>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

5 euro bonus! Nowy bukmacher!

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie sie w ogole o innych nie pytali. Zrobilem tak jak napisalem wczesniej i kaske wyplacili. Jak juz raz wyplacisz to jestes sprawdzony ???? i masz kase po dwoch dniach. Teraz jest u nich nowy bonus. Tylko, ze tym razem trzeba samemu zainwestowac. 10 euro wplacasz i 10 dostajesz na konto. Za zapraszanie kumpli tez moza cos przytulic ale potrzebne tu jest wiecej zachodu. Gosc, ktorego zapraszasz musi wplacic na konto min 10 euro i pozniej obrocic 30. Wtedy na konto ma niby wplynac 10 euro za zaproszenie. Pozyjemy i sprawdzimy.

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
pomocy
Witam wszystkich ????
Mam problem i mam nadzieje ze ktos mi wytlumaczy ????
Nie moge wejsc na ta strone na zadnej przegladarce (internet explorer, firefox).
Co mam zrobic zeby dzialala?
:?:

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie mozna powiedziec ze to stabilna witryna jest...
ale probuj pozniej, moze wejdzie...
ja osobiscie na operze ja otwierałem

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam pojecie dlaczego nie idzie u Ciebie ta stronka. U mnie jest bez zarzutu. Moj kumpel tez mial taka sytuacje jak Ty ale nie wiem jak ja rozwiazal i czy w ogole to zrobil. Podpytam go i sie odezwe jak mi cos odpowie. Kilka nowosci sie u nich pojawilo no i kopnal mnie zaszczyt i zalapalem sie na maila z ostrzezeniam, po polsku. Pozdrawiam i do nastepnego

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ma ktos tam jeszcze kase?
potrzebuje przegrac 10 E :/

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Mam pytanie. Dizisaj sie zarejstrowalem i chcialbym sie dowiedziec czy ta oferta jest nadal wazna? i po ilu dniach dostane 5 euro ? Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam:)

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja nie wiem, nie odpowiem Ci na to pytanie...
jezeli dobrze pamietam to kasa była automatycznie po rejestracji, ale moge sie mylić...
promocja zaczęła sie dosyc dawno, pewnie juz minela...

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tamtej promocji juz kupe czasu nie ma. Teraz z tego co widze na ich stronce jest zupelnie inna forma. 20 euro wplacasz 25 dostajesz dodatkowo.

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma jak post pod postem ale co ja widze co sie dzieje. Strona sie zmienia na nasza korzysc. I dobre kursy byly nawet na 1 kolejke OE. Zakladal ktos juz u nich druzyne w grze o jackopta? Chetnie sie do kogos przylacze.

S 0

snoopd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodany zostal polski jezyk .. Strona niestety bardzo muli... Wyplacal ktos tam ostatnio kase ? Ugrana z bonusa 5 euro ? Bo minum wyplaty to jest 30 euro :/

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale o ktory bonus pytasz, bo sie nie moge polapac. Kurs na wygrana Zaglebia jest u nich dzisiaj konkret ????

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdzalem tylko na bwin, bo tylko tam mam jeszcze konto. Tam jest 7.85 a u nich 8.50. Roznica moze nie jest jakas kolosalna ale zawsze to roznica.

M 0

marcin79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodany zostal polski jezyk .. Strona niestety bardzo muli... Wyplacal ktos tam ostatnio kase ? Ugrana z bonusa 5 euro ? Bo minum wyplaty to jest 30 euro :/

Strona o dziwo juz nie muli.