>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 euro bonus! Nowy bukmacher!

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tez ich o to zapytalem. Skan dowodu musi byc. Jesli gosc, z ktorym grales wczesniej juz wyslal kopie to juz nie beda o to pytac. Odpowiedzieli mi krotko. Nie mozna zweryfikowac graczy, nie ma kasy. Jezeli grasz przeciwko wielu graczom tez moga Cie poprosic o dowod. Szansa na wyplate zalezy od tego czy grasz na serio czy masz 30 slupow. Ja sobie powoli odpuszczam stryyke.de bo mnie draznia te stawki 50 centowe. Na stryyke.com jest zupelnie inaczej. Przelozylem sobie wlasnie moja kase na stryyke. com i teraz walcze tam.

K 7

kaki89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak to zrobiles przelales na stryyke.com

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
jest taka opcja transfer, a wogole na stryyke.de mozna single bets grac czyli normalnie

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
account transfer trudno poszukac ... musisz miec minimum 5e

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokladnie tak jak mowi Kropek. Najpierw wchodzisz na account i stamtad wybierasz opcje transfer. Jesli nie masz min 5 Euro to nie mozesz przelac w ogole nic. Troche zachodu jest nie powiem ale daje rade. Zakladal tam z ktos was juz jakas druzyne do ktorej mozna sie przylaczyc?

R 0

robsonex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłacają kasę, ja zleciłem trochę ponad 7 ojro. W księgowaniu na koncie bankowym zauważyłem, że jest pobrana opłata za przelew zagraniczny 8 PLN - lipex.

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozna samemu ustalac stawki ???? Sie zrobil ruch. Sami Polacy gadaja na ich czacie.

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ja dostalem potwierdzenie wyplaty ale czekam na kase jeszcze

xavi_6 0

xavi_6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Krainy hazardu ;)
Ja miałem 5,86 ojro i przelałem na stryyker.com, gdzie jak narazie mam 16 ojro ???? .. i mam takie pytanie czy mogę to już wypłacić .. i czy wogóle mi się to uda? .. z góry dzięki za odpowiedz ????

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Rowniez wyplacilem z tego buka - 8 Euro.

- Wyslalem skan dowodu
- plus dodatkowo skan odrecznie napisanego podania o wyplate (bez sensu)

Na szczescie mBank nie pobiera zadnych idiotycznych prowizji za przewalutowanie ???? Kasa byla na koncie na drugi dzien.

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A chciali w twoim przypadku skany dowodów ludzi z którymi sie zakładałe??

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Nie chcieli.

Tylko moj skan dowodu i pisemna prosba z suma do wyplaty. Ci z ktorymi sie zakladalem sa &quot;pro&quot; i dlugo juz tam graja.

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
narazie nie wyplacalem jeszcze ale slyszalem ze chca dowody ludzi z którymi się zakładaleś...

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
1

2

pierwsza wyplate zlozylem 16 czerwca czyli 2 tygodnie temu, jakos sie nie chwapili z wyplata, w niedziele i poniedzialek tj 27 i 28 czerwca napisalem lacznie z 15 maili na rozne adresy ktore znalazlem i dzis juz kasa jest a druga wyplata bez problemow w 2 dni
oczywiscie musialem miec zweryfikowane konta graczy z krtorymi gralem a ze mialem czesc zweryfikowanych to wyplacilem czesc kasy, ale 30e droga nie chodzi
jak narazie po party poker i ibetx trzecia kasa za free ????

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To juz nic nie rozumiem !!!! Jedni mowia ze chca dowody ludzi a inni mowia ze nie chca !!!
Jak jest na prawde??

K 0

kusiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Bo to zalezy z kim grasz ! Jak grales z osobami, ktore maja juz zweryfikowane konto , to nie chca.

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
a jesli grasz z nowymi graczami to nieststety musza najpierw zweryfikowac swoje konta