mi wczoraj obiecali realizacje wypłaty dzisiaj miałem bana na koncie ???? dokumenty wysłane przed zleceniem gdyż wycofanie funduszy uniemożliwiała blokada...
Szybka i ostra reakcja sprawiła że konto odblokowali gosc tłumaczył że to jakachś pomyłka itp.....
dzis z kolei zapewnial ze juz moja kasa została zrealizowana ale z tego co widze w statusie pisze ze jeszcze jest możliwosc cofnięcia środków któe zostały zlecone 21 marca...(czerwone znaki)
Optymistyczna wiadomość: chodzą słuchy ze na zagranicznym forum potwierdzono dostarczenie kasy.....
Support raz mówi że nie jest kompetentni by dostarczac informacje dotyczące wypłat a z drugiej strony to robią tyle że... tylko mówią????
Kilka osób zlecało wczesniej wypłate wiec niech napiszą jak sprawa stoi skoro ktos twierdzi ze z 18 juz kasa na koncie
wątpię aby koleś robił sobie żarty bo jest modem na tym forumheh, na każdy dzień mają chyba inne regułki,
btw. może na zagranicznym forum ktoś zrobił żart prima aprilisowy?
wątpię aby koleś robił sobie żarty bo jest modem na tym forum
ja mam cały czas status revers od dnia 25/03/09
With regards to your withdrawal, we experienced a software glitch with our last update and as of yet have not been able to process your withdrawal. We are in the process of attending to this problem and will process your withdrawal as soon as possible. We sincerely apologize for the delay and any inconvenience experienced due to this delay.
We will keep you updated with the status of your withdrawal via e-mail.
Kind regards
Support
Luckynetwork.com
no i w końcu coś ruszy z wpłatami kiedy wypłacałeś??wlasnie sprawdzam konto i dostalem 475,19 ???? ???? ????