

zapewne za konto &quot;brata&quot; ;]

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
zapewne za konto &quot;brata&quot; ;]

widocznie jest taka różnica między nami , że ja nie jestem multikontowcem , a skoro Ty tak twierdzisz , że jestem to powodzenia ???? Jakbym chciał robić konta , to bym mógł nawet po 50000 , bo mam zmienne IP , ale nie mam zamiaru nikogo oszukiwać , więc nie pisz głupot :]

P 0

piotrciuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zmienne Ip dziala tylko na rapidshare wszedzie indziej cie wykryja ze z takiego samego ip robiles.

Mi sie niestety nie udalo dobilem 124pkt bylo 91 funtow na koncie i sru do 0 nic nie siadlo praktycznie.

L 0

langer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Nowe info -znajomy mówił że po rejestracji dają teraz od dziś chyba 20 Funtów -obrót chyba ten sam czyli razy 30

W 0

wilhelm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wilhelmshaven
Dzisiaj mi odpisali ze wyplata potrwa od 4 do 7 dni i ze napisza kiedy bedzie wyslana a zlecalem 18 tego.Teraz patrze na ich www i rzeczywiście daja 20 funtow

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
dają 20 funtów i można wypłacić tylko 40 z tego co się orientuje

gwizd3k 39

gwizd3k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rz-óW
ja mam jeszcze pytanie jedno ;/ zlecalem w piatek wyplate a dzisiaj ciagle mam opcje reverse ;/;/ czyli ciagle moge ja zawrocic ;/ ?? czy cos nie tak wpisalem czy to normalnie tyle trwa ??

jawek 313

jawek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi live chat napisal ze 4-7 dni moze byc wyswietlane reverse w tym czasie moga chciec od ciebie takze skanow dokumentow. pozostaje czekac i wierzyc ;]

gwizd3k 39

gwizd3k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rz-óW
tak troche off top ale moglby mi ktos przetlumaczyc dokladnie o co kaman ??
The non deposit bonus you have already played.. In order to transfer your winnings and according to the terms and conditions you would need to make a purchase of minimum 50 Euro, and according to the amount of your purchase the same amount will be transfered to your bonus account Jakub.

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z miasta jeleni
Live Support: Your withdrawal has been approved and is pending transfer
Live Support: You should have the 100.00 GBP in your bank account this week

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BDG
mi trzymają kase od 19.03 no ale maja do 7 dni wiec poczekam jeszcze ???? tym bardziej, ze powiedzieli, ze wszystko jest ok ????

Status
Zamknięty.